16

ХОРА - НЕ РАЗБИРАТЕ

преди 5 години

Проблема е не в тъпите касови апарати, а в СОФТУЕРА !! И в написаните глупави изискавания към него!!!!! Като за квартална бакалия !! Тези от НАП никога не са виждали ERP от среден или висок клас. И нямат представа как това Не се вързва с тъпите им изисквания писани с помощта на български фирмички за счетоводни програмчета!!

15

А

преди 5 години

"Бизнеса" все подскача като ухапан като трябва да плаща, а когато "бизнеса" си купува автомобили от по над 90 000 ? да се вози и пак с нетърпение следващия модел догодина няма проблеми нали ? Ех този ощипан бизнес бе ц ц ц ц, брей как нямал пари ...

14

Анонимен

преди 5 години

Аууууу! Горкия бизнес!

13

Перко

преди 5 години

До House M.D.Бизнесът иска нормотворците поне малко да са запозноати с техонлогиите и тяхното раозвитие.Засега са на ниво как се ползва дебитна карта и фейсбук профил. По учените ползват и инстаграм

12

азз

преди 5 години

Бизнесът щял да иска почасово заплащане 7-8 лв. на час минимално и check in- check out системи за всеки обект, че да не могат да ощетяват работниците с осигуровките иии такива неща де...

11

Анонимен

преди 5 години

Поредната далавера на 2-3 фирми за 100-тина милиона, срещу съответният процент!

10

Анонимен

преди 5 години

Но защо групово? Заедно и едновременно се сетиха и отиват? Да не е картелно отиване? Горките, Дянков им натресе шпионски касови апарати и нивомери. Сега искат и майчиното им мляко да пращат в НАП. Не се търпи вече.

9

House M.D.

преди 5 години

От заглавието не става ясно какво иска господин Биз Несът при Борисов.

8

aaa

преди 5 години

и камери, камери да се монтират! Ще гласуваме и законче от коя наша фирмичка доброволно да си ги купите.и в ке.нефите да се монтират! НАП трябва да знае дали като се.рете не ползвате тоалетна хартия без ддс.СМЕШНИЦИ!

7

истина е

преди 5 години

В България бизнесмени няма ,а само мушингери ,както политиците !!

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

И Баце кво, ще им раэкаже как търгува с тикви и, че се е сменил касовия апарат16262

5

21st Century

преди 5 години

E, друго си е да имаш обект по курортите и двойна каса.Служителите ти да треперят като рискуват глоба да мълчат парите дори в кошчето за ***,в което никой данъчен няма да се сети да бръкне !!! И да не оцениш усилията им, а да питаш:- Защо няма оборот ???Защото туристите не идват под строй да си купуват ! Всяка година е различно !!

4

Анонимен

преди 5 години

И аз съм от бизнеса... със суджуци, плеймейтки общински поръчки и чат чат наркотици.

3

Анонимен

преди 5 години

Хайде и с тия социално напрежение искали лично прием при "слънцето" . Па тая наредба е от сума ти месеци, а тия чак сега се сетиха остава някой да изтърси, че и тях БСП-то ги организира голЕм смЕх.

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Хунтата на Борисофф включва и едрия капитал.Той...работи за тях и за обслужващите ги чиновници от държавния апарат.На народа...трохите и спомените от...соца.

1

Един

преди 5 години

Не мога да разбера защо пишат винаги "Проблема с касовите апарати".Пичове, един касов апарат е 100-300 лв и няма да бутне никой. Един СОФТУЕР за сметка на това може да е края на някой компании.Освен това точно в частта за СОФТУЕРА има такива абсурди, като започнем с много трудно изпълними технически изисквания до такива, които оставят цялата конфиденциална информациа на фирмите на "добросъвестността" на някой служител на НАП например.