81

пернсионер на 48г.

преди 5 години

Балканската котчина булгарристан е рай за италианските и гръцките пенсионери, защото само в тази прокажена земя буггарска можеш за кутия кока-кола и пакетче цигари да да лашкаш 10-12 годишни българки.

80

хм

преди 5 години

Само като видях, че "Гърция със своята най-дълга брегова линия в света (13 676 км)" и ми стана ясно за стойността на статията. Гърция не е в топ 10, където са както следва:Канада, Норвегия, Индонезия, Дания (заради Гренландия), Русия, Филипини, Япония, Австралия, САЩ, Нова Зеландия.Хора, мислете като четете неща из Интернет. Не забравятйте какво е казал Иван Вазов за истинността на цитатите в Мрежата!

79

Анонимен

преди 5 години

И ко като са црни маляците? Имат средиземноморски тен, а не като бозавите северняци дето като остареят изглеждат на Баба Яга или като изгорят изглеждат като прaсенца. Вече всичко на бели и кафеви делите, съвсем се побъркахте някои бългaрaци.

78

Няма нужда от име

преди 5 години

До NoName ***, работното време на адвокатите е от 09:00 до 15:00 и то във съдебната зала, естествено ако имат насрочено дело за този ден. Ако нямат, са си в офисите или на работни срещи като тази твоята. А вечер от 18:00 до 20:30 пак са в офисите си за срещи и консултаций с клиенти. Това кокво ти е казал на теб (ако изобщо ти го е казвал) няма нищо общо с действителността. Никой не е длъжен да ти докладва какво ще прави преди и след срещата си с теб.

77

Дон Карнаж

преди 5 години

Емии, османска култура (с нея не се става велик като едно време) и ние си попоийваме кафенцето разликата е че в БГ по бачкаторските работи са ОК, ако се вярва на тая глупава статия, *** целия регион сме поразени от мързето на ориентаслката култура внесена от османците.. но и без нея не сме германци щото тва е работа на германците да са... германци.. ние знаем какво е живот, особено когато иамме пари.. което е рядко

76

Анонимен

преди 5 години

До Дон КарнажСофиянец съм и потвърждавам. Хемингуей е пич и хубаво проникновение е направил. Бих добавил, че морето е рай на земята.

75

Дон Карнаж

преди 5 години

"Всичко, което е далече от морето, е провинция, пише Хемингуей" значи София е провинция. Което си е така.

74

Анонимен

преди 5 години

Гърците са си добре, имат 11м. население, икономика, армия. Освен това като народ са задружни и си помагат. Ние да му мислим дето нищо нямаме.

73

Анонимен

преди 5 години

Най-нисък външен дълг имат Либия,Афганистан,Ботсвана,Конго.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77На кой са роби САЩ,Япония,Великобритания,Франция?

71

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТурците имат 10-15 милиона емигранти в гетата на ЕС и САЩ напуснали страната от мизерията и те пращат валута в Турция.

70

Анонимен

преди 5 години

До БауНе е само гърка, а всички искат такава работа и псуват капитализма. Но като дойде време за сваляне на продажните политици и демократите, всички се крият и ги избират на изборите.

69

Бау

преди 5 години

"Гъркът е научен на постоянна, стабилна и добре платена работа, предлагаща му комфорт и не изискваща отговорност. Ако не намери такава, предпочита да сърба кафе по площадите и да кипи в критика срещу политиците, които същият той е издигнал на власт с вота си"За гърците ли е това? Щото в България има доста българи, които отговарят на описанието.

68

Глупости

преди 5 години

Злобна и безсмислена статия! Българите въобще не са цвете за мирисане, а и не са по-работливи от гърците. И сега, въпреки кризата в Гърция се живее по-добре от Бг. Айде да си гледаме в нашата си празна чиния не в съседите.

67

67

преди 5 години

От 2008 дълга (спрямо БВП) се е увеличил 2 пъти. Кой те излъга, че нямаш голям външен дълг??? А и кой ти каза, че е лошо да имаш дългове???? Белгия има огромен външен дълг, но да си чул някой да говори за това? Няма и да чуеш, защото Белгия има здрава икономика, която просто има нужда от свежи пари, за да работи с още по-голяма печалба. Едно е да взимаш пари като Боко, за да ги похарчиш за крадливо саниране, друго е да взимаш пари за развитие на печеливш бизнес.

66

АНТИ

преди 5 години

В България политиката не е в полза на работника българин.Тук политика = машина за (крадени) пари.Не се сравнявайте с другите, те не са предателско продажно племе !!

65

Анонимен

преди 5 години

До До иронизиращитеВиж колко процента е дългът на Япония,САЩ, Великобритания и тогава плещи щуротии ,че било хубаво като нямаме дълг.

64

opetkov

преди 5 години

Моля не обиждайте гърците-най-трудолюбивия народ в Европа. Повечето неща написани от уж кореспондентката не са верни. Посещавах многократно Гърция по работа като специалист по корабни комуникации. Гърците са моряци от много поколения, пристанищата са пълни с кораби и лодки от всякакво естество и се обслужват само от гърци. Обикновените гърци работят като всички други. В статията вероятно няма и едно вярно число след като започва с грешката, че 14,5 млрд евро са 1/4 от БВП, който е 204млрд.

63

Анонимен

преди 5 години

До До иронизиращитеАбе ***-с този нисък дълг имаме най-висока смъртност в света.И сме най-бързо намаляващата нация в света.Кой живее по-добре-българин с дълг 50 Бона,живеещ в хубав апартамент и имаш хубава кола или ромът, който няма и един лев кредит,а живее в колиба?

62

Няма как

преди 5 години

Няма как и Тиквата да е милиардер, и вие да сте поне на нивото на гърците. Няма как. Избирате си го за трети път, значи предпочитате Тиквата да е ОК, а децата ви да търпят лишения. Щом това ви го вдига, кой съм аз да ви давам съвети....