19

Анонимен

преди 5 години

Коледа е скоро! На трапезата менюто не е пилешко, а прасешко! Кой се страхува от Коледа?

18

ДА ВИ СЕ НЕ ЗНАЕ

преди 5 години

ЦАЦАРАТУРАТА ПАЗИ ЗАД НИКА НА САМИЯ ЦАЦАРОВ, КОЙТО ПО ДОКЛАД НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗДРАВО Е СГАЗИЛ ЛУКА ПО ЖЕНСКА ЛИНИЯ. ЦАЦАТРИОН ПОД НАТИСК ИЛИ СПОРАЗУМЕНИЕ С ОНЯ ОТ БАНКЯ, МУ СЛУЖИ ВЯРНО И СИГУРНО ЗАХЛЕБВА ОТ ОПАСНО БЛИЗКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ВЛАСТТА НА МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ, МАЛКАТА И ГОЛЯМА КОАЛИЦИЯ. ТАКОВА ЛЯГАНЕ НА ВЛАСТТА ИМАШЕ САМО ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО. ДОБРЕ СИ Е НАУЧИЛ УРОКА ГЛАВОКА.

17

Сиганин

преди 5 години

Малко остана и ще им вземем имунитета незабавно на всички почвайки с ББ,ЦЦ,СЦ,ДП и една дузина народ също

16

33

преди 5 години

Възможно е прокуратурата да има някакви доказателства,но никой вече не й вярва,защото е публична информацията,че Цацаров е назначен от Борисов.За каква обективност може да се говори при това положение!?Това си е чиста политическа поръчка!А от най-високите нива на правителството тъй ли всички са чисти като момина сълза,че няма нито един обвинен!?Просто двоен стандарт и толкова!

15

Майна

преди 5 години

Подкрепям Симеонов, защото е единственият, който се е осмелил да каже истината в очите на майките и другата сбирщайн от платени протестъри.

14

Анонимен

преди 5 години

До сбогом 12Корнелия Нинова и да е крала, тя е само една аматьорка в сравнение с професионалните крадци - гербери!

13

Анонимен

преди 5 години

И трите партии не стават..............ГЕРБ, БСП и "Воля".................партията на варненския мафиот!Всички крадат................но да крадат с мярка..............те се самозабравиха!!

12

Анонимен

преди 5 години

Да видим сега дали ще осъдят някого от тия депутати??

11

сбогом

преди 5 години

Нинова с ужас вижда как се отдалечава бленувания остров в Гърция.Колкото и да краде, сега общественото мнение е наострено и не може да си позволи да похарчи парите. От това на вещицата и призлява и затова всичката злъч.

10

Анонимен

преди 5 години

Туй е някакъв закъснял и отчаян гърч.Властта изтича.между пръстите им. Усетиха се предизборно. Ама късно е чадо за китка. Мандалото падна. Умря коня. Заека мина баира. След дъжд качулка. Бития бит , ....ния. ....ан.. Кой каквото,кака вече се ожени.

9

Анонимен

преди 5 години

На прицел са всички лица, които в последно време са "клатили стабилността" на мафията, наричаща себе си правителство. Не е предизборна дейност, а наказателна акция за разчистване на сметките.

8

превенция

преди 5 години

Ако получат ефективни присъди, алчността на социалистите ще се озапти защото ще разберат че е опасно да се краде.Ефективните присъди са необходими както за да се пресече престъпността, така и да усмирят социалистите на политическата сцена. Защото ако има законност, Нинова няма да ламти толкова за социалните фондове.

7

Анонимен

преди 5 години

Цялата ППО е за затвора.Закона изисква всяко престъпление да се докаже.Но с достатъчно търпение и настойчивост, всички социалисти ще минат през затвора.

6

Анонимен

преди 5 години

Все пак да не забравяме Кой си избра смешната и жалка Цаца за личен лакей.

5

Анонимен

преди 5 години

Помолиха ли се на сръбския премиер да им даде съкровището? Уж Западни Балкани, велики европрецедателий, голяма работа... Или чакат да го връщат от ЮАР или от Незнайландия?

4

Анонимен

преди 5 години

Вероятно най жалкия прокурор в историята на България, то бива да целува гъ.. на мутрата ама

3

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата не е независима и няма изненада, че работи в полза на системата/статуквото.

2

Анонимен

преди 5 години

Точно преди зимата прокурорски грип плъзна из парламента. Търси свалени имунитети.

1

Анонимен

преди 5 години

И какво общо има прокуратурата с изборите?Или това е поредното доказателство, че различните власти, уж независими са се сраснали в едно. Всички са подвластни и маши на изпълнителната. Премиерът поръчал на депутатите да гласуват еди как си, същият явно поръчва и на прокуратурата.Демокрация ли, че това е по-зле и по Живково време, тогава поне се знаеше, че е така, а не заблуждаваха хората.