8

Китаец

преди 5 години

Браво чайна.

7

До 5 прототипи

преди 5 години

Да бе видял си нещо на картинка като проект в далечно бъдеще а сега съществува реално и влиза в продажба.

6

Анонимен

преди 5 години

Истина е , четох го и в чужди новини. Китайците са номер едно в технологично и икономическо състояние.

5

Прототипи

преди 5 години

Прототипи като този видяхме още 2011....въпросът е да се пусне масово производство, защото тогава ще е ясно, че технологията става за нещо...тази статия е журналистическа измишльотина....

4

Стига глупости бре

преди 5 години

Стига глупости бре....никумо известната компания показала си прототипа и вече изпреварила гигантите в този бизнес и не само гигантите, ами и тези, които въобще имат техническия потенциал да го направят! Самсунг ги показаха тез още 2011...Тия китайчета нищо не са направили, краднали технологията, направили някакъв прототип, който ще е в продажба по някое време другата година........а Самсунг днес представя първия сгъваем телефон ама наистина в 20:00 българско време...

3

Анонимен

преди 5 години

Комплексарите под мен защо се фукате? Може да сте богати материално, но явно сте бедни отвътре! А от това по-голяма нищета няма!

2

Бос

преди 5 години

Ето това е най-якия телефон. Никога не съм искал Iphone, но веднага щом мога и намеря такъв по магазините ще си го купя.

1

Богат Гаден

преди 5 години

Ооо, аз ще си го пърачам ей сега. Само една молба - Драги бедни! Спрете, да се правите на паралич и си взимате евти и телефони.