19

ква е що е

преди 5 години

Знам,че е еврейка,феминистка,и ***!Това ми стига!

18

Асен

преди 5 години

Какви разговори за актьорство. Този Харви Уайнстеин ги е спуквал от секс и орална любов доакто вьрвят всякакви кастинги, при абсолютно коректни конкурси. И после сьщите такива говорят за достойнство. Ако не приемеш гладуваш. И понеже Сара не е гладувала не е нужно да задава такива вьпроси.

17

Сандо

преди 5 години

ориз за теб, орел такъв!

16

АНОНИМНА

преди 5 години

отношенето изобщо към жените за съжаление все още е това, което тя е посочила, и това има религиозни, социални и пр. причини, и сега повечето мъже искат само синове, а на елементарния въпрос тези момчета всички обратни ли ще са, гледат умно...., изобщо трябва да се спре да се оценява човек единствено по пола или пък по вида на работата му, защото има от всичко навсякъде.......

15

Анонимен

преди 5 години

"След като влезе в ролята на Кари Брадшоу в "Сексът и градът", чуствала, че хората я подценяват."Е та как да мислят за нея след толкова плоска и елементарна роля, която само празните откъм горни етажи женици намират за нещо интересно?Какви сериозни роли е изиграла тази жена? Защото не на всички жени в киното се гледа по този начин.

14

Анонимен

преди 5 години

Бах туй куче......Ако ми изскочи това жУвотно нощем га пикам у китките, ще му скоча с винкела на ушите....

13

Handel

преди 5 години

Точно ролята и на лигава неврастеничка и приляга най-много - защото няма нужда да играе.

12

Анонимен

преди 5 години

И що живее? Да "репетира роли" с некой като Харви в хотелската му стая, а когато годините, а с тях и славата, попреминат да започне да ръси умнотии как хората не я разбирали и което е по-лошо даже не се и интересуват колко мъчна е нейната работа.В това отношение значи аз съм по-мъдър от нея па макар и в панелката, защото съм осъзнал, че на никого не му дреме колко ти е трудно или лесно. От теб се иска просто услуга или продукт. Това е.

11

аз-ът

преди 5 години

Нормално е *** да оплюват една жена.---ама вие жените цял живот живеете в илюзиите на приказките. Принца и прочие.КОГАТО ЕДИН МЪЖ НЕ ТЕ ЖЕЛАЕ, МОЖЕ И ДА Е ГЕЙ, НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. МОЖЕ БИ ПРОСТО СИ ДЪРТА, ГРОЗНА И ОТБЛЪСКВАЩА?

10

Анонимен

преди 5 години

"Нормално е *** да оплюват една жена."От кога лесбо-феминистките се водят "жени"? Със сигурност мъжете не ги считат за такива.

9

Баш майстора

преди 5 години

Ми ела тогава при мен на скелето бе, душа! Забавата е голяма.

8

Анонимен

преди 5 години

Нормално е *** да оплюват една жена.

7

аз-ът

преди 5 години

до Сара и всички дами чиято работа изведнъж е станала не толкова забавна. Работата си е същата, каквато е била. Просто одътъявате и никой не иска да гледа дърти чанти.

6

Анонимен

преди 5 години

Джесика Х. Защото краката й са доста криви и оформят буквата Х.

5

Анонимен

преди 5 години

тази феминистка простотия дето учи жените да не правят семейства а да са кариеристки и да си веят *** навън всяка нощ....много дълбоко емоционален образ е шаврантията Кари

4

Анонимен

преди 5 години

"След като влезе в ролята на Кари Брадшоу в "Сексът и градът", чуствала, че хората я подценяват."===Сама си е виновна. Как да възприемеш сериозно актриса (както и останалите в сериала), след като изигра такава глуповата роля. Ако бях жена, бих била дълбоко обидена от това как жените са представяни в този сериал и как са принизявани. После искат да са уважавани. Ми не става, Джесика, сори.

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам, аз да си изкарвам парите, пък другите ако щат да гледат сериозно на мене. Не знам какво се е завайкала.

2

Анонимен

преди 5 години

Тая с тоя нос да няма да отваря рапани.

1

Врачанин

преди 5 години

Ти пък кога си работила та знаеш колко е забавна работата....