9

Уси

преди 5 години

Първо се подмивам,после си измивам краката и си лягам.

8

,_.,_.

преди 5 години

По-подходящо заглавие е същото заглавие на една друга статия в Днес.бг, а именно: Откритията на умиращи от скука учени...

7

Кифладжията

преди 5 години

О! Тя Михаелка е писала статията.Здравеееей, как си? :)Чакам едни бадеми... ако се сещаш. ;)

6

Кифладжията

преди 5 години

Щото 12 часа работа и 5 часа сън въобще не водят до инфарк, не не. Твърдо съм убеден.

5

Азармо

преди 5 години

Айде пак манипулации, дългото спане и вреда? Аз що не знам нищо такова? Цял живот се събуждам около обяд без будилник, без висене в задръстване и без стрес, че работя за някого. Оставете хората да спят кой колкото иска, а не колкото било трябвало - според поредните британски учени.

4

Анонимен

преди 5 години

По трудно се заспива. Аз като спя над 12 часа и се чувствам като пенсионер по нощите, дето никога не брои дневните дрямки от 9 до 12 и след обедните от 2 до 5.

3

Анонимен

преди 5 години

Буташ страпоня и преди това пръскаш малко дезодорант Ален мак

2

Анонимен

преди 5 години

Жените като са наспани са сияйни лъчезарни любвеовилни мили сладурки. А и жените по лесно се поддават на бърнаут. Капацитета на всеки е различен. Не че мъжете не "прегряват". Но възстановяването е трудно след това. Не е нужно да се стига до този синдром.

1

Анонимен

преди 5 години

А тези къде работят по 12-16 часа колко спят!? Това е толкова относително някои хора не се уморява за да спят. И страдат от безсъние. Другите си спят 6-8 часа. А работят 12-16 часа. А нещо за темата за "прегряване" от работа и недостатъчно почиване.