78

Хаха

преди 5 години

А вие какво очаквате от шапкар...?Този си противоречи постоянно...Няма съмнение че е червен, то е видно.

77

Байфидан

преди 5 години

Днес Радев не ми направи добро впечатление с противоречивото си и бих казал лицемерно поведение. Отказа среща за данъка за старите коли, за да не се бъркал в работата на законодателния орган (макар че не одобрява този закон), но доста агресивно нападна независимата прокуратура заради неговия човек Атанас Семов. По подобен начин заяви, че правителството не трябва да подава оставка. Нали има разделение на властите, бе Радефф? Ако искат ще подадат, ако искат няма - ти не се бъркай.

76

изнервен

преди 5 години

До 84. Изключително банален и втръснал ни коментар. Колко пъти да обясняваме, че има подкрепата само на ЧАСТ ОТ НАРОДА, предимно червената. Другите не го харесваме. Стига с този байтошовски похват да говорите от името на целия народ, това беше преди 1989.

75

Анонимен

преди 5 години

мачкай гробаджиите гн Президент, народа е с тебе!

74

Iceblast88

преди 5 години

Докато вие се дърлите на кои любимия *** е по голям ***, бившите любовници от времето на БКП семинарите - Бай Тиквонии и Курналина точат зъби за вашите данъци. Ето за това никога няма да се оправим! Защото вие си искате комунистите на власт и си ги избирате все едни и същи, а без да се сменят хората, няма как да има промяна в държавата! Драги гербери и бекапейци - защо се плюете? Все сте братя комунисти и все за комунисти гласувате. Вие сте братя по лидери!

73

Анонимен

преди 5 години

Протестите са срещу системата. Президента е част от нея.

72

Анонимен

преди 5 години

До АЗ това е старият смотан президент.Сега имаме нов.

71

Жиб.

преди 5 години

Прав е президентът- протести има,понеже корумпираните червени престъпници още не са свалени,партията им не е закрита а панаирите и лукойловете им не са конфискувани!

70

Анонимен

преди 5 години

РАДЕФ ТИ ПАК СЕ ОБЪРКА- НАРОДЪТ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ НЕЗКОННО ЗАБОГАТЯЛАТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО РАЗКОСТИ БЪЛГАРИЯ- МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ КОНФИСКУВАНИ И РАЗДАДЕНИ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ- ЧЕРВЕНАТА БАНДИТСКА ШАЙКА ПРЕВЪРНА РОДИНАТА МИ В БЛАТО.

69

Анонимен

преди 5 години

Този жена му го командва и кара мерцедесите на охраната.

68

Аз

преди 5 години

До Анонимен 64Смотаният президент си има име и фамилия- Росен Плевнелиев!

67

Анонимен

преди 5 години

Той иска да ни предаде в ръцете на Путин и да сме под руско робство-НЕ!!!!

66

ABC

преди 5 години

До Анонимен 55За пожарникаря ли говориш!? То пък той един генерал...

65

ВРЕМЕ Е

преди 5 години

ДА БЪДЕ ИСКАНА ОСТАВКАТА НА ГЛАДНИЯ ПРОКУРОР!СРЕЩУ НЕГО СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ НЕ САМО ЗА ВКАРАНТЕ В КТБ ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД БАРЕТИ , НО И ЗА НАЗНАЧЕНАТА ОТ НЕГО ТРОЙНА ЕКСПЕРТИЗА ДОВЕЛА ДО ВДИГАНЕ НА АПОРТНАТА ВНОСКА НА ГЕРГОВ ПРИ ПРИДОБИВАНЕ НА ПАНАИРАЦАЦАРОВ трябва да бъде съден!!Той е престъпник!

64

Анонимен

преди 5 години

Президентът трябва да има добра заплата защото Деси много обича да харчи.

63

Анонимен

преди 5 години

Евтин шмекер е тоя. Няма нито акъл нито правомощия да направи нещо полезно за България. Насъсква само хората да вършат безредия а това изобщо не е добре за страната. Ще прогони и малкото инвеститори, ще остави за няколко месеца управлението в ръцете на неопитни некъдърници и ще ни натресе разходите за предсрочни избори. Само това може да направи, което не носи нищо добро за хората. С две думи, жалък популист. Не се надявайте на нищо добро от него.

62

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е президента/избран с над 2 мил. гласа/, че тези съвсем се разпищолиха. Единствен той е наясно какво става долу сред народа.

61

Senhy

преди 5 години

Hahaha.... prezident na korupciata v rbg.....hahaha....

60

Ха-ха

преди 5 години

Нали не беше важен президентският пост? И всяко магаре/магарица предложено от Борисов щеше да бъде избрано?Е,май не е така!Като не харесват сега президента,да се ядосват на себе си!

59

...

преди 5 години

Значи имам един въпрос към мислещите тук! Към другите просто няма смисъл! Та има ли мислещи тука дето все още да си мислят, че прокуратурата си върши правилно и съвестно работата! И вотри въпрос има ли мислещи тука дето да си мислят все още, че прокуратурата тука по тия земи е независима от текущата власт институция!? Само на това да ми се отговори пак ше значи, че може би все още някой може да мисли тука по тия земи!