29

Анонимен

преди 5 години

Най бедните раждат!? А ние? Направо се затриваме.

28

Анонимен

преди 5 години

Реалния принос в растежа на населението идва от т.нар. средната класа. В нормалните държави това са интелигентни хора, които осъзнават не само отговорността да са родители, но и възможността да дадат добър старт в живота на децата си. За съществата от шитхолите няма такова нещо отговорност. За тях някой е все виновен, че са пр0сти, но тарикати. И3сират клеффука и да се оправя.Находчивите роми, пък ги учат как да паразитират. И се получава едно бълване на полуфабрикати.

27

Който се вълнува

преди 5 години

от този проблем,да се запознае с теорията за златния милиард.После да вземе предвид това, че в недалечно бъдеще,вследствие на автоматизацията и роботизацията, в целия свят ще има не повече от половин милиард работни места.Чак тогава да си направи изводите.Не случай по-развитите народи в последно време са се ориентирали към еднодетен и двудетен модел.По две деца на семейство са напълно достатъчно, за да не надхвърля човечеството численост 1 милиард и да има работа за всеки пълнолетен под 65 г

26

Анонимен

преди 5 години

ами щом вместо да ходиш на работа, ти изработваш деца, така се получава. работата не е кеф, кефът е в правенето на деца - и без това не ти се налага да ги храниш- социалните да му мислят!

25

Анонимен

преди 5 години

това е заради модерните технологии и компаниите за презервативи.вместо да гледат към панталона,жените си гледат в смартфона.

24

Анонимен

преди 5 години

Жегление през козиняка и српска музика. Те така се правят деца.

23

Анонимен

преди 5 години

Каквото сееш това жънеш. Народна поговорка.

22

Анонимен

преди 5 години

З какво са ни повече деца? Да работят хората с алтернатияен цвят на кожата.

21

Анонимен

преди 5 години

Защото искат децата им, да са някакви свръх образцов аи, свръх развито малко поли-богове. Европейският егоцемтризъм е световноизвестен и признат в цял свят. Сега всички искат, детето им, са расте в "богата среда".

20

Анонимен

преди 5 години

Ми нормално. В богатите страни хората са по-образовани и обикновенно имат по 1 най-много 2 деца. В други случай дори не мислят за деца защото си гледат живота и кариерата. Докато в бедните страници правят по 5-6 и нагоре както се вижда при нашите роми. Къде от простотия къде за пари.

19

един до 2

преди 5 години

Джендърството и гейството + либерализма и атеизма не са изобщо големи причини за ниската раждаемост в белите държави. Основните причини са еманципацията на жените, кариеризма им, стремежа им да са равни на мъжете, че дори и повече, както и лайф стайла на хората в белите държави. Стремежа да имаш всичко ПРЕДИ да имаш деца. Е, сори, няма как да имаш всичко. И в един момент се озовават на 35-45г и не могат да имат деца, или никой не ги иска или вече им е минал мерака за деца. Еми сори тогава.

18

До 16

преди 5 години

Правителството няма да ми направи деца,но може да създаде условия да се раждат повече деца.Ако плащат социални помощи като в Германия по 200 евро за дете за 3 деца са 1200 лева.Много народ ще се навият да имат повече деца.Включително и аз, който имам две деца.Но да не се размножават маргинали трябва тези помощи да се дават на деца,на които и двамата родители имат поне средно образование.

17

Анонимен

преди 5 години

Това се дължи на фактът че в бедните страни жените се продават и купуват все едно са ***.Разбирате ли нямат право на желание искат ли не искат ли.Отивате на пазара плащате стойноста на една крава и тая вечер пердашите неква на 13 години.И тя вече е ваша собственост.Ако не слуша и не се подчинява-бой.Е така дигат раждаемоста.Понякога се чудя тия правили разни изследвания дали не друсат нещо много силно което им затлачва мозъка?Какви заключения имат ***-наркомански

16

Анонимен

преди 5 години

Хаха, планът за унищожаването на белите ги кара да не правят секс. Да ва и тъпппите патриоджендъре....

15

Анонимен

преди 5 години

До Цецо МенТи и твоите също. Питах, щото повечето очакват правителството да им направи деца.

14

Цецо Мен

преди 5 години

До 14Живи и здрави да са.

13

а

преди 5 години

До Цецо Мен3

12

Анонимен

преди 5 години

европа е доста по-гъсто населена от африка

11

Цецо Мен

преди 5 години

До 112, а ти?

10

Анонимен

преди 5 години

До Цецо Менти колко деца имаш?