318

Стефанов

преди 5 години

Писна ми от алчни лобисти.

317

Анонимен

преди 5 години

Капитализм е! Оставете пазара да се справи. Щяло да има фалити. Голям, ама много голям праз. Или давайте да спасяваме нашите хора. Това е много грешен ход и ще струва скъпо, ама на управлението.

316

Skk

преди 5 години

За всичко, което се случи в последните 2м. ГЕРБ, нали не забравяте че комунизма свърши и сега няма граници. Как всички не разбраха, че когато увеличиш нещо много до границата на непосилното, рязко намаляват плащащите? И не Мента, застраховката не е 200лв. а вече гони 300 лв. и отново като я увеличите от нова година ще стане 400лв. е то където са 240 евро там са и 400 лв. тогава може и да карам в България и със зелена карта.

315

Анонимен

преди 5 години

Еми да има...

314

Анонимен

преди 5 години

Решението е много просто. Трябва отново да се извади зелена карта от ГО. Който пътува в чужбина да си плаща допълнително. Хората, които нямат финансова възможност да идат до София даже, не би трябвало да плащат солидарно!

313

Едо

преди 5 години

ПРОКЛАМИРАМ ШВЕЙЦАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ! НО, ЗАПОЧВАМ СЕРИОЗНО ДА СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ ЕДНА ОБЕЗУМЯЛА 5000000-нна БЪЛГАРСКА ТЪЛПА, ХЕДОНИСТИЧНО НАСТРОЕНИ КАРАЧИ-ВСИЧКИ ДО ЕДИН-ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ ПО ПЪТИЩАТА,МОГАТ ДА СА ГОДНИ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ! ЦЕНАТА НА ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е:ОТКАЗ ОТ ЧУДОВИЩЕТО-ЕГОИСТ,КОЕТО БУШУВА У БЪЛГАРИНА И ПРОМИСЪЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА БЪДАТ ДОБРЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,А И ЗАМИНАЛИТЕ В ЧУЖБИНА 3000000, ДА СЕ ЗАВЪРНАТ!ЦЕНАТА НА ШВЕЙЦАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е ЕДНО НЕПРЕСТАННО БДЕНИЕ НА ДУХA!!!

312

Анонимен

преди 5 години

Колко ти платиха МААА МеНТА?!? Лобираш за застрахователите, а за дребния бизнес, който фалира?

311

Едо

преди 5 години

ТЕЗИ КОМЕНТАРИ НА ДРЕБНО ГОВОРЯТ ЗА ДРЕБНИТЕ ВИ ХЕДОНИСТИ ДУШИЧКИ! МЕРКИ, ПОЛУМЕРКИ, ОГРАНИЧАВАНЕ, НАКАЗВАНЕ-ОТ 5 000 000 КАРАЧИ-5000000 АКЪЛИ! И НИЩО ЕФЕКТИВНО, НИЩО СМИСЛЕНО! ТАКА ЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА МАЧКАТЕ ХОРАТА НА ПЪТЯ??? ЗАТОВА: ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ДВИГАТЕЛИТЕ С ВЪТР. ГОРЕНЕ!!! ЕЛАВТОМОБИЛИТЕ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА!!! ИСКАМЕ ТРАМВАЙНИ ЛИНИИ И МЕТРА В ПЛОВДИВ И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ, ВЛАКОВЕ СТРЕЛИ, ВЕЛОАЛЕИ И ВЕЛОСИПЕДИ! СКРАБ ЗА КАТАФАЛКИТЕ-УБИЙЦИ! ХЕДОНОСТИТЕ-ЛИГЛЬОВЦИ, МАЙ НИЩО НЕ ПОЕХА!!!

310

Мисли с главата

преди 5 години

Политическо безсилие, пълна некадърност. Партия без програма, без капацитет, без кадри а само пионки. Че докога бре герб?умния търси начини да намали жертвите. По вашата логика при висока застраховка няма причина да спират произшествията. Не ви пука за хората, само парите ви интересуват, но и това е до време.

309

ааа

преди 5 години

Ко стана с ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА ???? Стана ЗАДЪЛЖИТЕЛНО-ДОБРОВОЛНА икономика ама само за НЯКОИ.....

308

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на ...а на някой че застрахователи щели да фалират. Ама при лошото шофиране в Бг водещо до огронмо число катастрофи все нещо трябва да се направи, като например всяко регистрирано нарушение освен глобата да води и до по-висока застраховка.Българските шофьори са може би най-лошите в Европа.

307

Olympus

преди 5 години

Еми така е при капитализма, прекалената алчност води до фалити, както и "несъобразената" скорост води до някое дърво.

306

Анонимен

преди 5 години

Не виждам пък причина да не се намалят двойно. Всичко е пропорционално, но, алчността е много голяма.

305

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 322/324За заплатите сте много прави но все пак трябва да се намери някакъв начин за да се възпират нарушителите и безотговорните. На тези които карат според правилата нека им намаляват застраховките за всяка година шофиране без инцидент. Според мен стимула от 25% е малко, би трябвало да е поне 35%. А за ненормалниците които предизвикват инциденти и смърт нека им ги вдигат и нека плащат яки глоби ама не само по документи! Българинът в чужбина кара като по устав защото снае че НИ МОИ

304

(*_*)

преди 5 години

На Мента Стоянова не и вярвам. Първо вдигна акциза на вносните цигари и обясняваше ,че е лобист на бедните пушачи (нещо което облагодетелства само Пеевски). После вдигна акциза на нагреваемите тютюневи продукти и обясняваше ,че е лобист за бюджета (пак облагодетелстван Шиши).Сега Шиши да няма застрахователно дружество ,че Менда така самоотвержено вдига вноските?

303

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОмръзна ми да ми сравняват цените с останалата част от ЕС...ами сравнете и заплатите. Цените са почти същите, а заплатите - 6-7 пъти по ниски. ГО важи за цялото ЕС. Като направиш белята в Германия българският застраховател плаща поразията която си направил на дригия по цените в Германия - за един час работа на монтьора сервиза касира около 100 евро, а не както в Българоя 20 лева.

302

Преедложение

преди 5 години

Предлагам правителството да изравни заплатите на България със заплатите в развитите страни в ЕС като Холандия, Германия, Белгия, Франция, Люксембург.

301

dkfkr;ek

преди 5 години

До АнонименНа всичко отгоре полицаите да проверяват за застраховки.В държавата всички искат пари но никой не дава решение откъде. Много са крадците и то на всичко.

300

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми да ми сравняват цените с останалата част от ЕС...ами сравнете и заплатите. Цените са почти същите, а заплатите - 6-7 пъти по ниски.

299

Анонимен

преди 5 години

не мога да разбера защо държавата трябва да спонсорира частници?