338

Лаком г.з

преди 5 години

Да ти го сложа в човката, нагла муцуно! Цената на ГО се образува пазарно, какво им пречи на застрахователите да я повишат, щом сега не издържат?

337

безпартиен

преди 5 години

За 2017-та година има загинали 682 загинали.Да преположим,че за всеки загинал са изплатили на роднините по 100 хиляди.Това са 68 200 000 лева.В България има 4 милиона автомобилаТака ,че за събирането на тези пари са достатъчни по 17 лева.В момента плащаме 10 пъти повече.Тези пари трябва да им стигнат.Всичко друго е лакомия!

336

шматка

преди 5 години

МИнда като адвокат на ЗД ли се изказва.Изплатени били 118хил лв.Горките живи да ги оплачеш.От миналата година (2017 платих 170лв застр.а за 2018-230лв) застраховките се вдигнаха тихомълком 30-40%.МИнда колко иска още.Щели да фалират.Някой.Свободен пазар.Който знае да работи продължава.Който не знае умира.И без това са много за Бг.

335

Ха-ха

преди 5 години

Ами да си фалират. Да останат двама, ама читави. Застраховката е задължителна и не е предназначена за изхранване на застрахователите. Трябва да е държавен монопол

334

Сериозно

преди 5 години

А колко са "средно" заплатите в ЕС и България бе, другарко Менда.... Що тях не сравняваш, а ГО-то! И далече не е 200 лв. застараховката, другарко Менда!

333

Анонимен

преди 5 години

"Мента" много се е загрижила за застрахователите,и тук ще се прибира %М..ицата ви ненаситна!

332

Прага

преди 5 години

А за пътищата...друга одисея

331

Прага

преди 5 години

За хората в тази страна бъдеще няма.Искат старите Ви коли защо ли? В металургията материал няма. Облагат Ви с нови данъци-за нови лизингови коли. Паркингите на производителите на коли- пълни и претъпкани.Банките чакат за нови овни! Една месечна вноска не изплатена и хоп колата на паркинга за нов мющерия. А ти сега: -ни кола -ни пара!Ах , ах мафия....

330

Анонимен

преди 5 години

Събота в 11 на МС и НС е протеста

329

Чичо

преди 5 години

Материала никога няма да се събуди,а територията наречена държавата България вече е потънала в блатото.

328

Анонимен

преди 5 години

По времето на Горанов+Менда много финансови злоупотреби и налинации се случиха! Гинансовият надзор е под всякаква критика. Яка корупция! Не е ли време тези хорица да посетят СЦЗ за по 20 години престой?!

327

данъкоплатец

преди 5 години

Изсмукаха парите на хората! Първо вдигнха винетката, за да караме по тия чукари-уж пътища. Една маркировка няма, караш на магия вечер после ПТП имало. 2-ро плащаш си данъка, щото няма преглед иначе. И за капак задължителна гражданска! Ай сектир. Данъка трябва да е включен в горивото...колкото повече караш, толкова повече гориво, повече замърсяваш, повече чупиш тия пътища! Защо да плащам наравно данък с някой, който навърта 2 пъти повече километри!

326

Гашо

преди 5 години

Нека да поскъпват. Това е един начин да се поразчисти пътя от неандерталци с трошки. Тръгнали ми с изтъркани гуми и трошки за по 2000 лв. от Италия. Нямаш ли 2000 лв. за данък, гражданска и каско- даваш колата у Надин. Само ГЕРБ. Въвеждането на ред боли, ама после ша ний хубаво.

325

Перушан

преди 5 години

Ти да видиш българино какви хора ни управляват. Председателят на бюджетната комисия да лобира в полза на застрахователите. Е да, предложенията не са написани от г-жа Стоянова. Тя само ги оповестява, като ни спестява имената на "творците". И как грамотно ни убеждава че у нас е най-евтината застраховка-200 лв. срещу 227 евро. Дааа цифрите говорят. 200 лв. при средна брутна заплата от 1000 лв и 227 евро при средно 2000 че и отгоре в Европата. Браво Менда. Остава и да ти вярвам. Ама друг път.

324

фалирал от 1989 г.

преди 5 години

ама аз няма какво да ям ти си ми загрижал за маститите застрахователи

323

Анонимен

преди 5 години

Искахте демокрация и пазарна икономика, а сега държавата да помага за да обирате хорат и искате регулация в полза на пълния джоб. Я една статистика за разходите на застрахователните дружества, какви и колко скъпи коли и на колко пари за мероприятия са изпили. Вместо еС класи започнете да си купувате дачии и фордове и няма да поскъпва гражданската. Видов ден идва и шуми Марица кървава ще е убождане с карфица!

322

extremist

преди 5 години

МИ ДА ФАЛИРАТ - КОЙ ГИ Е КАРАЛ ДАСЕ ХВАЩАТ СЪС ЗАСТРАХОВАНЕ ?? ОТГОВОР: ЗАКОНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ ТАКИВА КАТО МЕНТАТА

321

Гражданин

преди 5 години

Еми да фалират,това е нещо нормално! Застрахователите са много нагли,нямат наяждане! Трябва стриктно регулиране цените на гражданска,понеже си длъжен да я направиш,нямаш избор ако искаш. Време е и да фалират предприятията без кадри! Държавата се е загрижила само за бизнеса,ами хората къде са в тая схема!

320

extremist

преди 5 години

МЕНТАТА ДА ХВАЩА ПЪТЯ С ГЕРБ

319

АЙ, СИКТИР

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМА ИЗМАМНИЦА, А КАТО КАПАК И НЕКАДЪРНИЦА, КОЯТО КОВЕ ЗАКОНИ! МНДА ЛИ Е, МЕНТА ЛИ Е, ЩО НЕ СИ ГЛЕДА ТРЗ, БОКО ПОЖАРНАТА, ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРАТА, ЦЕЦКА - К'ВОТО ИСКА, МЛАДЕН- МЕТО И ПР. И ДА ОСТАВЯТ, ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА