8

Мюмюн

преди 5 години

В чест на Адел, наградати Грами се преименувант на КилоГрами.

7

Анонимен

преди 5 години

Хитра еврейка !

6

Дон Карнаж

преди 5 години

Верно ли има фитнес инструктори? Това трябва да е фалшивата част от новината.. Няма проблем човек да си промени мнението, тея неща не са същите като луксозни марки - разхищения и перверзно пръскане на пари. Изброеното са практични неща които може човек да си ги поръча, ако може да си ги позволи.Тя уж не е баш поп-поп певица малко по софистикейтед е, ако ме разбираш, уж беше и няма проблем и да е, това че е отебала индустрията, нарцисизма и журналята е добре, доказва че е с всичкия си мисля

5

Анонимен

преди 5 години

В момента Адел живее в Лос Анджелис, в съседство с Дженифър Лорънс. Очаква се в края на декември 2019 г. да пусне нов албум.А аз си мислех че е отишла да живее на пъпа на света Масква путинская.

4

Пее измъчено

преди 5 години

Станала ще да е още по-дебела и е трудно да се движи. За мен песните й са едни измъчени и вие като сирена. Не знам що толкова я лансират. На мен ми харесват мелодични гласове като този на Деми Ловато, Тейлър Суифт, Кеейти Пери, които пеят много по- естествено като певици.

3

Анонимен

преди 5 години

Фитнес инструкторите напрамо да ги уволни.....всички вигдат резултата☺

2

Lemmy Kilmister

преди 5 години

Това, че приходите и са скочили от както е спряла да пее е достатъчно показателно, че просто не трябва да се връща към пеенето.

1

Анонимен

преди 5 години

Бетер депутатска работа.