277

Бягат?

преди 5 години

Защото са се предали и оставят държавата на клоуните политици, да смачкат и останалата част от нас, която все още си стой на родна земя! Бягайте, предатели! Ставайте роби по чужбините!

276

КАКВО

преди 5 години

Ако избягат още 2 милиона Българи , какво ще остане в България - само Полицаи , Политици и Роми .

275

Циник

преди 5 години

Прочетох повечето коментари...повечето са "изстрадани" , чисто човешки.А дежурния *** с "безродниците и предателите" , за пореден път показва - какви хумункулуси останаха в територията. Живота ви е един...бързотечен - подсъзнателната презумпция "че сме безсмъртни" и имаме време ... е грозен капан... работите на Миньовците и Курнелийките - за шепа стотинки...и ако изобщо доживеете до пенсия...ще викате ура - ако е 200 евро!Сина ми - не се храни и облича с "селски патрЕотизъм" и няма да е роб!

274

Не на БСП не на герб

преди 5 години

Само да си помислите да давате власта на Корнелия Нинова лошо. Още по лошо ще става. И онази Йончева да си подава оставката. Ку.....н. Има мафиоти които са се сгушили с тях в тъмното. Ако ти се противопоставиш срещу тях и управлението им ще те унижат. Както му се вика бъркаш се в чужди интереси. Еми да защото ме интересува що за изродщина ни управлява и искам моите интереси да значят нещо за народа а не за мене и групата която работя. Тези политици не ги интересува за народа. Те гледат себе си.

273

Красимир

преди 5 години

До 279Ииии на децата ми пръст с крув ли да им давам да ядът??? Айде ходи обясни на 2 годишно момченце, и на 2 6 месечни момиченца това, ***...

272

Анонимен

преди 5 години

До Румен 291Който пише истината е винаги набеждаван че е безродник! Недоносен и детски наивен защитен механизъм! Ама истината щляпа та посинява.

271

haha

преди 5 години

Българинът богатее! В края на септември 862-*** милионери********************************************************"Резултатите са ясни - остра демографска криза, влошаващи се тенденции, неразвита и отчасти блокирана икономика"haahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahaahaahahhahahaaha

270

Анонимен

преди 5 години

До Поредния 287"А кои са на власт сега?! Въобще сменяха ли се властимащите в последните 30 години?"БКП-то е назаменимо! Пряко или косвено то присъства от 44та година! За това сме капо!

269

До Хелоуин

преди 5 години

Ами те роднините ти от 20 г. в чужбина,а "тиквения" е от 10г.?Значи...?Борисов е удобна изтривалка,а всички предишни са рози и карамфили!

268

Българин

преди 5 години

Ще избяга не ами и пушилка се вие заради Вашите прости тикви ганойски язък за красивата природа само че дето неправилната нация я управлява ***

267

Анонимен

преди 5 години

Създадохме си вечен Хелоуин Тиквени кошмари . Бягат хората и не се връщат.от моя род всички са из Испания Холандия и щатите от двайсет години. Щях да. Забравя и Канада..

266

Анонимен

преди 5 години

На избори си избираме ликвидатори на България . И на българщината.Щот сладко и мазно лъжат. И простите им вярват.Като им сложиш и триста хиляди платена държавна администрация. ,Стават бетон.И какво се оказва всичките депутати с фирмички и крадът ли крадът на наш гръб.

265

И пак гласувайте за

преди 5 години

Банкянският матриал и неговият ортак Цвъко апартаментски.На него му благодарете лично за прекраснитеусловия за развитие и живот на младите и пенсионерите в България.

264

bunak

преди 5 години

iotova,zashto lqjesh horata.ne 2 mil.,a nad 3,5 mil sa napusnali bg.haber si nqmash za dqrjavata,a si vicepremier.

263

Анонимен

преди 5 години

Лошото е че и *** да са на власт все тая. Системата е комунистическа, уж демокрация, пазарна икономика, дрън дрън. При бсп ще напусне и малкото средна класа.

262

Анонимен

преди 5 години

Народен съд за политиците разсипали държавата през последните 30 години,ако виснат всички по клоните тези след тях ще се замислят дали да действат по същия начин.Французите си направиха революция и сега са сред водещите държави в света,време е за нашата!!!

261

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 267 Първо-не сте 6 млн.-лъжат ви.Едва ли има 3.5 млн българи в Б-я.Бях това лято отнови в София.Никой не говори софийски.всички "мякат".По цялата БГ телевизия и по Оборище и Църковна.Селяния до повръщане.Мразят САЩ,Европа и демокрацията,НО искат всички благинки от шибаният заапад.Отвратих се от тази територия.НЯМА БЪЛГАРИЯ.Явно всички се изнесахме.Яжте си последтвията.БКП и днешнит разновидности затриха БГ.

260

до 278

преди 5 години

До Анонимен най-големия враг на българя е населението й,мързеливо и крадливо,несметно богати,но хленчещи и ламтящи за още

259

PILOT

преди 5 години

Сопите и навън и Президентска република , а уялите се политици ,съдий , бизнесмени на .........Иначе навън и слугуване на .........

258

Анонимен

преди 5 години

*** бойко и герберските изчадия прогониха българите и напълниха държавата с бежанци, *** и турци. Всичко това в резултат на нелепото управление на най-простият управник в историята на България! Винету - помашки цирей