150

мхм

преди 5 години

Това, което не мога да проумея е защо толкова енергия се излива от хора с цел забрана на нещо, което за тях няма никакво значение и с нищо няма да промени живота им. Брак между еднополови засяга само техния живот, вероятно положително щом го искат. Поне докато, както при традиционния разнополов брак не се окажат в ситуация на развод.

149

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа, ама бълга ... уууупс ... пиддараска работа!

148

Анонимен

преди 5 години

Гей бракове в България - никога!

147

Интересно

преди 5 години

И кво от това. Аз съм гей, не парадирам с това, нямам желание да сключвам брак с партньора си. Не желая и да имам деца (не ми се струва удачно двама мъже да оглегдат дете), но има логика да станат законни чисто от юридическа гледна точна за наследство и т.н, но да е забранено да отглеждат деца. По-жалкото е ,че далеч по-малко коментари има под доста по важни новини за нашата държва, но от хора които отглеждат децата си с таблети ,пият ракия и шофират, бият се по пътищата е трудно да се очаква др

146

Анонимен

преди 5 години

"В природата има и други същества които са хомосексуални."Има, ама с годините еволюционно намаляват. К"во да пр"айш, съдба, брат.

145

Анонимен

преди 5 години

"Гей двойките имат биологично свои деца чрез донорска яйцеклетка и сурогатна майка."Супер, да се хванем ли на бас кой ще плаща? Цялото общество, а кохортата ***-хунвейбини ще хълца от умиление.

144

Анонимен

преди 5 години

Ех, тези безценни богатства на обществото, които не правят деца... Толкова са специални и важни, че ден не минава без да ни занимавате с техните измислени проблеми. Страната затъва, а тия се загрижили за шепа кресливи нарцисисти, викащи до небето. И като им решим жалките проблеми, ще настане рая на земята... Да бе, да...

143

Анонимен

преди 5 години

Всеки плаща за избора си по един или друг начин и носи лична отговорност за последствията. Цената на свободния избор за хомосексуалните е да не се възпроизвеждат, да нямат деца. И трябва да я приемат. Ненормално е, нормалното да се приема за норма. Слободия, не свобода натрапваме днес.

142

Анонимен

преди 5 години

Правни абсурди твърди статията? Нормално е природните абсурди да причиняват и правни такива.

141

Анонимен

преди 5 години

Пропуснали са етикетчето "Платена публикация от дедо Сорос". Нищо де ние си знаем кой е платил за тази мелодраматична "статийка".

140

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха, Лъжата, впряга дори гейьовете и лесбийките в своята каручка! Еми кой къкъвто е с такива се събира!

139

Анонимен

преди 5 години

От бюрото по труда събираме безработни за сезонна работа - ще броят обратните в своя град. Данните ще ги изратят на Бан и след това ще се изчисли с колко процента ще намалем през следващата година

138

рашка говняшка

преди 5 години

Въпросът не ме касае защото съм хетеро.Това което виждам е че Нинова чака знак от Москва за да обърне палачинката.Хомитата в Масква са доста напред с материала и скоро можем да очакваме промени.И мен това ме отвръщава най-много! Че трябва да чакаме тях!

137

Анонимен

преди 5 години

До ForeverВ природата има и други същества които са хомосексуални.

136

а

преди 5 години

ако р74525азтворим правия ъгъл се получава т Ъ п, нали?

135

шматка

преди 5 години

До 138Е как кой.Джанет със страпоня

134

Киро

преди 5 години

'Ай стига с тез *** бре! Таковайте се всяка вечер, обичайте се, пипайте се по глупостите (и други тработи), но АЗ НЕ ИСКАМ да ви знам историите. Съберете се, оградете се (по възможност на някой остров) и НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ нас, нормалните хора, с вашите виждания и желания. Грешен свят стана вече от вас. Не съм "бойна личност", не харесвам физическата разправа, но като ви прочета 13 статии от сорта на тази, си сменям мирогледа.

133

Forever

преди 5 години

Кога хомосексуалните ще разберат,че повечето хора не ги интересува тяхната любов,но щом са обърнали гръб на природата и не живеят в синхрон с нея,тогава не може да искат това което не заслужават,да имат деца.

132

шматка

преди 5 години

Ако утре в Брюксел решат да ходят с пера в з...... и ние ли трябва да го правим.

131

планиметър

преди 5 години

Има ***, прав и остър ъгъл. От какъв зор сте срещу ъгъл ***?