67

Грегъри Пек

преди 5 години

Та, в разпространението се включват всякакви хора ...от полицаи ,през доставчици на пици и таксиметрови. Даже наскоро една баба от Люлин излезе на светло. Ама ти майтап бе. Продавала на тийнове. Та не се чудете философията. Спасението е военна диктатура и нов Беляне. Колкото и да не ми харесва

66

Грегъри Пек

преди 5 години

Абе вие философстват върху народи психологията и времето в което живеем ,но проблемът не е в народопсихологията или времето. Проблемът е в държавното разпространение конкретно на АМФЕТАМИНИ. Да се върнем в 1986. Пешо от студеното валцоване в Кремиковци и той ще изтрещи и ще заколи жена си ,ако е на днешните амфетамини. Жестоко е. Огледайте се.Шмъркащите са се умножи ли точно последните десет години. Познайте защо.Разпространението на амфетамини ( марихуаната им е щит) се е увеличила над 200пъти

65

Киро боду

преди 5 години

Тоя ако го фанем че го ръчнем с ножу.

64

Анонимен

преди 5 години

МВР са бързи. От 25-ти Октомври до днес - 7-ми Ноември - почти 2 седмици са се драпали взаимно по макарите, дали тя се е закнвала на себе си с убийство. Хванала се е сама за гушата, опряла се е в гардероба, повдигнала се е, душала се е заканвала на себе си с думите: "Бял ден няма да видиш, ако излезеш оттук!" ТЕ СА ГЕНИАЛНИ! Дайте им по-големи заплати и по една ЛЕЙКА да си поливат тиквите. Поне нещо под тая фуражка да израсте - някоя есенна тиква, ряпа, мушмула.

63

Анонимен

преди 5 години

До 62 прав си повече отколкото искаш 1 българин изнася повече простотия смесена със злобария и идиотия от цяла рота диви африканци взети заедно.Въпрос ако всеки европеец бяга от разгонен африканец от какво бяга африканеца от надрусан разгонен българин.

62

†БПЦ†

преди 5 години

Пуснете го веднага! БПЦ застава зад всеки поборник на омразната сатанинска Цариградска конвенция. БПЦ е за насилието над жени и деца от мъжете и бащите им.

61

Анонимен

преди 5 години

Една шепа българи произвеждат и изнасят повече прозталащина от Китай, Индия и цяла Африка комбинирано!

60

Анонимен

преди 5 години

Това племе диво балканско съвсем дегенерира, ей! Ни срам, ни достойство има вече.

59

:-)

преди 5 години

Джендърчета, тезите ви издишат, защото убийствата на мъже са в пъти повече от тези на жени. Също така България съвсем не е в челото на статистиките за убийства и домашно насилие. За справка вижте Eurostat.

58

Анонимен

преди 5 години

Животът може да спре всяка секунда. Ние не сме безсмъртни. Затова обичайте близките си и им го казвайте. Прекарвайте времето с тях в обич и уважение, а не с насилие и агресия.

57

Анонимен

преди 5 години

До 50По-дегенеративна тенденция от това да издевателстваш над жена си, да я душиш и заплашваш да не излиза НЯМА! Най-важтото е да си ДОБЪР човек. А тези измишльотини дето ги тиражираш тук са пълна простащина.

56

Анонимен

преди 5 години

Неговата психика е увредена от детството. Това много трудно се превъзпитава в нормален човек.

55

Анонимен

преди 5 години

Такива като него са израстли в семейство с насилие и той продължава "традицията", защото не знае какво е да израстнеш с обич. Съзнанието му е деформирано още от детството и ако има дете има вероятност и то да стане като него, следвайки този непристоен начин на поведение.

54

Анонимен

преди 5 години

Такива като този са емоционално примитивни хора с дълбоки комплекси.

53

Анонимен

преди 5 години

Такива диваци, като този, трябва след сигнала да ги отвеждат извън цивилизацията и да ги дресират, опитомяват, каквото искат да ги правят. Тези видове генетично не могат да живеят в цивилизовано общество. Да си стоят в джунглата и да си изграждат примитивната йерархия там!

52

Анонимен

преди 5 години

До :-)Викаш по-добре да се убиват и изнасилват тичащи жени в парка и да стреляме по главата на жена си и после в окото на детето си. Северинчо, не знаех, че ви пускат интернет в ареста.

51

Анонимен

преди 5 години

До :-)Когато да биеш жена си не е дегенеративна тенденция...Плесни довечера на майка си един и от мен!

50

:-)

преди 5 години

*** сте вие, социалнополовите, които се опитвате да прокарвате дегенеративни тенденции в обществото!

49

Анонимен

преди 5 години

Комунистическо възпитание в болшевишко семейство-това е то!

48

Анонимен

преди 5 години

До 49Те такива като него (40) и на училище не са ходили. Това етика, морал, уважение са непонятни думи за тях. Далеч са от цивилизацията. Те са за ориента, да зачохлят жените и да ги бият като не слушат. Това уважение, обич, това да си мил с някого им е непознато.