26

АНОНИМЕН

преди 5 години

BSP NE MANIPULIRAITE NARODA EDNI NOVI IZBORI STRUVAT PARI I TO MNOGO

25

расате

преди 5 години

Безсрамник като всички свои съпартийци.

24

Факт

преди 5 години

Вътрешният министър на ГЕРБ, каза, че трудно се комуникира с протестиращите, защото са без организатор.

23

ники

преди 5 години

Това Шошовото отроче защо се появява изобщо в медиите. В Дъбовград окрадоха де що има .Всички обществени поръчки минаваха през тати му Шошо. Къде е прокуратурата да провери доходите на това сплотено соц. семейство?

22

изнервен

преди 5 години

А, тя партията ви винаги е била консолидирана и все губи изборите в последните години. Няма да получите властта и този път, защото познаваме добре вълчия ви нрав. Големи обещания, кухи лозунги, перчене и после катастрофа.

21

До 14

преди 5 години

.Пий си пиенето и си помисли когато на времето твойте другари,, вдигнаха заплатите" до 5-6 долара и един хляб беше 500лева,а кило ориз 1,500.Тогава доволен ли беше ,че го искаш пак?Ех ,късопаметни и невръстни мушмороци!!!!

20

б

преди 5 години

Ама то е ясно, че няма да признаете за участие в протестите. Само че чии протежета са организаторите от партия "Възраждане" и сдружение "Сила"?

19

БСП са гад.ини

преди 5 години

Този червен каунн няма ли да признае, че вина за дереджето на българите има и неговата партия. Само преди 3 години бяха на власт - какво различно направиха, за да е добре в страната. И всички тези проблеми от скоро ли са или още от началото на прехода, когато те управляваха. Ние не сме забравили ужасиите при Луканов, Виденов, Станишев.

18

Анонимен

преди 5 години

Е той Антон Кутев стърчи в средата на ,,протеста" и те викат не е вярно.На очите си ли да вярвам или на вас?

17

Истината

преди 5 години

Най-маловажният проблем е кой е организирал протестите и дали изобщо са организирани от един център. Важното е дали протестите са справедливи, дали хората протестират защото живеем вече 29 години много мизерно и няма никаква надежда, че живота ще стане по-добър. Казано накаратко, важното е дали се протестира по измислени причини или заради големи проблеми в България

16

Анонимен

преди 5 години

Да така е!

15

Анонимен

преди 5 години

БКП е консолидирана и ВИНАГИ ГОТОВА!Значи, Корна е подредила вече листата на евродупетатите и крамола вече няма, вместо Гого Пирински да взима 23 хил. евро, ще ги взима Крумчо Озарейков, Тони Кутев ще измести Курумбашев, и прочие си го наместихме тук-там, дори Резидентът прочете първата страница на Визията и много ни похвали - направо сме си готови отвсякъде.Ми кво повече искате, бе? Въпросът е не да взимаш пари, а да взимаш повече от Вуте - като при Тошо: "Я зимам повече от индженеро!"

14

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Няма човек, който да мрази герб повече от мен. Но този човек трябва да завърши мандата си. Всеки път подава оставка, и после дава интервюта как ако е останал щял да направи 1500лв заплата. Това му беше предизборната програма.оставете го до край и вижте какъв лъжец е, и после на бунището

13

Мистър Хикс

преди 5 години

Припомнете ми кое правителство на БСП не завърши с кризаЛуканов - режим на тока, откраднати 2 милиарда, мораториум върху дългавиденов - зърнена криза, банкова криза, хиперинфлация, убийство на премиер (Луканов)Станишев - спиране на еврофондове, неподготвеност за еврокризаОрешарски - ежедневни протести срещу пеевски, само във Варна излязоха 20 000

12

Анонимен

преди 5 години

Не организират протести, даааа..на протеста на майките с увредени деца Мая Манолова, корнелия Нинова и Валерия Велева се напредварваха коя ще се покаже по-първа, че подкрепя протеста. То Този протест мина на практика под егидата на Мая Манолова и Румен Радев

11

големия майтап

преди 5 години

Тия просто не разбират и не усещат ситуацията!В момента,в който посегнат реално към властта,и ще пламне гражданска война!Кървава и безжалостна!И тоя път няма разминавка!Ама изобщо!

10

ЕМИЛ

преди 5 години

Това Шошовото отроче защо се появява изобщо в медиите. В Дъбовград окрадоха де що има .Всички обществени поръчки минаваха през тати му Шошо.

9

987

преди 5 години

До АнонименРабатата е ясна - пълна хазна, а те като лешояди на плячка. Не били платени протестите?!? Айде бе!! Наглостта Ви е безкрайна - не сме забравили Луканов, Д. Попов, Л.Беров, Ж. Виденов, Станишев и тройната коалация - доберете ли се до властта и държавата фалира. Нищо не се е променило в ***!!

8

Анонимен

преди 5 години

Вече е ясно кой ги организира Случайни хора няма. Отвсякъде надничат фукционери на БСП..просто лошо ги захапа прокуратурата последните месеци и много милиони загубиха. Лошото е, че има и простовати овчехора, които се подвеждат и ходят да пият бира и да махат със знаменца без ясна идея какво правят там, но поне изкарват по някой лев да не е залудо висенето

7

Анонимен

преди 5 години

хахахахаха :)))))))) не били органзирали протестите :))))))))) мамини сладки :)))))))))))