20

Светата Истина

преди 5 години

Най- добрият папа - току що убитият от лошите кардинали папа!

19

Я-аа

преди 5 години

Папата опънал тарнаците!

18

Щерю

преди 5 години

Планиран инфаркт...

17

Анонимен

преди 5 години

Кво да правиш,западни ценности

16

Анонимен

преди 5 години

Гледайте сериалите на филма,Борджиите и ще ви стане ясно.на гооглето,напишете,Кинофен,и в страницата кликате

15

Русия

преди 5 години

ЦъРъУ Операция Гладио.

14

Анонимен

преди 5 години

"предишния папа Пол VI"???Предишният папа е Павел VI, което за италианците е Пауло, за испанците Пабло, за французите Пол, а за нас Павел. Очевидно е ползван френски източник от лош преводач.

13

Рим

преди 5 години

Без да пропусна Хоус(разбртач) и Сандо (кои три папи го бяха галили по главата?)Доста напомня на случката с цар Борис, не мислите ли?

12

Стойчо"Плоския&

преди 5 години

Имаме данни, че е бил убит с интердименционална прашка от агент на илюминатските масони-рептили. Не е успял да реагира, защото е била генерирана кемтрейл мъгла, в която агентът да се скрие. Интересен факт: подобна мъгла може да се задържи само, ако Земята е плоска. При кръгла планета, частиците биха се разнесли много бързо, ФАКТ!

11

Сандо

преди 5 години

тоя не е успях да челуне Бойко по главата

10

Др. Хоус

преди 5 години

Самообил се с инфаркт

9

NoName

преди 5 години

99% е инфаркт получен повреме на ездата му над някое малолетно... Тези святи хора е ТАЙНА че си падат по тези НЕзабранени (ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК) от бИблията ИГРИ С ДЕЧИЦА ахаххахахахахаххахахахахха хиляди и хиляди посегателства над невинни деца стават ежегодно в света и извършители са тези гад0ве... Аз съм горд че смятам църквата за ДОМ НА ЗЛОТО, гаврят се с най-святото на хората "ВЯРАТА" и не спирт до там, гаврят се и с децата им. Гад0ве!!!

8

Анонимен

преди 5 години

"трябваше да направет папа поляка- за атакуване на соц лагера и успяха евреите нямат спирка"Това е факт. Атентатът срещу Йоан Павел II е организиран и извършен от натовското формирование "Гладио", като целта да натопят Русия и България. После естествено лъсна лъжата, обаче 30 години ни разнасяха като терористи, това не могат да оправят само с едно "извинявай".

7

Анонимен

преди 5 години

Не бих се учудил ако нарочно са го оставили да умре. Католическата църква е достатъчно извратена да го направи и едва ли се ограничава само с педофилия и хомосексуализъм. Като православен се радвам, че не сме под една шапка с тези сатанисти.

6

Анонимен

преди 5 години

Религията и парите винаги са били коренът на всичкото зло. Създадени са, за да се манипулират низшите духом, неграмотните и да превръщат хората в лесно управляем ***, за целите на отбрани.

5

Анонимен

преди 5 години

Случайно е изпуснал в сутрeшния си чай вещесво, което предизвиква сърдечен удар, това е трудова злополука. Американците и европейците откакто не купуват бяла захар от Куба а ядат някакъв заместител и отслабват вече не са 300 кила ГМО прасета като американците от 80-те години но защо америка да не наложи санкции на Куба щом може и да продава ГМО захар.

4

Анонимен

преди 5 години

А не е най-кратко управлявалия папа. През средновековието има един, който е папа за около ден, но при него е доказано, че е бил отровен по-малко от 24 часа след избирането му. Обаче това си е традиция във Ватикана. Става дума за страшно много пари, а в миналото и за огромна власт и за това борбата винаги е била безмилостна и който не слуша курията следват "нещастни" случаи!

3

юдеите са

преди 5 години

Естествено - планирано убииство ! Планирано от американците , и по - точно от американските евреи , които печатат парите на сащ , с цел да се прехвърли вината за смъртта на папата към Русия (тогава СССР) !Така действат сащ - избиват и отравят своите , после обвиняват други за това !

2

Анонимен

преди 5 години

трябваше да направет папа поляка- за атакуване на соц лагера и успяха евреите нямат спиркавижте колко папи не са италианци ище разберете каква са я свършили еврейските пари

1

Анонимен

преди 5 години

Дори да паднеш в боя друг ще те смени какво тук значи някаква си личност, йезуитите-комунисти имат много кандидати за папи да живее западната демокрация.