274

Влади

преди 5 години

Бравос! Утре си режа катализатора, въпреки, че колата не дими и го шитвам за 300 кинта. Колата ще пуши, ама кинтите ще са в моя джоб. Да си платя данъка, ще има и за мошениците-застрахователи. Умно село сме, щом колите на газ и с катализатор не се признават.Пък димът ще е по-вече.Всичко най-добро за майките на Менди, Минди, ГЕРБ и другите тупани, дето го измислиха!

273

Брат Вурст

преди 5 години

ГЕРБ враг номер 1 на трудещите се от дупнишката селищна система

272

месара

преди 5 години

И аз не мога да разбера колко тъ п трябва да е българинът три пъти да иира герб, а герб всеки път да му такова таковата.

271

Този джамбаз

преди 5 години

Този джамбаз защо не каже на колко българи им е взел парите, и след това те са го изплатили двойно по сервизите. Защото не му е удобно, че ще загуби той парите, дето е крал 20 години от хората

270

Алтернатива

преди 5 години

Българина си мисли, че му е рождено право да кара ново бмв или ауди... Ама по света не е е така. Има много нови автомобили на достъпни цени по 20к лева - дачия, греат уол, пежо, рено... и по висок клас може на до 3-4 години... ама Бай *** си искате бмв-то, защото по телевизията карат бмв, значи и той трябва да кара бмв... ама на ново бмв, същия този *** не може да си позволи и годишната поддръжка

269

Мен

преди 5 години

Пич, не сме 97ма. В момента ако не можеш да си платиш тока вината си е само твоя. Имаш много възможности да изкарваш достатъчно пари и да живееш достойно. Иска се единствено да положиш усилия, а не да мрънкаш и все да чакаш на някой друг!

268

Strelata

преди 5 години

До Мена Абе *** хората тока не могат да си платят той за ценови листи се обеснява ти си едно *** с капаци дето гледа собствениа си жалък живот огледай се къде живееш в България .

267

extremist

преди 5 години

КУПУВАМ КАТАЛИЗАТОРИ

266

Мен

преди 5 години

До бай ИванСмешник, я виж ценовите листи за нови коли нисък и среден клас. Можеш да имаш чисто нова кола за по малко 200-300лв месечно, колкто сигурно даваш за ракия и цигари.

265

бай Иван

преди 5 години

Нови автомобили ще карат тия,които окрадоха държавата и народа,разбирай другарите и мутрите,създадени от тях. Стари автомобили ще карат ограбените,които ще бъдат наказани с по големи данъци !

264

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези BMW-та!Пет марки коли формират половината от автопарка на старите автомобили над 15 години в България - Фолксваген, Опел, Форд, Мерцедес и Рено в реда, в който съм ги написал. Фолксваген - 15% от стария автопарк, Опел 13%, а Мерцедес 7%.

263

Анонимен

преди 5 години

Георги не може да разбере защо се вдигат данъците на българите, които са най-бедни в Европейския съюз. питайте крадливото недоразумение г.рбераско наречено мухалобоико

262

Бобчо

преди 5 години

Пак се джавкаме за глупости. Едва ли има човек, на който не му се кара нова кола. Ама как да си я купи със 700лв чисто на месец??! Да ходи с автобуса/влака ще кажете, а? А да сте видели у нас да има качествен и достъпен градски/междуградски/регионален/жп транспорт? Щото това е причината всеки да си тътри една трошка - да ходи на работа, да вземе детето, от ясла/ училище. Ако имаше адекватна алтернатива влаковете щяха да са пълни, а? Ама що не са? Заплатите, колеги, заплатите...

261

Анонимен

преди 5 години

Обаче се готви и данък въздух, щото *** требе да плащат на Тиквата, че все още дишат и търпят! И така оне още 500 години!

260

Анонимен

преди 5 години

Следващата ми кола ще е електрическа. До 10-15г всичко ще мине на ток. А старите коли ще бъдат забранени със закон в цяла Европа.Бръмчащи и димящи котурници ще се карат само в страните от третия свят.

259

+

преди 5 години

дА махат тези прички от миналият век,а бай *** като не може да си позволи нормален автомобил ,то има за автбуси,влакове,таксита ....там да ходи. Оревахте целият форум ,таквоз чуство има ,че тук поне 80 процента каоат стари автомобили и цял ден кибичат във форума и дават акъли за това ,за онова.... . аБе всезнайковци ,като сте толкова отворени във форума,що не сте и отворени в живота -да карате нормални автомобили ,а не от миналият век.Вън на старите автомобили.

258

Истината

преди 5 години

Истината е, че BMW и Ауди не са марките с най-стари коли в България.Ето някои по-разпространени марки:Rover - 93,8% са на възраст над 15 годиниЛанчия - 87,2%Фолксваген - 84,5%Фиат - 82,6%Опел и Деу - 82,5%Сеат, Форд, Алфа Ромео, Рено, ....и след тях са Ауди - 75,5%BMW - 66,6%

257

Анонимен

преди 5 години

Значи, всички с нови коли в лявата лента! Няма да им се даваме! Вече вдигаме над 110!

256

Анонимен

преди 5 години

Истината е как да ви измъкнат паричките! Има толкова много запазени стари коли на безценица и с големите плащания фактичеси ни забраняват да ги ползваме, а да отидем и дадем спестяванията си на търговеца на по нови возила. Има 50 млрд спестявания и някак трябва да ви ги измъкнат. Да не си богат става грях и прокоба!!! Нямаш право да дишаш! ще дишат само Те!

255

Истината

преди 5 години

(продължение)- дизеловите коли не са забранени в Германия и т.н., ако някъде има забрани, то те са за много малък периметър и за най-старите коли, защото в Германия има проблем с азотните оксиди, а проблем в България с тях няма- броя на колите в България са под средното ниво на ЕС на 1000 човека от населението- според преброяването от 2011 година в София, 47% от домакинствата имат кола, а не всяко домакинство по две коли, както лъжат тук- в София 81,8% от хората отиват на работа с кола