12

Гoшу

преди 5 години

Право на балъците е да работят за хляба си и за джипа на шефа с красивата к*рва до него :))))))))))))

11

1000 лева

преди 5 години

Вие гледали ли сте по телевизията дебат между синдикати и работодатели...!? Пълен фарс!"Работодателя", който е рафинирана гарга излъчена от лобито на "новите бизнесмени" идва подплатен най-вече с пари.. след това с арогантност, самонадеяност, самочувствие, недосегаемост..Синдиката, в случая изглeжда като случайно попаднал там, просто за да стане дебата пред камерата и да изглежда по-демократичен..

10

Гацо Бацо

преди 5 години

На Запад ако подадеш сигнал си защитет определен срок !А в БГ как е .....

9

Неам нерви

преди 5 години

Ние нямаме синдикати!Имаме плъхове, които обикалят около софрата на "бизнесмени" милионери криещи кутии от обувки пълни с кеш и капарирани и финансово мотивирани лобисти, които де що имаше читав закон в подкрепа на работещите го скопиха с разни алинеи, точки, тълкувания и т.н. Същите тези платиха на лобистите в парламента да задръстят законодателството с тавани, прагове и непосилни изисквания към малкия бизнес!? Не слагайте и малките работодатели в тази сметка! Те също страдат! Дори и да искат вече, не могат да дадат големи заплати!

8

Американ

преди 5 години

Проблемът в Бг са синдикатите, които - за разлика от тези в омразната си Америка - не работят или направо си работят за работодателите.Тука в Америка синдикатите са много мразени отработодателите и властта, защото работят здраво в полза на членовете си. Питайте докерите, например.

7

програмизт

преди 5 години

Задължение на работодателя е да ми плаща висока заплата.Мое право е да идвам късно на работа и да си тръгвам рано.

6

Анонимен

преди 5 години

И за това - БИГАНИЕ колко мое!

5

юйъэж

преди 5 години

И на Светия синод да се оплаче рАБОТНИКЪТ все тая.Бог високо, цар далеко.

4

Анонимен

преди 5 години

Сигналите били анонимни. Ами какви да са? Нали от Инспекцията веднага снасят на работодателя от кого е сигнала. Тия дето си напишат имената или ги набутват в девета глуха, или елегантно ги пъдят на улицата...

3

Висш мениджър

преди 5 години

Точка първа Работодателя е винаги прав.Точка втора . Ако имаш възражения,виж точка първа.Ак

2

Анонимен

преди 5 години

В администрацията- комунизъм.В частния сектор- феодализъм.Синдикатите 5 пари не дават за хората, които пълнят бюджета.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма коментари!Всички във форума са чиновници от 8 до 16 часа, почиват събота и неделя, и по празниците. Получават пълна заплата и осигуровки по график. Няма напрежение, няма срокове, няма норма, поръчки. Понятие си нямат как се работи в реалния сектор.От ИТ много снизходителни към работодателите. Предупреждават ги преди проверка. Работата от тъмно до тъмно за нищо я нямат.Работата през почивните и празничните дни за нищо я нямат.Осигуровките на 4 часа, за нищо ги нямат.