15

Бай Иван

преди 5 години

Влиянието на холивудската култура ,превърнаха младежите им в джендъроподобни *** както тук стана даже за доста по-кратко време ;) !!!

14

анонимен

преди 5 години

де да бяхме и ние като Япония. Най-учтивите хора. Няма престъпност. Децата ходят сами на училище. Никой не ги кара с кола, защото е безопасно. Всички ученици са с униформи за да не се демонстрира социално положение или финансови възможности на родителите.Чистота! Няма графити няма ***.

13

'Се 1 ме нема

преди 5 години

До Анонимен 2Моят работодател в Норвегия, първата година ме мразеше! Приятелката ми беше там като треньор по волейбол и от нейния клуб ми намериха работата. На четвъртата година когато и изтече договора тя си тръгна а мен не ме пуснаха докато не ми намериха заместник - още една година на заплата + още половина! Сега този работодател има дъщерна компания в Дания и ме иска на работа на всяка цена. Няма да казвам повече!

12

Анонимен

преди 5 години

до 10 По-голяма тъпотия не можа ли да измислиш? Има хиляди видове животни на които цвета на тялото им се слива с околната среда и хиляди видове на които цвета на тялото не се слива с околната среда която обитават.Значи едните са превилегировани от създателя Господ спрямо другите?

11

Анонимен

преди 5 години

до 10 Муахахаха...да ти имам логичната мисъл.

10

Анонимен

преди 5 години

Да убиеш дядо си и баба си, за да не те е срам пред тях??!!??Само култура, която е родила "Хара-Кири" може да роди и това.

9

Victimized

преди 5 години

Креативността е плод на хората и е в противовес с "оцеляването на вида".За пример, шарката на зебрите не е еволюционно решение с цел сливане със средата, все пак те са черно бели за разлика от цветовете на саваната, целта на тази разцветка е хищника да не може да се концентрира в/у точно определена жертва, дори и за миг да погледне настрани след това е невъзможно да фокусира същото животно.Ако една зебра от стадото ИЗПЪКВА става много лесна мишена за ХИЩНИЦИТЕ...

8

с

преди 5 години

Така става като не си вдигат главите от работа и учене ,а за пример ще ми ги дават тия японски зомбита ! Без почивка и релакс резултата е ясен !

7

Анонимен

преди 5 години

Бачкат като луди, асоциални, живеят в малки пространства, след това масово изпушват и почват да правят всякакви щуротии. Не ни трябва такова "икономическо развитие".

6

Nzz

преди 5 години

3те държави с най-бързо застаряващо население - Българя, Япония и Германия! Общото между тях - втората световна. - 'Случаеност? Не мисла! '

5

Дон Карнаж

преди 5 години

Дойчето имат един такъв трагичен тон. Какво толкова бе Дойче, какво бе Фауст, все с вас да се притесняваме за климата, за това за онова.. да се чувстваме все едно се тварим с някакви възвишени планетарни ценности и сме много притеснени как се развиват нещата... а иначе Фолксваген мамят за процентите замърсяване, иначе вашите банки правят космически врътки на гърба на хората, иначе пари от климатичните промени, недоказани, всичко засукано и замъглено а нас ни програмирате да спасяваме планетата

4

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле: За разлика ог Германия, където не e важно да си като другите а е важно да си гей, ***, хомосексуал, геронтофил или веган ако не си различен от другите си дискриминиран и трудно си намираш работа без връзки и помощ от отровено общество.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2 Освен размера им на японците, прибави и цивренето на жените им когато правят секс (останало им като традиция от едно време)..сякаш ги изнасилват и ти се отщява да гледаш японски порнаккк.

2

ШибиРиби

преди 5 години

Ходих в Джапан, пробвах да не изпъквам , не се получи. Изпъква ми *** в гащите и ме разбраха. Много ме търсят не смогвам.

1

Анонимен

преди 5 години

Точно па в Япония какви бесни фестивали на електронна музика и фенове на компютърни игри има.Събират се милиони буквално и един с един ням еднакъв.Все млади хора усмихнати,жизнени весели..Тия от Дойче веле са просто брутални.Има ли нещо хубаво на тоя свят според тях освен ромите,чернокожите и ислямът?