31

Голфо II

преди 5 години

ПЕРНИК ПИЕ И ЯКО БИЕ!!!

30

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикСтига писа глупости,гърците нямат нищо общо със семитите,те са индоевропейци от няколко града в Мала Азия,според писмените източници се появяват около 8 век преди Христа.

29

Анонимен

преди 5 години

"Паметникът е гордост за Перник, възможно е той да бъде възстановен"---Като го възстановяват, да не забравят да сложат до чешмата и един "Гоуф-3" с пернишка регистрация. :)

28

Историк

преди 5 години

Гърците са потомци на данайците. Наследници на Дан-изчезналото 13 израелско коляно. Гръцката азбука е копие на финикийската, а Финикия се е намирала където е днес Сирия, Ливан и Израел.Това обяснява добре изразената семитска натура на гърците-черни къдрави коси, гърбави носове, смугли физиономии, склонност към лихварство, *** и измами.

27

Връл червен комунист

преди 5 години

Вси сме... на Балканския полуостров.. И да вярно българина само от Бога страх има.. Дойде пак време да се въздигнем.. или просто друго няма!

26

Курти

преди 5 години

Слава на героите.Моят първи бой в Афганистан беше именно за сонда за вода.

25

Анонимен

преди 5 години

До До 1Тракийска на кукуво лято!Византия си е Византия,Константинопол е бил центъра на света в тогавашния свят,това е една християнска империя,с разнообразно население,с официален език - гръцкия език.Да не забравяме,че е имало и триезична догма,която точно българите разбиват.

24

Анонимен

преди 5 години

Славна българска армия!Поклон.

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига с тая Африка,бе!Гърците,които се считат за наследници на елините идват от няколко града от Мала Азия,а не от Африка.

22

Анонимен

преди 5 години

До завладяването на Балканите от турците,тези земи са управлявани от български боляри,дори се знаят областите и имената на болярите,мога да ги изброя.В Солун Цар Иван-Асен поставя на власт зет си деспот Мануил да управлява града.След освобождението там са били български училища,църкви,манастири, читалища, паметници, сгради,пътища.

21

ОНЗИ

преди 5 години

Като се гледа реалното състояние на БЪЛГАРИЯ буквално се стига до извода че ГЕРБ Е ЕТИКЕТА НА РАЗПАДАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ - ОНЗИ ПЪЧО Е .....!!!!!

20

До Факт

преди 5 години

Засрами се и не богохулствай!

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСелищата в днешна централна и северна Гърция дори и през турско робство са продължавали да си носят българските имена,а в днешна Северна Гърция е нямало гърци,гърците са преселници от Азия,през 1915 година се преселват в днешна Гърция след неуспешна война война срещу турците.За разлика от кланетата в Одринска Тракия срещу българите,гърците успяват да сключат сделка с турците и се откупват с подкуп,за да ги пуснат да се изселят,без да ги изколят турците.Нашите бедняци не са имали къс

18

Факт!

преди 5 години

Разправят че при бомбардировката над Дрезден германките изгаряли живи като факли барабар с децата си бягайки с тях по улиците под бомбеният килим на Ланкастърите.Сигурно е било интересно да се гледа.

17

Burzum

преди 5 години

Ако се боеше от ГЛУПОСТА щеше да е по добре ама и от въображаеми *** не е зле ...СТРАХ да има....

16

Факт!

преди 5 години

Бой мой атаки на щик тва са простотии който владее небето той владее бойното поле.След като дойде авиацията дори Годпод го ду.ха!Прусаци германци артилерия окопи и тн. са за латентните гейове.

15

Анонимен

преди 5 години

Заличили го страх щот ги тресе .Щото половината им история е българска . След като се дотътрилило от Африка.И после пак голям бой сме ги драли.

14

Факт!

преди 5 години

Незнам от кво се бои българина ама знам че по време на англо-американските бомбардировко над София видели черва от дърветата.Толкова за българина и бога.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

За съжаление ние сме срам за дедите си ... Някога сме били народ. Имали сме държава. Българската войска съставена от селяни и доброволци и ръководена от капитани се е изправяла срещу далеч по-силни, многобройни и водени от генерали армии .... и е побеждавала.Защото сме имали дух !Защото сме били готови да умрем за България ...Днес сме една мършa.Злобна, завистлива и изчезваща ...И все по-***раща се.Ние сме позор за предците си !

12

Никой

преди 5 години

НАПИСАНОТО НА ПАМЕТНИКА Е РЕСПЕКТИРАЩО.ДНЕШНИТЕ УПРАВНИЦИ НЯМАТ СТРАХ ОТ БОГА.СЛАВА НА ИСТИНСКИТЕ БГ ГЕРОИ