263

Анонимен

преди 5 години

Нали все гледате как е в едни други държави. Е, да ви светна тук има стара и нова скала. По новата скала се изчислява данъка за всички коли които се регистрират сега, не могат да са по-стари от 10 г, за леки, и 8 г. за товарни, по-мощните плащат повече, с годините нараства, за регистрация на внос таксите са колкото половин кола, по-старата схема за изчисление са регистрираните преди няколко години и техния данък не се променя т.н заварено положение.

262

Arsenal

преди 5 години

Имах предвид долни гърбави чудовища

261

Arsenal

преди 5 години

Защо ще увеличавате данъка на коли, които са на метан и са екологично чисти? Долни държави чудовища!

260

Анонимен

преди 5 години

Как на база години на колата прецените, че по-старата замърсява повече. Има много случаи в които това твърдение е невярно - стара кола с нов двигател, такава на метан или газ, 15 годишна, купена нова с един собственик на 100 х.км сравнена с нов внос на "реални" 250 х. И доколкото знам екологичния компонент "замърсителят плаща" е включен в цената на горивото. Но какво ли разбирам аз.

259

Анонимен

преди 5 години

Разстрел и след разстрела червеи- всички българоубийци на площада

258

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 297Айде стига с тия приказки за еко газовите. По еко са с 20% отколкото на бензин, демек почти нищо. Затова и данъка трябва да си е същияЕко са метановите, водородните и ел колите.

257

Чиновник

преди 5 години

До До чиновникНяма как да не ви наричам "простолюдие", при положение, че сте простолюдие и го доказвате непрекъснато.

256

Анонимен

преди 5 години

странно ,ако това е еко данък,защо не намалиха данъка на колите с газово,по еко от тях са само електричките.Май не е еко ,а просто повече данък за повече приходи.

255

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 276Добре че има още химици, че ако си само ти сме жив зян

254

Булгаро плащаха

преди 5 години

Тия докога ще ни тръскат празните джобове ей хора осъзнайте се не им е мястото в парламента!!!

253

Анонимен

преди 5 години

Стара кола която изминава 100 км на месец до пазара и доктора не може да замърси колкото нова на която двигателя не изстива!

252

Men

преди 5 години

*** доводите имат БСП, хората с минимални заплати и пенсии по 200лв не можели да си платят данъка. Как подяволите с такива доходи изобщо имаш кола. Това е нонсенс - да нямаш какво да ядеш ама да си караш кола. Или ако дигнели данъците на апартаментите бедните хора няма да могат да си платят данъка на 4-стайният апартамент в центъра.

251

Анонимен

преди 5 години

Просто искат да ви накарат да си купувате нови коли! Щом продадена кола ще носи по висок данък за нарушения на предишния собственик.

250

Skk

преди 5 години

Баце, Гошо па я и с колелото мое да ти пречим да си караш.

249

Анонимен

преди 5 години

гашо ви каза за какви ви имат управляващите бегайте да си пиете бирата и да събирате парите за новите данъци- това еда са живи и здрави гербавите да ви дератта тъщите им да им подаряват по 6 апартамента

248

Х6

преди 5 години

Това правителдтво си направи Харакири.СБОГОМ К..ВИ

247

Анонимен

преди 5 години

е нема такова живатно като българина една торба алчни гербави милиардери го дерат ката ден и той доволенеми кой каквото сам си направи

246

Гашо

преди 5 години

Браво на наще, ама трябваше да е 200 процента увеличението. Тия тупани с коюи за по 2000 лв. от Италия да се изтръскат яката. Само пречат по пътищата, нямат пари за гуми и са опасни. Цяла София да става платена зона, да ги питам тия от гетата Люлин и Младост къде ша ми паркират кат нямат гаражи. Време е Га я да разбере, че колата не е задължителна. Който изкарва достатъчно, той ша кара, плебса на колела и тролеи !

245

какво е

преди 5 години

Синдрома Мавритания- просто си оставете масово колите по улиците и кръстовища и държавата на мутрите ще умре за дни.

244

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 276 Лъжат ни бе братче. Като им е мръсен въздуха защо изякоха горите ни и ги изнесоха. Пак тия там горе и техните протежета долу. Поголовна сеч вече 28 преходни и демократични години. Нищо вече не остана като гора за сметка на нечии пълни джобове с пачки от стотачки. Оставка.