310

Анонимен

преди 5 години

За мен блокирането на пътищата е к..венска БСП-арска история. Протестите не са лошо нещо, но да се запуши Драгичево е безумие, цяла западна България страда. Хората не могат да отидат до болница, лични ангажименти, загуби търпят. Ченгетата да се взимат в ръце и да ги разкарат следващия път. Да ходят пред парламента и МС щом са толкова ербап.

309

Анонимен

преди 5 години

Поредната лъжа е това заглавие и тази статия.Кабинетът оглавява политическата класа.Не може да си против политическата класа и да не си против този кабинет.Това е смешно и направо логически неграмотно.Медиите по всякакъв начин се опитват да потулят истината за протестите-за мотивите на хората да участват в тях,за исканията им,за начина,по който протичат.Защото са платени от същата тази политическа върхушка и й играят по свирката.Не случайно България заема последни места по свобода на словото.

308

Обективен

преди 5 години

По-долни и нагли престъпници от герберските не са управлявали България от 1990 г. до сега, независимо, че всички управлявали след 1944 г. са за доживотен затвор!

307

В коментарите

преди 5 години

Личи си просташ.кото селско, махленско възпитание на БСП поддръжниците.До пишещите, къде ви се губи образованието и възпитанието. С този език сте само за Конювица.

306

Бедното БСП

преди 5 години

Колкото и да го поддържат тролчетата, истината е една.Власт в бъдеще видят през крив макарон !!!

305

Анонимен

преди 5 години

И Видин каза:-Бпйко-к..рво -Оствака!

304

Абуриген

преди 5 години

Винету няма да паднеТой има близо милион робиКойто храни с държавни,европари.Администрация,фирми с държавни париА и утре ,вдруги ден ще ,изкарат контра протестиращи който , УЖ живеят много добре със 700 лева.Щутгарт не щът

303

Тези

преди 5 години

Тези юнаци, с вид на му.три дето протестират, по-добре да се хванат на работа отколкото да разчитат на хранилката на Нинова

302

Боко

преди 5 години

То щото сега не знае, имали пачка аз съм там.

301

пусти щуротии

преди 5 години

"Властта се търкаляла по улицата"!?Щото се търкаля,за това в Петрич полицията кара хората да подписват декларации,че няма да протестират!Пусти калашник!

300

Комунетата

преди 5 години

*** са побесняли, зер вече дълго време няма хранилка за тях. А, онази *** Радев е за посмешище с пригласянето на БСП

299

реалист

преди 5 години

Винету падне ли от власт ще се разбере кой стой за Гинка, санирането на Д. Добрев и много други далавери и усвоявания през последните 10 години. Голям старах ги тресе.

298

Анонимен

преди 5 години

И малкия град Мъглиж се вдигна от снощи на масов протест и там хората поискаха Оствката на Борисов

297

Анонимен

преди 5 години

Реформите на ГРОБ са: да вдигнем данъците за коли и имоти и да псуваме майките! Оставка!

296

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 299 Тъпо няма пари! Не стигат вече нито европейските фондове, ни кредитите. Това от което страда Бг. е таканаречения "работодател" Политическата класа му е каймака.

295

Анонимен

преди 5 години

Малко по-сериозни протести ще има догодина. Това е функция на напълно и окончателно проваления "дирижиран преход". по руски образец. Тук, обаче емиграцията е по-облекчена и няма нефт и газ.

294

Анонимен

преди 5 години

Бойко да отива при Груевски в Унгария докато е време,защото нещата май отиват натам...пък и Орбан му е приятел и няма да го есктрадират...А и е видно ,че това работи...Цв.Василев още си е в Сърбия и едва ли някога ще се върне...

293

Анонимен

преди 5 години

Аааааа,нееееев,точно срещу кабинета е!10 години само кражби и лъжи,а народа освирепя вече от мизерия.Айде стига сте размивали отговорността,не сме овце.

292

Анонимен

преди 5 години

Е стига де... сега и местните данък сгради на жилищата вдигате .всички недв.имоти освен основното жилище се вдигат 2 пъти.Гражд.отговорност.данък на автомобила.здравната осигуровка.. още какво вдигате?храна.бензин.парно.лекарства...

291

Анонимен

преди 5 години

295- КОЙ ВЗЕЛ *** ОТ ПРОТЕСТИТЕ ВЗЕЛ, АКО ДАВАТ ОЩЕ ВЗИМАЙТЕ, ЗАЩОТО БАНКИТЕ СА ВЕЧЕ ПОД СТРОГ КОНТРОЛ И МОНИТОРИНГ ТЪЙ ЧЕ СА ВЗЕТИ МЕРКИ 2014Г И КТБ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ- ДА ЯДЕТЕ ДЪЛГОТУ НА ВОЖДА.