6

Да де, ама у нас

преди 5 години

на унижение и ограничаване на правата е подложено етническото мнозинство!Ако се опита да се защитава дори в ситуации, в които е поставен в опасност животът му, представителят на етническото мнозинство впоследствие бива подлаган на преследване - от НПО-тата, съдебната система и повечето журналисти!Така че, ако се стигне до втора Кристална нощ като ответна реакция, някои други ще са виновни, а не етническите българи, които са принудени да предприемат някакви крайни мерки, за да оцелеят!

5

Анонимен

преди 5 години

А причината за Кристалната нощ не се казва. Получили са това, което са заслужили.

4

Анонимен

преди 5 години

Германия обявява война на Полша, а СССР влиза в Полша, за да защити местните си малцинства и граждани. Евреите бягат към руската част на Полша, за да се спасят. СССР знае, че е следващият в списъка на хитлеристите.

3

Анонимен

преди 5 години

До 3Интересно защо забравяме че СССР нахлу в Полша по едно и също време с Германия :)

2

Анонимен

преди 5 години

Забравяме Австрия като участник във войните и погромите. Само Германия обвиняваме. Австрия се нарежда до държавите Германия, Турция, Сърбия в разни погроми.

1

Анонимен

преди 5 години

Най-малко 30 души били убити... Историята да не се повтаря... Дрън, дрън... Сега в съвремието половин милион са убити в Сирия, но на кой му дреме в Европа, само бежанците се забелязват от време на време...