35

Анонимен

преди 5 години

Добре вече изяснихме защо знаещия само английски български журналист използва неразбираеми термини.Сега по същество де.Тормоза в училище си е стандартна помия от живота пък и всички знаем каква е реалната роля на училището да произвежда добри граждани тоест послушни овце.Но ако в Япония имат тормоз причинен от цитирам това че някой е по- талантлив или по- красив и пък по-способен за това има само една дума социална дегенерация.Ние сега ит опит го знаем за два века си избихме 5 пъти качесъвените.

34

Анонимен

преди 5 години

Според руската уикипедия мобинг значи нападение на стадо тревопасни над хищник. Явлението се наблюдава понякога.Второ значение е психологически терор от двама или повече души върху един човек.

33

Анонимен

преди 5 години

До 35Нападение от група

32

Анонимен

преди 5 години

Та, какво е "мобинг"? Някой каза, че е чуждица, но не мисля, че това е вярно към този момент.

31

Анонимен

преди 5 години

Почти няма чуждици за които да няма български думи.Българи,които знаят английски нарочно пускат чуждиците,за да втълпят на останалите колко са учени и колко е важно че знаят английски.Та другите да имат комплекс.А обикновено тия с английския на български допускат куп правописни грешки и не могат да се изразяват

30

Анонимен

преди 5 години

До АнглосаксонецМи то много думи като гардероб, дом и тн са чуждици. Езика ни е пълен с тях просто много хора не го знаят.

29

Англосаксонец

преди 5 години

Българският език е беден, затова трябва да се обогати с англосаксонския. Англосаксонците трябва да цивилизоват малко българите и да им донесат култура както им донесоха демокрация.

28

Анонимен

преди 5 години

До 28Няма за това се използва чуждица.

27

Анонимен

преди 5 години

До Стар софиянецВсички имахме едни дрехи имахме едни мебели карахме едни коли работихме едно и също. Всеки които искаше да постигне нещо повече беше свалян долу. Не съм толкова млад.

26

Стар софиянец

преди 5 години

До 27Преди 1989-та всеки се стремеше да изпъкне с нещо.Явно си млад и не знаеш как беше.

25

Анонимен

преди 5 години

Какво е "мобинг"?. На български такава дума няма.

24

Анонимен

преди 5 години

"Важно е да си като другите, да не изпъкваш с нищо" Напомня ми за преди 89-а...

23

до 8

преди 5 години

До Анонимен,ама разбира се,за какво ти е,къде-къде е по-добре да лежиш цял живот, да ти пращат пари от чужбина,да крадеш ток и вода,да се мислиш за бог,щото всичко ти пада от небето,няма нужда от подобни статии,вече целия свят разбра,че никой не живее така охолно и безгрижно като българите,но подобни статии само насърчават самозабравянето на българина,наистина си повярваха,че са богове и когато дойде видовден ще им е много нанагорно,но пък ще е супер забавно да им гледаш сеира на тези наглеци

22

Анонимен

преди 5 години

До Здравия от Сидней. Човече, по- грамотно не можеш ли? Човек има чувството, че си се напушил преди да пишеш, толкова много грешки правиш и толкова ти е несвързана мисълта, а уж си капацитет.

21

До: Австралия

преди 5 години

Прав сте, напрежението е огромно, съществува ли още Законът, че обща работа се върши само от местни, уникални са. Големите холдинги са построили детски градини и майката може да си види детето в обедната почивка, фитнес зали. Бакшишът се смята за подкуп. Чужденците преподават английски. На първо място в света са по самоубийства. В метрото спят. А иначе има уникални исторически паметници.При тях си е див капитализъм, в най-жестокият му вид.уникални като начин на възприемане на света - възрастни

20

Анонимен

преди 5 години

Читателите дали знаят какво е мобинг и длъжни ли са да знаят?

19

Анонимен

преди 5 години

Кво говорят тия от дойче веле бе, японците са големи фенове на Дийп Пърпъл и Юрая Хийп.

18

Анонимен

преди 5 години

17 Интересна съпоставка направи с площа на България и Япония и населението им. Да, прав си, но се поинтересувах при такава гъста населеност в Япония в една Русия примерно колко хора ще може да живеят по японския модел. Оказва се че в Русия могат да живеят всичките хора на Земята..7,5 милиарда души при гъстота на населението като в Япония.)))

17

Анонимен

преди 5 години

Туристите японци които може да се видят в БГ изглеждат учтиви защото вече са пенсионери и са с тотално изпушил мозък. Младите японци са едни ботчета, роби на корпорациите за които работят. От работа дори нямат време да правят секс, и заради това си купуват рисувани извратени комикси с които го заместват.

16

Анонимен

преди 5 години

до 8 Как няма живеят в малки пространства...Япония е 3 пъти по голяма като площ от България, но живеят там 130 милиона души. Дуппе до гъззз дето се казва.