7

Анонимен

преди 5 години

Алкохолиците и наркоманите са най-страшните в семейните отношения. Жени, бягайте далеч от такива, психическия и физическия тормоз с тях ви е гарангиран, всекидневни заплахи, циркове и драми.

6

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли сее случвало жена ви да ви изкара извън кожата ви. На мен лично не ми се е случвало но съм бил свидетел на такова. С непристойното си поведени и острият език на един приятел жена му го изкара от равновесие. Щом на мен не ми издържаха нервите въпреки че съм с железни такива може да си представите ситуацията. Благодарение на хладнокръвието ми хванах приятеля и го изкарах от жилището и отидохме да се поразхладими с по една бира. Така че не винаги мъжа е виновен както искат да ни убедят.

5

;

преди 5 години

Разни ceлcки пpъчки обичат да се навъртат около такива ceлcки бекове защото с кокошия си мозък си мислят, че това са "големите играчи". Иначе при нормалните жени, които се занимават с нормални мъже, подобни долнопробни битовизми не са част от ежедневието им.

4

Анонимен

преди 5 години

Поредният насилник, който си мисли, че жена му е вещ и му принадлежи. Пълно е с ненолмалници. Жалко за жените, защото е много трудно да се откопчиш от такъв психопат. Нужна й е помощ и закрила от дэржавата. Затова трябва да се приеме Истамбулската конвенция. Колко още трябва да страдат жените докато политиците го осъзнаят.

3

Анонимен

преди 5 години

Ганьови ценности....

2

Анонимен

преди 5 години

Много са такива...

1

Анонимен

преди 5 години

До това води комунистическата деградация и робство!