15

Анонимен

преди 5 години

ПО БЪРЗО В ЕВРОЗОНАТА И ЖЕЛЯЗНА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА ПОД НАДЗОРА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТАЛНА БАНКА- НИКОЙ НЯМА ДА СИ ФАНТАЗИРА ДАЖЕ, ЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ПИПНЕ ФИНАСОВА ИНСТИТУЦИЯ, ЗА ДА ВЪРНЕ РАЗХОДИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ЗА БУНТОВЕ, МЕТЕЖИ И ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА. ЦЕНИТЕ НЯМА ДА СКОЧАТ- ТОВА СА ЧЕРВЕНИ ПЛАШИЛА.

14

Анонимен

преди 5 години

Ние и сега сме наполовина държава,наполовин Територия!Намъкнат ли ни в Шенген,край и на мижавите остатъци от държава и окончателно ще се превърнем в кошара с овце,които са лашкани натам,накъдето определят господарите от Брюксел!!!Целта на брюксмасоните е окончателно да ни разгонят оттук и опразнят територията,за да я използват за каквито си искат цели -няма да има кой да им пречи,не че и сега сме се засилили да им се пречкаме!Разбрали са че сме едно лесно управляемо стадо,годно за изгонване!

13

Анонимен

преди 5 години

Не щем ви шемгеня.Искаме си държавата.

12

Анонимен

преди 5 години

Какъв шенген бе охлюви вместо да бягаме от новото робство ние им се молим.сърбите пак излезнаха по тарикати.някой да ни е питал искаме ли

11

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че тези евродепутати никнат като гъби

10

Анонимен

преди 5 години

С ТАЗИ ТЪРГОВИЯ С ПАСПОРТИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ САМО ШЕНГЕН, АМИ И ВИЗИТЕ ЗА САЩ НЯМА ДА ВИДИМ СКОРО.Каракачанов и Симеонов са се снишили, не се показват никъде. Тарикати.

9

NoName

преди 5 години

За съжаление го познавам лично това глупаво момче... Поразровете се малко в семейството му и ще разберете как се става Евродепутат на младини ;)

8

Народа

преди 5 години

НЕ ИСКА ЕС И ШЕНГЕН!На какъв език да ви се каже!

7

Smurf

преди 5 години

Мамин сладур при тарифа за български паспорт по евтина от колкото да си купиш 10 годишен голф у Перник, ще гледаме Шенген през крив макарон още 15-20 години

6

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам влизането в Шенген да бъде подложено на национален референдум. Не съм убеден, че мнозинството подкрепя членството там.

5

Боко Тиквата

преди 5 години

Измазваме една барака и влизаме. Вече осем години мазало.

4

й

преди 5 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛАЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!стига грабеж, толерастия и хомосексуалистки западни "ценности"

3

Празнодумец

преди 5 години

Този празнодумец е евродепутат, който с нищо не е допринесал за доброто на България. И отгоре на всичко говори глупости. В България е налице повсеместна корупция, кражби, продаване на паспорти и гражданство и скоро няма да има Шенген.

2

Анонимен

преди 5 години

Не искаме в Шенген.

1

Анонимен

преди 5 години

Стига вече баламосване. Омръзнахте ни. Не искаме да влизаме ни в Шенген, ни другаде. Искаме по-висок стандарт на живот. От ЕС до сега нищо добро не сме видели. Само мизерия.