257

Анонимен

преди 5 години

НЕ САМО С ПАРИ СЕ ЖИВЕЕ МАМАКА МУ СТАРА... ТОЛКОВА ЛИ СА ПРОСТИ ТИЯ НАЩЕ МЛАДЕЖИ ТА ЗАРЯЗВАТ ТАЗ ЗЕМЯ НАПОЕНА С ВОЙНСКА КРЪВ ГОРДОСТ И ЧЕСТ.... БОГ НИ ДАДЕ РАЙСКИ КЪТ ЗА ДА ГО ПРОДАТАТ ДЯВОЛСКИТЕ ЧЕДА НА РОДИНАТА!!!

256

Анонимен

преди 5 години

Много западни масони работят с/у България.......................България има много външни и вътрешни врагове!!

255

Анонимен

преди 5 години

Целта е в България да останат 4 милиона "материал", от които 2 милиона българи, 2 милиона роми и турци и около 1 милион бежанци от Африка и Афганистан!!!Така, че другарите от ГЕРБ, БСП и турската партия ДПС да продължат да работят!

254

Мисли с главата

преди 5 години

Най-големия срам за едно правителство. И най-голям показател за"големите постижения". Българите не бягат за повече пари, а за пари. Ако в България имаше препитание.... А има само отчаяние, лъжи, корупция и.... АДМИНИСТРАЦИЯ.

253

СИНДРОМ НА УПАДЪКА

преди 5 години

Има разлика, между криза и упадък. Съществена.

252

Анонимен

преди 5 години

Още поне 1 милион ще напуснат територията!Гарантирано от ГЕРБ!

251

Бг.реалност

преди 5 години

Фактите са:По време на 30-ет год.геноцид спрямо бг.данъкоплатец НАД два милиона и половина са напусналите Бг.На ден напускат Бг.около 40 човека.Семейства,студенти,хора спасяващи себе си и близките си от доказаните престъпници които управляват абсурдистан.От 20-ет завършващи средно образование и продължаващи висше 15-ет напускат чалгария.Посл.10ет год.правителството на абсурдистан води изключително ясна и директна политика на изчистване и прогонване на всички кадърни българи в раб.възраст.

250

Анонимен

преди 5 години

Това с депутатите също е интересно.Намаляваме, а тяхната бройка си е същата. Американските му там Конгрес, Сенат и т.н. са сигурно 500-600 човека общо за нация от над 300 милиона души, ама ние имаме 240 :)

249

П.Петров

преди 5 години

Икономика се развива с външни инвестиции, а за да инвестира някой трябва :Върховенство на закона;Работещи държавни институции;Ефективна държавна администрация, която помага, а не рекетира, изнудва и мотае опрелите до нея;Качествено образование.И най-вече да НЯМА КОРУПЦИЯ!За да се случат тези неща трябват:-Реална независимост на властите-съдебна, изпълнителна, законодателна;-Отчетност и отговорност на всички, ръководещи институциите;-Медийна свобода;БСП,ГЕРБ и ДПС ТОВА НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ, НЯМА И ДА ГО НАПРАВЯТ, ЗАЩОТО СА ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ!

248

Супер

преди 5 години

Супер новина. До 20г още 2 млн ще се изнесат и остават само индианците и 240 дебели .От горе някой стреснат че БГ е на изчезване следващите 30-40г? Няма, няма и да има ... всичко върви по план.

247

Анонимен до Гост

преди 5 години

Ако ГЕРБ са още един мандат наистина няма да останат хора, освен пенсионери и роми. ЗАЩО ХОРАТА НЕ СЕ ВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ НАЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ ? Аз излязох от България през демокрацията, можех да го направя и през комунизма. Най много хора емигрирали има през последните години на "демокрацията". ГЕРБ е една хунта за кражби и нищо друго, за БСП гласуват стари хора и много болни мозъци.

246

Дон Карнаж

преди 5 години

Ехх, 90-те когато бяхме момче, лежах на каруцата на дядо си, докато се връщахме от лозето, имаше сирене и домати тъкмо си бях хапнал докато магарето тракаше по асфалта на няколко километра към селото, зяпах чистото небе и ми беше просто толкова хубаво и свободноКато че ли от тоя момент съм само надолу.

245

Анонимен

преди 5 години

Уж намаляме а цените на апартаментите растат? Бяхме 8 милиона,сега сме 6 и все се строи.За кого?

244

Анонимен

преди 5 години

Накрая ще останат 2ма -Иван Костов и още някой ортодоксален седесар да си живеете в България на воля.Все социалисти и комунисти ви са криви

243

Анонимен

преди 5 години

Всички кому няги първото нещо което направиха след 9 ти септември 1944та беше да уредят копе летата си в езикови гимназии а след това посланици на запад.тази мо,да се доразви след 1989та.сърцата им туптят на изток но кинтите само на запад където са пратени и копе лдаците им с накрадените от нас пари.изключение няяяяма.патриотичните брътвежи са за кре тени те в бг.стойте балами и се надайте на милост от цръвени хайдуци

242

до 263

преди 5 години

Е то социализЪмът много човечна система.Да те застрелят на границата защото искаш да живееш на свобода.

241

за демокрацията

преди 5 години

Така е при капитализма и демокрацията.......................те са жестоки системи!Кога ще свикнете с това?Ако не ви харесва............оплачете се на арменския поп!Добър вечер, селяни прости!!!

240

?

преди 5 години

До гост В юГОСЛАВИЯ САМО ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ ЛИ ОСТАНАХА НА Тито?)

239

Анонимен

преди 5 години

Айде комунисти, издънки на юдаизма, бягайте от тук! Защото на нас ни се живее в свобода и спокойствие.

238

До 257

преди 5 години

Не, медицинска сестра, акушерка, била е и операционна сестра! Лекарите са на 1400 от лекар до лекар има голяма разлика, има и на 5000 лв! А за това дали е годна или не, не можеш да коментираш! Повече няма да влизам в полемики, лека вечер!