18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Тези не са осъдени за името на детето им, а за членуване в забранена екстремистка организация. Толкова ли е трудно за разбиране или пак някой юе приказва за бели раси.

17

Анонимен

преди 5 години

А ако си кръстят детето на името на най-известния педофил в историята, тогава няма никакъв проблем. Даже мнозинството новородени във Великобритания са наречени на него. Проблемът е, ако името е на бял човек, нали? След като вземете всичко на белите хора, накрая ще им останат само Хитлер и Мусолини. И тогава се сърдете само и единствено на себе си за касапницата, която ще последва. Аман от предатели на Европа и бялата раса.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Чантичката на кръста известна като хюмнетка.

15

Пенка

преди 5 години

До Номер 4> Това не е китка, а ален мак за Римембрънс Дей.

14

Анонимен

преди 5 години

Адвоката се е барнал много фешън.

13

Бяла качулка

преди 5 години

Време е белите европейци да се събудим и да ограничим и изкореним дискриминацията на бялата раса на нашият Континент. Европейците се събуждат, нека и ние отворим очите си и се отървем от терора на определени етнически кърлежи, точещи от нашите данъци!

12

Наблюдател до 8

преди 5 години

Шиби, на снимката е 38-годишната.

11

Анонимен

преди 5 години

Затова пък мамунски, арабски и азиатски дивотии вече не впечатляват никой. Лайнистан например е превзет от кафеви същества и се е превърнал в някакъв шитхол. Бирмигстан е още по-зле. Политиката на учтивата мамуна, дето щяла да върши нещо по-евтино, дава плодове.

10

Прекалените светци

преди 5 години

и Богу не са драги.Ами ако се е облякъл като куклуксклановец заради участие в маскарад?Защо човек да не си кръсти детето Адолф? В Русия обявиха КПСС извън закона, но не съдят хората, които са нарекли децата си Владимир и Йосип.

9

Анонимен

преди 5 години

Депортирайте ги в България, тук ще ги посрещнат с погача и с мечета. Неонацистите тук са повече и от онези в Украйна.

8

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя на снимката 22 годишния ли е или 27 годишния?

7

Зозо

преди 5 години

А *** кога ще ги съдят и забранят? Жив и здрав Адолфчо :)))))))

6

:(

преди 5 години

Да продължават да вкарват в Европа тълпи неграмотни хора с крайни ислямистки възгледи и да им дават години време за интегриране, през което да живеят на гърба на данъкоплатците и да безчинстват, тъй като от малки им е внушено, че "с неверниците могат да постъпват както си искат".Е, тогава не само на снимка ще виждат хора с КуКлуксклановски роби, ами ще ги срещат и на тълпи по улиците, а портретите на онзи Адолф ще се появят навсякъде.Всяко насилие над едно общество предизвиква противодействие!

5

Ха-ха

преди 5 години

Тия били националисти!????Ами мадамата с гръцко име,дружката и с югославско,а адвокатът мяза на чист ци.анин!Остава и малкия Адолфчо да е че.рен....

4

Анонимен

преди 5 години

лелеееееееееее , такъв ли е стилът на аристократична англия ? адвоката се е барнал в накаква вратовръзка, с някаква китка в джобчето на сакото, и върхът - чантичката на корема. също като продавач на женски пазар е !

3

Анонимен

преди 5 години

Може и да нe си извършил нищо лошо и да си на 5 години ама щом се казваш Адолф по презумция си хитлерист.

2

Анонимен

преди 5 години

Каква връзка има малкият Адолфчо с убийството на депутатката предубеният съд и и справедливата присъда ? Да намерят кмета, общинаря и свещеника дето са позволили на малкия Адолфчо да се кръсти тъй. Тав все някой се подписал под кръщелното от същите тия лицемери.

1

Дедо ви Шишарко

преди 5 години

А крайнолевите кога ще ги ограничите? Като /// са плъзнали из цяла Европа