62

Анонимен

преди 5 години

MВР първо трябва да убеди служителите на МВР, че полицията е на народа.

61

Анонимен

преди 5 години

Пълен бойкот и игнор на престъпната структура МВР! Не разговаряйте с полицаи, все едно не съществуват! Гледайте през тях.

60

Анонимен

преди 5 години

Грузински модел - всички вън и отначало с нови хора.

59

Iceblast88

преди 5 години

До 1Пожарната за народа се води отделна институция. Те реагират, а шопарите от МВР са отделна категория - мозъчни инвалиди, кандидатствали за рушветополучателна позиция. 1 данъкоплатец не съм видял през живота си които да каже поне нещо неутрално за милицията. Всички са отвратени от полиция и КАТ. Ако сложим цялата полиция от една страна и една бананова обелка от другата - всички данъкоплатци ще кажат, че банановата обелка е в пъти по полезна от цялата милиция умножена по 1 милиард!!!

58

1

преди 5 години

До до 60Малко повече, отколкото можеш да си помислиш. Гледал съм и филми, но съм вършил и такива операции!

57

Анонимен

преди 5 години

По същия начин полицията може да се опита да убеди българите, че има марсианско нашествие, че слънцето грее нощем или че титаник прави курсове между Пазарджик и Хасково по Марица. Общо взето вероятността за успех е същата.

56

1

преди 5 години

До Iceblast88Много добре зная, кой ги прави, защото съм ги правил! Но нали и Пожарната е в МВР!

55

Iceblast88

преди 5 години

До 1Тези неща ги прави пожарната! Една от малкото държавни институции които все още си върши съвестно работата! Милиционерите дори не излизат от колата си да я избутат ако я удавят в локва, а чакат колегите от пожарната да дойдат да им извадят туловищата от калта в която сами са се натикали като добри ***! Видяно и документирано с клипче и снимки! Така, че тия комунистически лафове на някой друг! Не бъркай милиционер с пожарникар - има балкан разлика между двамата!

54

1

преди 5 години

До АнонименСтани катаджия и ти върши тази работа!

53

Iceblast88

преди 5 години

Тъй като милиционерите са с капацитет на интелигентност на амеба и немогат да намерят една къща 3 месеца - няма как да им имаш доверие! Тъй като милиционерите те дебнат дали няма да нарушиш някое законче или алинея за да може да се развихрят като башибозука които реално са, а те самите не спазват тези закони и алинеи - няма как да им се има доверие!Тъй като те са твърде заети да легализират рушвети по казината и да пият кафенца и да клечат в храсти вместо да пазят гражданите - доверие няма!

52

Анонимен

преди 5 години

"Но много по- лесно е работния ден да мине в писане на коментари оплюващи други, от колкото да мъкнеш обгорели трупове от пожари, или да режеш катастрофирали автомобили и да събираш хора на парчета от тях!"А още по-лесно е да глобяваш за невключени фарове и да задаваш дежурния хелоуински въпрос "И кво праим сега, писане или черпене?"

51

1

преди 5 години

До АнонименКато, се мислиш за "качествен" и "непослушен" , постъпи на работа в МВР и оправи системата!Но много по- лесно е работния ден да мине в писане на коментари оплюващи други, от колкото да мъкнеш обгорели трупове от пожари, или да режеш катастрофирали автомобили и да събираш хора на парчета от тях!

50

Анонимен

преди 5 години

Народната милиция беше с народа , тогава имаше ред и законност. Сегашната полиция е на управляващите, сега конкректно на ГЕРБ , некачествени попълнения но послушни и затова добре запллатени плюс 5000 полицаи на пенсия и заплата. Как такава полиция ще е с народа.

49

the Ghost

преди 5 години

"Полицията e на народа!" ми звучи, като изказването на шефа ми: "Аз за Вас го правя" , след което се качва в "нашия" Maybach и заминава на Малдивите

48

т

преди 5 години

Немога да разбера всички тези коментари... Всеки свързва подкупните катаджии с всички останали полицай...трябва да ги разграничим.Защото едните найстина се борят за ред ,а другите наистина излизат за рушвете (допускам не всички) ....Та тези който са за реда ,представете си да ги няма, какво беззаконие ще настане ,ще спите ли спокойно ,ако няма патрилиращи полицай ? Хубав ден желая

47

Анонимен

преди 5 години

На честването на празник на МВР ще са само ченгетата и официалните лица, защото народът не вярва в системата на "Ние ги хващаме, а те (т.е. съдиите) ги пускат". Прасетата заслужават да бъдат уволнени до един, защото са послушковци на кукловодите, а не мъже на честта, каквито трябва да са всъщност.

46

един

преди 5 години

До 2Пак ли проблема е в МВР?Не е ли в Парламента, който трябва да гласува закон за самозащита на частното имущество?

45

Иван Пешев

преди 5 години

Много ги харесвам как напоследък всекие хванал да говори за доверие и да ни убеждава нещо си. Все едно доверието е стока дето се купува от магазина или полицията насила ще ни кара да я уважаваме и искаме с палките. Да да!!!

44

Активист на БКП

преди 5 години

Е как да убедите народа,като министъра е служил на М. Илиенски ?!?!?!

43

Анонимен

преди 5 години

До 39БГ-съдебна система е много скапана................пропита с корупция.-е, и? това са само декларативни констатации.съвременното право като цяло е сбъркано, защото "законите" не стъпват върху "морала"! Моралният принцип не лежи в основата на правото и то от там всичко е обърнато с хастара навън !