323

Щерю

преди 5 години

Сбъркан свят - системата на капитализма и световната глобализация постепенно те прави социално слаб и след това те и наказва, че си бил такъв! Че да не би НАРОЧНО да караме стари коли?!?

322

Анонимен

преди 5 години

До Половинчато решение Двутактови автомобили в България вече почти няма. И да има не са повече от 1000 които със сигурност не се движат ежедневно. На тез 1000 собственици за държавата не е проблем да им подари по една екологична кола щом това е големият проблем. Няма ни ги горите които са белите дробове , всички се изсече и изнесе с огробна печалба в нечии джобове.

321

Екогражданин

преди 5 години

До другарите парламентаристи!(Не)уважаеми народни избраници, аз като съвестен данъкоплатец и екопривърженик, се обръщам към вас със следния призив. Имам си една мечта - да карам чисто нов екологичен автомобил. Затова, моля, от този месец заделяйте по 10% от месечните си възнаграждения/заработки, за да сменя стария си автомобил с нов електроавтомобил.Предварително съм ви благодарила като съм изгубила от личното си време да гласувам за вас и като ви плащаме незаслужените заплати.

320

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе знам с какво,но явно теб са те бъгнали яко.Явно физиката не те е силната наука в училище.От както има бързи самолети има и бели ивици.Като си глупав трай си,така вероятността да го разберат повече хора е по-малка

319

Луцифер

преди 5 години

Обикновенните (нискотарифни) хора, които преживяват месечно с по малко пари от стойностса на една от ризите, които носят слугите на народа, очевидно пречат много на лимузините и джиповете, в които другарите возят все по-наедряващитите си туловища! От каде на каде някакви си там доло ще карат коли? Партизаените да не би да са се возили в леки коли? Даже другаря Ленин се е возил рядко!

318

Анонимен

преди 5 години

А С КАКВО НИ ЗАМЪРСЯВАТ САМОЛЕТИТЕ , ТИЯ С БЕЛИТЕ СЛЕДИ ,ДЕТО СЕ ТОЧАТ КАТО ТЕСТО ? ЗА ТЯХ НИ ВОПЪЛ ,НИ СТОН

317

гост

преди 5 години

индивидите ПР И Е Л И ТОЗИ закон,нека са напълно запознати ЧЕважи и за тях най.вече за фъъърнаджииссскааата лопата БориСОВквото си забъркал -ШЕ си го сърбаш нали знаеш

316

123

преди 5 години

Забрана за нафтовите кадилници които тровят големите градове.

315

АМАН от терористи

преди 5 години

Спец службите д а ДОКЛАДВАТ КАкви пари са платени на КЛАНА БОрисов и Цветанов за да прокарат това НАГЛО Ограбващо проектче .

314

АМАН от Борисов

преди 5 години

Единствено екологично чисти са автомобилите на ГАЗ вкл бутан пропан с доказано безвредни жълти традиционни фарове. Всички нови автомобили увреждат жестоко атмосферата с включени бели високо вредни скенери.УВрежданията се виждат отлично даже от Космоса.Крадци на ВлАСТ начело с Борисов са принудили милиони водачи да увреждат тежко земята и въздуха с включени фарове денем подава Бог САВАОТ възмутен.

313

Половинчато решение

преди 5 години

Трябваше всичко под евро 4 да се спре от движение, като двутактовите. За останалите строг контрол и на годишния, но и по улиците. Полицията да има право да спира от движение димящи като ТЕЦ автомобили и да ги тества. Измерят ли над категорията - сваляне на номерата и се дават срещу ремонт + технически.

312

един

преди 5 години

До кире либералоКире, ти чувал ли си че азотните оксид и диоксид са КАНЦЕРОГЕННИ и че ги има в големи количества САМО при дизелите???

311

Емо

преди 5 години

От мръсен въздух умирали 7 млн. души! на година! В света! Ами от глад колко умират? към 500 млн., половината от тях деца. Що не ни сложите един данък ядене - 100% върху храната, че да ядем по-малко, а в Африка да ядат повече? ГРОБ след като оправи България, трябва да се бори и с глобалното гладуване. Че целта е българите да измрат е ясно, но по-важно е африканците да се множат, та да дойдат и тук, като измрат българите.

310

кире либерало

преди 5 години

Не газта и нафтата,а бензина е основния замърсител!И не е важно колата стара ли е или нова,важното е как работи!

309

Анонимен

преди 5 години

На българина ще му е най-добре ако държавата му купи или го стимулира да си купи една 400 коньова S класа на милион километра и му осигури идеални условия да си паркира където иска...по възможност на площадката на етажа на панелката. Цялата ни работа е такава На гол тумбак чифте пищови.Всеки реве, че живеем в ***, ама той самия иска да си кара евтиния таралясник и в никакъв случай няма да им се вози в скапания градски транспорт или да кара колело...щото е гей.ско.

308

Емил Зърнев

преди 5 години

Колата ми е на метан. Питам управляващите: - Метана с какво замърсява и зействително ли сте загрижени за околната среда или обслужвате корпоративни интереси?

307

все тая

преди 5 години

До 11Тези,с извинение,хора мразят народа си!

306

Анонимен

преди 5 години

Жив непорочен геноцид

305

Анонимен

преди 5 години

"Спасението е бегане от тук или умиране." То това с умирането е ясно. Има и трети начин: Така или иначе, ще се мре. Барем да се мре достойно, а?

304

gogo

преди 5 години

Няма по-чисто гориво от газта досега. Ако наистина милееха за екологията, щяха да намалят данъка на всички, които карат на газ. Един автомобил от миналия век, с газова уредба замърсява по-малко, отколкото нов дизел. Няма никаква логика да вдигат данъците на тези, които замърсяват по-малко.Освен това всички нови коли карат на бензин, защото газовите уредби за тях са скъпи. А бензина както и да го гледаш замърсява повече от газта.