116

Мишо

преди 5 години

Туск е платен агитатор!

115

Сериозно

преди 5 години

Другарю Туск, не всичко е "черно" и "бяло", както се опитваш да го изкараш на някакъв Конгрес на твоята ком..., пардон християн... не знам каква си партия! Ти, който толкова много мразиш руснаците... ако същите не са спасили предците ти от концлагерите през 44 - 45 г., а са оставили това на "приятелите" ти от ингилизия и хамерика да го направят... Едва ли днес щеше да си тук и да ръсиш дивотии! Явно много си им "благодарен"!

114

Анонимен

преди 5 години

колониална държава , на която казват какво и колко да произвежда, с кого да търгува и на кого да се кланямеНикой не те задължава с абсолютно нищо. Ако искаш мини откъм страната на примитивите и с вините - но няма да те бъде дълго.

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 146 "Думите на този дончо са парадоксални и даже напълно неразбираеми и неприемливи." За тебе са неразбираеми, защото ...

112

Анонимен

преди 5 години

Либерал комунистите навремето разрушиха Руската Империя, сега пишат платено в нета глупости. Няма как комунист да казва истината.

111

Анонимен

преди 5 години

В ЕС и НАТО сме супер!На който не му харесва - никой не го спира.Да се качва на влака и черта оттука.

110

АНОНИМЕН

преди 5 години

Това ли бе човекът , който рецитираше стихове на български и как "Журналята" се възбуждаха от кеф? Тези реакции не можеха да впечатлят нормалните хора ,защото за хората се съди не от това дали рецитират на български , а от това какво правят за България. А този е един от многото превърнали България в колониална държава , на която казват какво и колко да произвежда, с кого да търгува и на кого да се кланяме. Резултатите от тези поклони ги виждаме във факта ,че България е страна като след война.

109

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък кой беше.

108

Анонимен

преди 5 години

Ко стана с Варшавскио договор?

107

Анонимен

преди 5 години

Думите на този дончо са парадоксални и даже напълно неразбираеми и неприемливи. Хем е либерална демокрация, хем политическото му семейство трябва да се подчинява на диктаторски догми и никой няма право да се противопоставя на европейските ценности и не дай боже да подкрепя Русия и нейното ръководство.Веднъж хванал се на либералното хоро, нямаш право да гъкнеш.Какво и е либералното на вашата демокрация?

106

Николаев

преди 5 години

Туск навярно е забравил колко поляци са били превърнати в пепел а сега плюе русия и се кланя на измисленото си европейско семейство во главе с меркел

105

АНОНИМЕН

преди 5 години

Аз съм против либералите ,защото те са за това САЩ да превзема която и да е страна на света и да няма реакция нито от ООН нито от Съветът за сигурност защото тези организации са на подчинение на САЩ. Против либерализмът съм , защото това значи трети пол, гей бракове и гей тоалетни, нахлуване на сектите в страните и отхвърляне на християнството, нахлуване на неограничено количество ислямисти от цял свят, дирижиране дори на конкурс като Евровизия с изборът на Кончита Вурст за победител и т. н.

104

Анонимен

преди 5 години

До ninaНикой не уважава Путин, освен изостаналите озлобени аутсайдери. Като толкова го уважаваш тичай в Кремль да му лижеш подметките. Какво правите в натовска държава бе мръсни червени русофилски хибриди? Бог ще ви накаже, предатели гнусни!

103

концерни и картели

преди 5 години

Номерът, че Русия ни заплашва, отдавна не работи! Голямата заплаха за световния мир е хищната американска империя! Американските концерни и картели!

102

погр.ебален агент

преди 5 години

Русия става все по-силна и по-независима от световните концерни и картели и патологичните русофоби отговарят с примитивна, фекална, долнопробна, злобна и по змийски съскаща пропаганда. Предсмъртна?

101

без ценности

преди 5 години

Някой може ли да изброи, кои са т.н. "европейски" ценности? Освен хомосексуалността и педофилията? А може би и корупцията?

100

антифа

преди 5 години

Някой си Туск се срещна в Хелзинки с шефа на фашистката хунта в Куев, Пороченко. Само да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

99

Анонимен

преди 5 години

Последни напъни на един говнювец и политически аутсайдер.Много скоро такива като него ще са първите,които ще паднат на колене на килимчето в Кремъл и ще молят за прошка Владимир Велики.

98

nina

преди 5 години

Полша... винаги сте били фашисти, в най-лошият смисъл на думата! И сега, в лицето на този Туск, насъсквате хората да мразят Русия. Е, няма да успеете! Все още има трезво мислещи хора! Не можете да простите на Путин, че, въпреки всички като вас той е УВАЖАВАН политик! Политик, който вдъхва респект!

97

Щерев

преди 5 години

Горд съм с обичтта си към Русия. Да живеееее.