47

лора

преди 5 години

До Анонимен (40)Ти си същия за*ник, ако някой не ти го е казал вече. Ако живееш с някого и си позволяваш насилие и неуважение спрямо него, значи не уважаваш и себе си. От село си, познах ли?

46

Анонимен

преди 5 години

До :-)По-джендърско от това да биеш жена си или да оправдаваш такива, които го правят- няма. Хи хи. :)

45

Анонимен

преди 5 години

До 44Хайде спри се малоум.нико с твоя комунизъм. Тук няма нищо общо, освен ако ти не си добпе и не можеш да го осъзнаеш. Надрусал ми се тоя и ще се прави на "мъж" като души жена си. Откачалка.

44

:-)

преди 5 години

Джендърчета, и сега има Закон за домашното насилие, Закон за закрила на детето, Нказателен кодекс. Вие искате едностранчива промяна на съдебния процес в полза на ищеца, отпадане на презумцията за невинност на обвиняемия, налагане на наказания преди да има присъда (уволнение от работа и т.н.).

43

Анонимен

преди 5 години

До 41За какъв радпад говориш. Такъв баща изверг по-добре далеч от жената и евентуално детето. Той дори не осъзнава ада в който е превърнал живота им. Това е ПРЕСТЪПНИК! Ще души той, ще заплашва, ще убива, щото видите ли жена му трябва да се страхува от него и да си мисли, че без него е нищо. Ей много ненормалници има каго него в БГ и дращят ли дращят глупостите си по клавиатурата и дори не осъзнават колко са прости.

42

Анонимен

преди 5 години

До ГадателНикой не го грее какво е правила, освен ако не е посегнала физически на мъжа си и това е наложило той да се самозащити, оправдание за физическо посегателство- няма.

41

Анонимен

преди 5 години

До Гадател Мисля, че е станало така:жената кротко е везала гоблен, седнала до рояла,-при този вариант, той щеше да влезе с букет рози

40

Анонимен

преди 5 години

Жените ги оставихте без семейство, давайки им картбланш да правят каквото си искат, и даже "да раздават" наказание във вид на "5 години", ако нещо не им е по свирката. До тук много добре!Дайте сега следващата стъпка - децата да се отглеждат от "държавата", че да е по-сигурно, че ше получат "правилното" възпитание, в угода на Системата!Разпада е пълен и поощряван! Амин!

39

Анонимен

преди 5 години

Такива като този им трябва превъзпитание. Баща му грешно го е възпитал, като го е излъгал, че ще стане "мъж" като бие жена си и я заплашва, за да му е покорна слугиня.

38

Анонимен

преди 5 години

2018г. конвенция за защита на жени пренесли хламидия на мъжа си от комшията

37

Гадател

преди 5 години

Мисля, че е станало така:жената кротко е везала гоблен, седнала до рояла, когато мъжкият насилник се е прибрал и я е хванал за гушата...

36

Анонимен

преди 5 години

Езин такъв нашенски мачо получи в европейска страна 5 години затвор за ритник на жена в метрото. Добре ще е да си стоят тук в БГ дето се толерира такова неприемливо поведение.

35

Анонимен

преди 5 години

подавал съм жалба за смъртни заплахи(множествено число) от жена и в прав текст ми казаха че нищо не могат и няма да направят - освен вербална забележка и толкова....

34

Анонимен

преди 5 години

Каква конвенция, какви 5 лева????Това човешко ли е?Не конвенция, ама тояга трябва да играе. Бият, убиват, а после конвенция. Абе много болни мозъци. Това жената да не е топка, какъв ви е акъла, такава ни е и държавата.

33

Анонимен

преди 5 години

До :-)Слава богу, успяхме да опазим непоклатимите ценности на балканския мачо като душенето на жени, стрелянето в око на деца, изнасилването на журналистки посред бял ден и обиране на бабички, УРА!

32

Анонимен

преди 5 години

Никой няма право да пипа друг човек! Затова хората имаме усти и можем да говорим. Който не може да се контролира да отива на психиатър

31

Христо Николов

преди 5 години

Господа Мъже ! Правете Усилия !Научете се да разпознавате Първосигналните, Меркантилни , Комерсиални Селянки.Това ще ви помогне да облекчите живота си до 85% от ненужни изпитания.Примитивният Манталитет , Езикът на Тялото , Липсата на Финес , Походката , Гладният не Ерудиран Поглед , Аурата От Селски Привички Обгръщащи и Съпътстващи Тези Същества са Толкова Съществени !Не е Нужно да Си Ядрен Физик За да Ги Разпознаеш.Селянките са за Секс и Облекчаване Импулсивния Стремеж на Мъжките Страст

30

MaйMyнaтa

преди 5 години

До ЖенаТи ли си муцко, и къде одиш та те немъ да не се криеш нещо

29

Панама пейпърс

преди 5 години

Всички като този са женени и имат любовници ,защото жената изпитва свирепа омраза към добронамерените и реални мъже.Хиляда процента ,че този пич притежава гуляму черну кола ( четвърта ръка най -вероятно).

28

Анонимен

преди 5 години

До :-)Джендърчета, примирет се, конвенцията ви не мина!-не само, че мина, ами и вече" 5 години" дава за 2 шамара, които даже може и да ги е нямало ...