11

Димитър

преди 5 години

Схемата с грешната първоначално уговорена цена на ремонт изобщо не нова.

10

Ха-ха

преди 5 години

Знае ли някой телефона на оная Диана ...

9

младен

преди 5 години

"Когато ползваме привлечени средства, това струва някакви пари и оскъпява самата покупка, заради която вземаме кредит. Затова трябва внимателно да пресметнем колко ще ни струва заема, за да не се окаже, че той ще "изяде" намалението или покупката ще ни излезе дори по-скъпо"Те такава сметка българина не прави. Сметката която прави е че са ша си купи новата огризка и ще е вървежен сред кифлите, а това че нама парички за едно кафенце изпито в свястно заведение....аре са подробности.

8

Анонимен

преди 5 години

За съжаление Жоро това е нов вид рекет срещу,който полицията трябва да вземе мерки.Ако не им платиш те пребиват.Избират все по безлюдни села или отдалечени къщи.Първо двама правят пазарлъка,ама после идват още.Хора ,пазете се!!!!!!

7

?

преди 5 години

Жоро,ама ти не знаеш ли че няма таквиз цени за покрив? Или мислеше да ги хванеш за "голи шарани" щото са цсигани,а сам се хвана в в мрежата им като "гол шаран" .Скъперничеството води до голями разходи впоселедсие .

6

Жоро

преди 5 години

Моят черен петък беше когато в Гаража ми дойдоха двама ц и г а ни които ме излъгаха, че ще ми направят покрива за 120 лв. и вътрешна изолация за 240 лв.!След което дойдоха и останалите от бандата рекетьори и ме изнудиха да дам 3800 лв.Полицията каза защо им даваш все едно съм имал избор да не плащам и да гушна букета.Полицията направи преписка до прокуратурата а прокурора ми прати писмо с което ме уведоми, че отказва да образува производство защото нямало престъпление те си искали аз съм дава

5

Уинър Бг

преди 5 години

До Додо: Ето моя бизнес план: Ей сега ще отида да взема бърз кредит от някоя от фирмите на Черепа и ще инвестирам парите в търкащи се билетчета! Даже, май няколко бързи кредита ще взема, за да мога да закупя повече билетчета за търкане! Така е сигурно, че ще ударя някой голям джакпот и ще *** дават по телевизията с Иво Андонов!

4

Киро Х

преди 5 години

Ето ви един малък и кратък урок по финанси: Що е то кредит? Отговор: контракт за взимането на чужди пари и харченето им, което създава супериорност и власт на кредитодателя над кредитополучателя, съпроводена с пропагандна заблуда, че той (кредитополучателя) е печелившата страна в транзакцията, въпреки влизането му моментално в дълг, породен от лихвите, които плаща за привилегията да харчи чужди пари. Кредитът е основното оръжие на ционизма!

3

Анонимен

преди 5 години

Кредит се взима само в краен случай, а не когато искаш нов 4k телевизор, iPhone или екскурзия. За съжаление, познавам патоци, който си дават последнтие стотинки за подобни неща, след което теглят заеми, та да има за храна.

2

Додо

преди 5 години

***ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ*** Добре дошли в държавата на бързите кредити и търкането на билетчета в праймтайма на националите телевизии!

1

Зозо

преди 5 години

Кредитите могат да си ги наврът дето не огрява. А къде пратихте тъпата реклама на Курдисимо? Аз кредити не взимам и не давам! Фалос за банките и банкерите!!!Глад и лабут за ***!!!