Какво й е на варената телешка глава?С подправки, малко лучец и морков е нещо супер вкусно!Ако и езика е там ... ох огладнях.
А кафето Копи Лувак е най-скъпото в света. И защо телешката глава да е нещо странно? Та ние българите обожаваме да ядем агнешки главички. Къде е разликата? Нашите бели бъбреци защо не са в тоя музей :)))
Това първото, морското свинче съм го ял в Перу. Нарича се Cuy. Много е вкусно. Продава се и в магазините - сурово, ти да си го направиш или готово, като нашите печени пилета в топла витрина :)
Половината от нещата ги има и в нашата кухня - бахур, агнешки главички, мозък, език, бели бъбреци, па/ча, зелев сок... Но си има и откровени извращения, де.
На тия чужденци първо им дайте да изпият по 3 мастики и като вземат да залитат им дайте гнусната храна. Като повърнат няма да знаят дали е от храната и ще дойдат пак поне заради мастиката
А аз си мислих, че Селин Дион от предната новина е откачил. А то какви луди имало... Кой ще яде подобни гадости? Че някой може да се натрови е умре след подобна дегустация.
Музеят, който преобръща стомаха: Вино от ембриони, смути от жаби...