67

Анонимен

преди 5 години

Това,кой и защо унищожи Либия,Сирия,Ирак,кой предизвика конфликти и войни,кой създаде ИДИЛ е ясно.Още при първата вълна трябваше да се затворят границите и да се отсяват прииждащите в ЕС.Получи се така,че хиляди млади афганчета,иракчанчета добре облечени само мъже влязоха без проблемно в Германия.Стотици хиляди млади африканци заляха Италия и Испания.В лагерите останаха предимно жените и децата.По програмата на Сорос в ЕС трябва да се заселват само млади мъже.Това е положението.

66

Булгарише Цайтунг

преди 5 години

'Те са тормозени, насилвани или направо пребивани - систематично и безжалостно."Конкретно за жените в Кьолн ли става дума или обобщено за цяла Германия? Чакаме отговор от Дойче Веле.

65

Не се предавай

преди 5 години

Нещата не отиват на ок. Много лесно е да те експлоетират. Особено когато си бежанец. В много жестоко време живеем. Където да се обърнеш ад глад бедност гняв и отчаяние. Светът ни е такъв. Земята е ад животът е ад. Все едно от вътре се чувстваш че нещо не е наред с начина по който живеем всички на планетата земя. То по добре всички да измрем ама трябва да живеем. Трябва да се борим с злото всички тук имаме мисля от господа да се борим срещу лусифер и неговият свят който представлява днес.

64

Додо

преди 5 години

До *** до ДодоНе забравяй и финния джентълмен от Кения!

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен: 142А защо бягат от войната?Да станат доброволци.Дават им оръжие патрони наркотици и манджа.Ако ударят нещо -ударят.Малко кънтърче на живо.Тва са местните клошари които искат да живеят на социал в ЕС.Има много мъже и малко жени а ако са много жени то те не се предлагат.В смисъл хайде де -няма пари,грозна е не може нищо да прави..Какво полза от такава.Сексуална помощница.Ама и тва не искат.Еми да се оправят.Много претенции -малко възможност.

62

САШО ДИКОВ

преди 5 години

От Дойче Веле сигурни ли са че тези снимки са от бежански лагер Мория? Аз мисля че са направени в Столипиново, Факултето, Гърмен и Аспарухово. Никаква разлика и като пейзаж и като обитатели. Еййй, изтарикати се това швабския журналист - вместо да бие път до Лесбос - щрак пет кадъра в България и хоп командировъчните в джоба.

61

Циник до 142

преди 5 години

Муле...да ти обясня - даже, когато в Сирия ИД имаше разцвет - огромни територии бяха "правителствени" .... още - кои са тези с ислямска държава? Същите като тези на снимката - същите! Не са индийци...не са будисти...главорези с кУран под мишницата!Състрадание ли? С главорезите дошли в Европа? НИТО ГРАМ!НИТО ГРАМ! Да пукясат всичките дано!

60

Манав Тахарушев

преди 5 години

"Макар мъжете да нямат право да се приближават до женските тоалетни, мъже все се навъртат около тях."Това са млади стажанти любителигинеколози и тесни специалисти по превенция на запека. Трупат стаж и опит за Кьолн.

59

Анонимен

преди 5 години

"Европа, трябва да ДАВА сигурност на жените" . Каква невероятна наглост! Европа, да осигури сигурност на нашите жени , а тогава да мислим за " инкубаторите" на тероризъм.

58

Анонимен:

преди 5 години

На Тук , Коменттиращи те вие широко около вратът затова повечето така пишете ! Я се поставете на тяхно място, бягате от война , Незнаете къде ще попаднете, нямате топла храна, нямате баня тоалетна, нямате доходи, Със две думи и тяхната не е лесна. Гладни мокри на студ са принудени да търпят.

57

Анонимен

преди 5 години

То па едни жени..Въобще не стават за нищо на 18 са с по една сюрия деца.Грозни дебели кривокраки с претенции..

56

Дойче Дезинформеле

преди 5 години

"Имената на бежанките, както и всичко, което би могло да разкрие тяхната самоличност, са променени."Щом пасквилът е на Дойче Зеле значи и други неща са променени, най-вече истината.

55

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не емигрира в Русия - защото е гадно място и не става за живеене.

54

Анонимен

преди 5 години

До евроатлантикКолко години още ще задавате този въпрос? Отговорът е много *** - защото европа е разграден двор! За разлика от останалата част от света, включително и Русия! Едно време и България имаше сигурни граници, някои помнят ...

53

Анонимен

преди 5 години

Щом не им харесва тук - айде обратно в НДР Йемен !Те сами са си направили живота гаден, никой не им е виновен.

52

евроатлантик

преди 5 години

тия бежанци защо не заминали за Сауд Арабия,Катар,Обеденените арабски имирства или Катар все богати мюсюлмански страни ,а тръгнали към Европа?

51

Смях

преди 5 години

Турчин,мислещ се за мексиканец,пише на български в български вестник!

50

Некъф

преди 5 години

Като не и харесва да си е седяла в тях.

49

WHITE CRISTIAN

преди 5 години

Аре ве тия ги изкараха жертви, защо не ги приеха мюсюлманските държави в които няма война? Всичко се прави с цел..... А примерно ако е обратното, бели християнски бежанци тръгнат ли към мюсюлманските страни, мюсюлманите ще почнат да ги трепят още на границата.....

48

Лайногорец

преди 5 години

Защо нямате статия за провала на "проекта" Каптагонец Рязанград ?Друг път все ни осведомявате за успехите на Киро Гела, а сега мълчите за резила ....Миналата вечер Цървена звезда би Ливърпул в групите на Шампионска лига ...Снощи Лайногорец не успя да победи у дома кипърския АЕК Ларнака и отпадна безславно още в групите на и без това непрестижната Лига Европа.Какъв е изводът ?1.Сърбите са народ, а ние вмирисана мършa.2. Традиции с пари не се купуват.3. Където е текло, пак ще тече.