297

Анонимен

преди 5 години

Да не обмислят.Да ги стягат.

296

Оптимист

преди 5 години

И аз искам да се махна от Абсурдистан и Мутристан !!!!!!!!!!!1

295

Генади Хорозов

преди 5 години

С това темпо, след няколко години Бьлгария може на 60% да заприлича на село!

294

До 302

преди 5 години

Не си в ред с главата псевдопатриоте.Патриотизмът е лукс който държавата ТРЯБВА да заслужи ! Патриотизмът не ти плаща сметките и не ти храни децата !СЪБУДИ се и си извади главата от пясъка преди да пишеш коментари.

293

Анонимен

преди 5 години

Българите ще се претопят в други нации а в България ще си останат *** за да си управляват държавата

292

Антон

преди 5 години

Как пък разбрахте, че милион българи обмислят да емигрират? Проучване ли правихте? Оставете хората да правят избора си свободно да живеят тук или в друга държава, да си идват и да излизат пак, да се връщат като пенсионери. Българите са смели и предприемат важни стъпки в живота си. Такова племе сме, обичаме да видим и на друго място как е. Знаете ли, че има хора в Италия, Франция, Германия, които никога не са излизали от мястото, където живеят. Не са ходили до столицата на държавата.

291

шовинист

преди 5 години

....и ми е странно друго - "великите" ни емигранти защо изобщо пишат в БГ форуми и четат БГ сайтове? Който плюе БЪЛГАРИЯ и е решил да стой в англия или която и да е гейо-н. егърска к.очина, да си стои там и хип да не се връща! С такива промити мозъци няма да оправим родината!

290

шовинист до 306

преди 5 години

Пич, БРАВО! Единственият интелигентен коментар е този!

289

шовинист

преди 5 години

В статията и коментарите пише толкова глупости и лъжи, че на човек му идва да повърне. Особено гнусни са храчките по родината от такива, които в англия или германия са най-ниско ниво прислуга, но в този форум намират място да храчат по България, тоест - да избиват комплексите си, че на запад са най-долно ниво! България е рай! Каквото остане от бяла Европа ще дойде тук до 20 год. понеже там маймуните със и без бурки ще са мнозинство. А плюещите по родината трябва много, ама много бой да ядат...

288

Skk

преди 5 години

Защо когато се говори за емиграция всички разбират трудова? Може някой да е решил да си купи къща в Гърция и да си изживее старините на плажа. В България им харесва само на хора който са свикнали да си правят каквото си искат без да се съобразяват с никой.

287

аз пък се върнах

преди 5 години

заедно с жената и двамата юнаци. тази година се върнаха и още познати.и като изключим трафика и мръсния въздух в софия, съм МНОГО доволен. толкова неща са прекрасни тука, но преди не съм имал очи да ги видя. повече трябва да се спазват правилата тука - да не се краде, да не се бият хората по улиците, повече да работим и по-малко да мрънкаме и ще стигнем стандарта, ако не на шведите, то поне на чехите :)

286

Анонимен

преди 5 години

И аз си мисля че ми се пречуват Бьлгарски гласове по улиците тука на гурбета а всьщност е било истина! А дано до година да се спре вече тоя наплив от Бьлгари че да не останем без работа с жената инак ще треба да се врьщаме в *** при мутрите!

285

Анонимен

преди 5 години

Как няма да се спасяват хората сами виште увеличение на застраховката на данаци на горивата а заплатите нистожни еее как да живеем таз България да не говорим че и ако имаш и деца

284

gazarogo6o

преди 5 години

Още има ***, които мислят, че робете са в чужбина, а не тук?!?

283

Mariec

преди 5 години

Усещам настройване на българите в европа срещу неемигриралите българи. Не смятам, че трябва да се наричат предатели, но не е редно този в европа да сипе хвалби за уредените държави, защото той няма никакъв принос за това а е отишъл наготово. А може би 80%работят това, което е под достойнството на местните. Предатели са тези, които 30г."управляват"за чужди интереси, а не българските.

282

Анонимен

преди 5 години

Ама защо все на Запад бягат ?!Защо никой не емигрира във Великата Русия ?!

281

Анонимен

преди 5 години

Та аз от 20 години съм извън Страната на чудесата.Който не може да се оправи поне малко в родината си, никъде няма да се оправи. Няма да се оправят и приятелите му.Парите не са ценни, когато ги имаш достатъчно, ко не си алчен.Парите са отличен слуга, но много лош господар.Много по-важен е начина на живот, здравето и добруването на фамилията и отношенията.Какви са ти съседите. Ква е полицията, пожарната и кметството.Да ти е приятно да дишаш, да те грее слънцето и да ти е приятно да работиш.

280

Анонимен

преди 5 години

Двама българи ги водят към бесилото. Ще ги бесят.Единият:- Аве, брато, дай да се затичаме на различни страни. Може някой да се спаси.Другият:- Абе, дай да си траеме, да не стане по-лошо.

279

Анонимен

преди 5 години

До Бягат? 302Роби в чужбина ама друг път! Робите са тези които робуват на "българщината" която е изчезнала още през 44та година! "Робът" в чужбина получава заплата по часовник, ползва безплатно (истинско) здравеопазване и разчита изцяло на адекватна (макър и не на 100%) съдебна и образователна система! Децата на българските "роби" са много по образовани, възпитани, задоволени откъм родителско присъствие и насърчавани/стимулирани към истински добродетели/морал/състрадание! Който дръзва-печели

278

Защо бе?

преди 5 години

Нали всичко е наред. Много сте глупави, да знаете! Европейци сте, благоденствате, спокойни сте, и на всички създадени блага през последните 10 години, да реагирате по този безобразен начин. Формата ви на управление е " мутро- демократична", а колко държави по света могат да се похвалят с такава силна народна любов?