9

цонко

преди 5 години

когато карахме зазките немаше нито летни нито зимни и немаше затъване нито хлъзгане. като трактор.

8

Супер

преди 5 години

Тоя Превала си го качвам с летните галошки па стой та гледай.

7

доволен селянин

преди 5 години

нека да завали ич нема и да шофирам ке се настаним у избата и ке излезем чак кат се стопи

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен5Заради такива отворковци като теб като падне малко сняг и правят задръстванията. Почват да се въртят като пумпали и да целят дърветата. А относно зимните гуми може да караш с тях и лятото единственият проблем че ги унищожаваш за отрицателно време иначе не оказва влияние на работата им за разлика от летните гуми. Дано не ме нацели някой отворко като теб с летни гуми, че тогава аз как ще му спукам дебелата глава.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3 а, да кажеш нещо за зимните гуми които слагат на това топло време -каучука им става също на пластмаса и им *** майката-зимните гуми работят под минус 7градуса -набийте си го в дебелите глави. 40 години карам с летни гуми и съм нямал проблеми ,проблема не е вгумити,а в шофьора тези ,които се лепят по дърветата да не са ги спасили зимните гуми-и стига с тези зимни гуми.

4

българин

преди 5 години

До Анонимен 1- И карахме с едни гуми няма летни няма зимни и така си изкарахме , а сега е пълна лигавщина ,както казват моряците,когата корабите бяха дървени моряците бяха железни ,а сега корабите железни ,а моряците дървени.

3

Анонимен

преди 5 години

"Автомобилите могат да бъдат оборудвани с летни гуми с дълбочина на грайфера не по-малко от 4 мм или със зимни такива, информират от КАТ."Тия нормални ли са? Не е най-определящото дълбочината на грайфера. Чаучука на лятната гума е съвсем различен при ниски температури става като пластмаса. Не го вярвам че това са го казали от КАТ.

2

Анонимен

преди 5 години

И да вали и да вее хич.........

1

Анонимен

преди 5 години

Измерената снежна покривка там е около 3 см. Аре не думайте бе тия 3 см напртаво си е апокалипсис та чак вериги сложили тиражиите. Много сте се разнежили бе. Аз когато карах тира през 70-те и 80-те години зимата започваше в края на Октомври. Като паднеше първият сняг върху него трупаше нов и така до май месец. На 1-ви май на манифестацията за деня на труда валеше сняг примесен с дъжд. Това вече не са зими а пародия на зима. Ноември месец имаше 25 см сняг в равнината а в планината 1.20 м.