177

Анонимен

преди 5 години

Ладичка нова за 14 бона е изгодно и данъкът пада с 20 лева..

176

Анонимен

преди 5 години

Добре де.Не е ли по логично всеки автомобил без значение нов ,стар или малко стар да се яви на един истински некорумпиран техн.преглед.и да му се издаде сертификат за това колко замърсява и от него да се заплаща еко данък??Две коли,от една марка и модел и двг и година замърсяват различно в зависимост от степента на износването им и от подръжката им?Тогава дори и стара всеки ще се стреми да си подържа колата изправна и да дава добри параметри за сертификат!!

175

Анонимен

преди 5 години

До брокерЕдин дето и той работи уж за 600 лв. днес седнал да ми се хвали как телевизора му струвал 3500 лв. как водил мацки по хотелите във Велинград и плащал по 2000 лв. за уикенд и постоянно размахва последен модел айфон. Та толкова за тия, които работят за 600 лв. Всички знаем, че официалните заплати отдавна нямат нищо общо с реалните, обаче е много важно постоянно да се реве за пари.

174

Птицевъд

преди 5 години

Мойта Лада си е супер.Изобщо не замърсява околната среда.

173

Анонимен

преди 5 години

Значи, когато сме си купували тия бракми от ЕС са ни измамили, защото не сме знаели, че те ще ни увредят въздуха. На цигарите пише. че увруждат здравето ама на старите коли не пише нищо, държавата е длъжна да осъди Брюксел в Страсбург за липсата на такъв надпис и също за увредения ни въздух от евробарутниците дето ги мъкнем т тука вместо туй българоубийците от ГРОБ решили да си глобят народа милиционера разбира само от глоби и налози.

172

Анонимен

преди 5 години

До мангоМи като нямаш пари за кола следователно няма да караш такава. От това по-просто няма на къде.

171

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161Ниските заплати са както проблем за хората така и за проблем за целия бизнес.

170

ала–бала

преди 5 години

Това е! Данъците растат /"Патриотите" щяха да ги намаляват/Застраховките растат 2 пъти.Сега ще въведат бонус -малус- 25% намаление на полицата евентуално след 5 години ако сте изряден и 400% ако те хванат няколко пъти с превишаване скоростта с 10 км/кой не го е правил?/ Е, това е за жалост за народа- фалос.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 151Викаш всички да се набутаме в градовете.Нали проблема ви бил,че хората от селата отивали да живеят в града.Ето аз не искам да живея в апартамента,а предпочитам да си живея в къща.Ама вие искате и от автомобил да ме лишите.И какво децата ми да не ходят на градина и училище ли?

168

манго

преди 5 години

Не всеки има нов автомобил ,не защото не желае , а защото не може да си го позволи !Ако работиш за друг , не можеш лесно да си позволиш чисто нов внос , защото трябва да осигуриш благоденствието на работодателя си ! Висшите държавни служители могат ,защото народната пара е при тях и те разпределят баницата !България с тези управляващи минали и настояще ще потъва ,защото тази е тяхната роля в политиката ! А , който не слушка ще го гушнат и посипят с цветенца !

167

Анонимен

преди 5 години

Хаха, защо са ви коли казва куката, а съм сигурен че кара 15 годишен таралясник. Иначе на чужд гръб и 100 тояги са малко, това е манталитета на въпросния катаджия. Иначе съм съгласен, че старите коли са голям проблем, но решението не е да кажеш на хората, че не им трябват коли. Ако в тая държава имаше истински патриоти, тези да са ги измели досега отдавна.

166

Анонимен

преди 5 години

Има няколко поколения които още си мислят, че държавата е длъжна да ги дундурка както са свикнали от едно време... няма ли да измирате вече бе???

165

брокер

преди 5 години

Точно така! Като нямате пари да си подържате къщите наследени от родителите ви и работите за 600лв и покривите текат,градините ви тревясват ,мазилката пада,трябва да ви се вдигне данъка поне 10 пъти и да неможе да го плащате!Аз чакам...

164

Анонимен

преди 5 години

По старите возилки да се спрат от движение, да ги махат от пътя Лади, Жигули, Варгбургзи, Моксвичи всичко за скрап.

163

Анонимен

преди 5 години

До 1989Оо не хич не беше :) колко коли имахте в семейството по него време? В момента гледам всички с по 2 или 3 :) преди имахте по 1 и то ако имахте късмет.

162

;

преди 5 години

Стига сте ревали бе. Всичките кътате хилядарки по гардероби и дюшеци и за още ламтите.

161

Анонимен

преди 5 години

До 167Оф ок.

160

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 166Преди 1989 г. не беше лукс.

159

Анонимен

преди 5 години

Оф щели да паднат от власт... като последните три пъти? Такава е конституцията и примерно може да се забрани на партия да управлява пак ако е свалена от власт 1 път. Като избирателите искат така и не излизат на Орлов мост, така ще си остане

158

Анонимен

преди 5 години

До Майната виТова че нямаш пари не значи че трябва да караш 20 годишна трошка. Като нямаш пари да караш и поддържаш кола просто няма да имаш такава. Елементарна логика. Да имаш кола е лукс не ви е рожденно право!