270

Анонимен

преди 5 години

Мутрата не става, ама да ми дойде Нинов на негово място... някак си няма как да стане.

269

Анонимен

преди 5 години

Прилича малко на гладните бунтуве в Аржентина преди години, но там бяха много повече хора, а тук са една шепа.

268

Станишев ме кефи

преди 5 години

Мен пък ме кефи Станишев. Не го познавам лично, ама от премиерите дето помня най-ставаше. Сега чакам да ми кажете платен, червен и че от партията столетница лично Нинова ме е накарала да напиша това. Бойко за мен е прекалено ограничен да ни управлява.

267

Шопо

преди 5 години

Абе ,баш си е против кабинето...

266

Анонимен

преди 5 години

271 Явно с теб живеем в различни Държави.

265

Анонимен

преди 5 години

Някой хора ако има лесно да ги хранят в устичките със сребърен поднос. А протестиращите пастички, тортички и кафенце искате ли? *** платени

264

Анонимен

преди 5 години

Пенсии няма как да свалят кое да е правителство, на Гроб, на БКП...Затова във фейсбук 270000 души харесват протестите, обаче на самите протести не виждаме 270000 души, а 270 души.Сега е студено и пенсионерите са вкъщи на топло.

263

Анонимен

преди 5 години

До До Всички сме ано..Не видях факти, а само празни думи. Някой казал!?, а дали е точно така?Разбира се, че има хора, които злоупотребяват, но те не са всички и не са само от една партия, тоест не са еднопартийно оцветени. Фразата, която най-пречи на българите е "Всички са маскари".

262

Анонимен

преди 5 години

Протестърите искали по-хубав живот... Че това си зависи от всеки човек индивидуално, що за глупости! Ако си неудачник, некадърен, и пари да ти подаряват, пак ще ги изхарчиш и пак няма да имаш. При което и да е правителство, който знае как се прави си е добре, балъците протестират....

261

До 263

преди 5 години

Преди да плещиш глупости порочети малко за "народният съд" чия идея Е.

260

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДИ МАЛКО В ПЕРНИК НАВЛЯЗОХА БУСОВЕ ПЪЛНИ СЪС ЖАНДАРИ ,ЯВНО ВЕЧЕ Е СПУСНАТА ЗАПОВЕД ЗА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.ТИКВАТА НЯМА ДА СЕ СПРЕ ПРЕД НИЩО,ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ ПОНЕЖЕ МУ Е ЯСНО,ЧЕ ТОЯ ПЪТ ПАДНЕ ЛИ ОТ ВЛАСТ ИЛИ ОТИВА В КАНАФКАТА КАТО МНОГО ДРУГИ НЕГОВИ АВЕРИ ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ИЛИ ЗАМИНАВА В ЗАТВОРА.

259

Анонимен

преди 5 години

Мутрата много лесно подава оставки та не се знае, може би на това се надяват сега "протестиращите".При Ореха 1 г. протестираха по 60000 души всеки ден и ония се правеше на неразбрал. Комунистическа работа.Сега излязли 200 души на протест и вече се прави проблем.

258

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 256Ами *** ще ти каже, че е същото като 2013. Тапирите не си прочели фактурата за ток, че е за два месеца, а не за един. Какъв Орешарски ли? Ами разпознати лица от "протестите". Криминално проявени от агитката на Миньор Перник! Така започна и 2013-та. Футболни агитки в Катуница. Тогава бяха на Ботев Пловдив. Спомняте си кой му бе собственик. После по улиците на София. Социалистите в Румъния и България действат по един и същ сценарии.

257

ОПА

преди 5 години

До АнонименБРАВО ГЕРБ--ИСКАМЕ ВЛИЗАНЕ В ВСИЧКИ ГЕРБАВИ ЗАВОДЧЕТА И ЦЕХЧЕТА И ВКАРВАНЕТО ИМ В ЗАТВОРА--НАЧЕЛО С БОКО ТИКВЕТО.....НА ЦЯЛАТА ГЕРБАВА МАФИЯ111

256

Анонимен

преди 5 години

Зад "протестите" се оказа, че стои движение ДНЕС и Дългия от босфор тв.Много удобни протести без никаква конкретика, т. е. анархисти.Оказва се, че няма никаква програма, за това какво следва да се направи.Ако например сложат нещо от сорта на "декомунизация, лустрация" бих отишъл, но... те слагат искане за "народен съд"... т. е. комунистически искания.

255

Анонимен

преди 5 години

До КрайМажоритарната система е нож с две остриета. Хубава е като идея, но за нея трябват много, много пари. Който държи парите, той ще определя и кандидати, и въобще избора. При нашите условия това ще бъде един корпоративен вот, на който определено няма да му е приоритет социалната политика. При правителство, избрано по-този начин тогава хората няма да смеят и няма да има кой да им плаща, за да протестират.

254

Анонимен

преди 5 години

Няма такова активно тролене като гербавото!Цветан Бездомника яко насъсква да се промиват мозъци!Само дето вече никой не ви вярва.

253

Анонимен

преди 5 години

Не е истина какъв бяс и каква параноя тресат освен управляващата мутренско-олигархична мафия,също така слугуващите им журналисти от всички казионни медии и разбира се добре познатите ни"видни"политолози,социолози всякакъв род"експерти"по всичко.Падне ли тази власт,пада и тяхната хранилка.Даже се чудя като дойде народният съд,а той идва,от кого трябва да се започне-от политиците или от техните слуги,обикалящи от сутри до вечер телевизионните студия и промиващи мозъците на хората.

252

Анонимен

преди 5 години

Хора в Перник в момента влязат автобуси пълни със жандармерия която трябвало да подсили полицията там.Тлъстия продажен мутраген и еднокнижник Боойко Борисов явно е решил да окървави България. Този алчен крадлив и неграмотен *** за едната власт е готов на всичко дори и да пролива народна кръв

251

До Всички сме ано..

преди 5 години

Всеки е свободен да мисли както иска. Ето няколко факта, усвояване на Евро-субсдии от наши фирми, изтеглени големи кредити усвоени и похарчени от наши фирми незнайно за какво, рекет по всички направления, тотална безпътищата пред младото поколение на което основа идея е като завърши образованието си да напусне Рая. Ако всичко това ни устройва да крепим статуквото и да ръкопляскане.