61

До иронизиращите

преди 5 години

Тези бай-***, които иронизират малкия ни дълг (може би единственото достойно нещо, което е постигнала скапаната ни държава в най-новата ни история), какво предлагате? И ние да изтеглим няколко милиарда дългове и да очакваме друг да ни плати ли? Точно заради мислене като вашето сме на настоящето си дередже, плазмоиди бездарни!

60

59

преди 5 години

Мен, робството е в основата на всяка империя. Да не би римляните да са работили? Или англичаните? Или американците???? Дори сега е така, само му казва "аутсорсинг", но пак разходите са като за поддръжка на роб - храна, вода и коптор. Богатство в този свят се натрупва само с насилие, измами и лъжи. Ако вярваш в смешките за честния бизнес си за оплакване.

59

Анонимен

преди 5 години

Средна продължителност на живота в Гърция 81 години,в България 74 години.Къде беше кризата?

58

Анонимен

преди 5 години

А,българина търпи лишения,унижения,ограбване ,стригане !Най-приказното Богатееене/Крадене е в Бг - такива многобройни хотели за Милиарди , Хиляди къщи палати по 700 кв застр площ за по 2-5 милиона всяка Няма дори в Англия,Гърция , Холандия - идете и вижте - Няма !

57

Истината е кофти

преди 5 години

Половината България всяка година ходи в София, колкото и глупости да изговори лъжлив Боко, истината е една - толкова сме бедни, че гърците дори в свирепа икономическа криза са в пъти по-добре от нас. Чувал съм гърци да казват: "Чакай, бе! Да не съм българин да работя за толкова малко!"

56

Анонимен

преди 5 години

И гърци, и турци са по-добре от нас. В Турция например, минималната пенсия е 1650 турски лири или 550 бг лева, демек почти два пъти колкото нашата. Просто в белите страни, а и в нашите комшиии също се краде, но се мисли за народ и държава, има за всички. Докато при нас, вие видхте ли един евроцент от тези милиарди еврофондове, с които Томито Данчев се бие по гърдите? Всичко бе откраднато от шепа хора - после се чудят, че милионерите в Бг нараснали. Ами станаха с открадените еврофондове.

55

Анонимен

преди 5 години

Нашите строиха 30 години вила. Връзки за цимент, връзки за тухли, на опашка за камион (нямаше частни, нали) и какво ли не. И за какво, като сега мога да спестявам примерно 5-10 години и просто да си я купя, или да наема някой да ми я построи?Да не говорим, че из Гърция има вили колкото щеш и на добри цени.

54

Божке, божке

преди 5 години

Най ми е забавно като им чуя претенциите за люлка на Западната цивилизация :D Дори в миналото, когато са строили Пантеони, завладявали са света и са се къпали във величие, гръбнакът на икономиката им пак е бил осигуряван от роби (вклч. наша милост)

53

ББ

преди 5 години

Няма да се плашите.Гръцки пенсионер взема 900 евро средна пенсия,а български 150 евро.Ама за сметка на това нас ни хвалят,че сме нямали дългове.Даже и три папи ме галиха по главата и ме хвалиха.

52

52

преди 5 години

Не викай Дявола, че не се знае какво бъдеще те чака. Да, има и мързеливци, има и пияници, но има и хора, на които съдбата е поднесла неща, които не ти пожелавам. Млад си още, имаш сили (явно и късмет) и затова се надценяваш. Бъди по-смирен и скромен, това е чист приятелски съвет.

51

Анонимен

преди 5 години

А тук се полагат невероятни усилия от правителство, медии и фенове на правителството да ни убеждават горките гърци колко са бедни и зле, а ние колко сме богати и добре. А на гърците им дреме за заключенията на този или онзи. Живеят си живота. Само нашите лапнишарани могат да бъдат убедени в нещо което не съществува. Да бъдат верни до гроб и благодарни на което и да било правителство, и да рагират, когато някой каже нещо срещу него така все едно са наругали майка им.

50

Анонимен

преди 5 години

"Лошият социализъм ви остави апартаменти, къщи, даже вили."Апартамент на изплащане само ако се вържеш да работиш поне 20 години в точно определен завод на каквато позиция те назначат. Не можеш да се местиш в друг град. Къщи и вили се строяха масово незаконно, без архитект, без строителен надзор, затова сега, тези които не са рухнали се чуди човек как да ги узакони и продаде преди да се сгромолясат.

49

Анонимен

преди 5 години

За какво е тази статия?!?Няма държава в европа или балканите,и май никъде да е по зле от нас,саморазрушаваща се

48

Solar Power

преди 5 години

Стига с тези кофи. Видял си 10 скитника на които так им се по лесно. Имам приятел на когото майка му редовно обикаляше кофите и събираше хартия пластмаса и други неща.Сега мога да ти кажа,че майка му има собствена кола, живее в собствен 4 стаен тухлен апартамент. Има допълнителна пенсия, има висше образование защото беше учителка. Синът и работи като ИТ и взема маса пари и все ми се оплаква,че тя не иска пари просто така си и харесва. Така,че не ми говори за тези по кофите - МЪРЗЕЛИ (95%)

47

:)

преди 5 години

Много нискочели избиратели на ГЕРБ повярваха на Тиквун, че са по-добре от гърците :) Да, там и в момента има икономическа криза, но дори и при най-свирепата криза гърците са 10 пъти по-добре от нас. Има много причини за това, но най-важната е, че са относително здраво и нормално общество, а не стадо оцеляващи диваци като нас.

46

Гръцки пенсионер

преди 5 години

Европа ни дава евракис,а на българите духакис.

45

NoName

преди 5 години

2007 година имах работна среща в Атина за сключване на договор (търговски). РАботното време на адвоката на гръка беше сутрин от 10 до 12 и това е КРАЙ ФИНИТО... За гръка ние сме и3мет, а обслужващия персонал по курортите е учтив защото не са гърци.

44

Анонимен

преди 5 години

Пък на нашите пенсионери 20 евро !!! -кабинета отпусна.ама гърците са Народ ,а ние м....ша

43

До 37

преди 5 години

Еей хан аспарухчо...кой го знае хана ти бе куку..византия е била велика,тя те направи християнин,облечи те в модерни дрехи и те научи да си правиш дом...иначе щеше да си още в шатра,въшкав и да си колиш най красивото дете в името на измисленият ти бог тангра...

42

шматка

преди 5 години

14,6 са 1/4 от 204Що да ви чета