6

House M.D.

преди 5 години

Все още търся сляп за международен шофьор.

5

333

преди 5 години

Работя във фирма с около 50-60 човека. Заплатите не са ни променяни от 4 години, поради липса на средства /поне така се казва/. Сега сигурно ще уволят някой колега, за да се освобои място за някой инвалид, понеже е задължително. Не го виждам, обаче как ще се справи, понеже работата не е на бюро. Другите ще му вършим работата, може би и с по-ниска заплата от неговата.

4

Лили

преди 5 години

След като сам плаща заплатите, всеки частник трябва сам да решава кого да наема. Откъде-накъде ще задължават частните фирми да издържат хора, които може би нищо няма да правят, а и няма да може да бъдат уволнявани. Като се знае, че и повечето инвалиди не са такива, а само са си платили за документа е ясно, че това е един нов данък към частните фирми и още по -голям стимул за издаване на документи на инвалидност на здрави хора. Явно целта е стимулиране на корупцията и на некадърността.

3

Анонимен

преди 5 години

Ми ние си го очаквахме.То и без това сме много заети то стачки ,то протести, то редене по опашки за помощи.Що да се натискаме да работим ми да бачкат здравите те и без това са си върха.

2

Наблюдател

преди 5 години

От заглавието на статията излиза, че ще се наемат хора с по-малко увреждания, тези с повече увреждания да не се надяват много.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоест протеста на майките успя !