87

Анонимен

преди 5 години

Имало побоища и изнасилвания... че да не би гърците да ги бият?! Собствените им мъже ги бият, така че дали на Лесбос, дали у дома все тая. Да се сърди на мъжа си, на братята и братовчедите си, че вместо да помагат се държат като животни.

86

Анонимен

преди 5 години

До Либералсамо искам честно да си кажеш - ти, с доброто си сърце, колко от тях покани у вас ?

85

Анонимен

преди 5 години

То името Мория си го доказва че мори много такива типове. Жалко ако бяха бели и знаеха български или националността им бяха като европейци и не подчитаха Алах демонът а подчитаха Исус Христос нещата щяха да са ок ама не са. Тези хора са извънземни в нашите очи. Те не са хора за нас а извънземни.

84

Анонимен

преди 5 години

Бягат от война ?Ако и през ВСВ бягаха от войната......Жените изнесоха тази война на гърба си в СССР!!!!ДА СИ ОПРАВЯТ КЪЩАТА,А НЕ ДА ТЪРСЯТ НА ХЛЯБА МЕКОТО.

83

Тъпанар

преди 5 години

Човек колкото и да бяга, от себе си не може да избяга. Може, ако се промени, а те не желаят. Такава им е културата, начинът на живот и манталитета. Където и да отидат, ще ги пренесат. 99% от тях дори не разбират, че участват в добре организирана инвазия.

82

Анонимен

преди 5 години

Ми хайде обратно и прав им път.

81

Слушай спеца

преди 5 години

Няма добър живот всичко е една илюзия. Добър живот имаш ок и внезапно всичко се срива от някой завистник. И после ще си по лагерите и ти. Ще те бият с камшик ще те ритат да слугуваш , работиш като някакво създание. После щеш не щеш се гръмнеш. Тук живеем в илюзия нашата реалност е илюзия. Управлението е илюзия системата , обществото илюзия. Няма да се оправим ако имаме добър живот докато другите страдат и си точат зъбките да ти теглят един нож.

80

Либерал

преди 5 години

Лагери? Това са човешки същества, търсещи закрила и по-добър живот. Отворете границите! Трябва да се наложат тежки санкции срещу фашистките нехуманни режими на Орбан и Качински.

79

Анонаймус

преди 5 години

Кой е виновен Путин Бойко . Америка не е виновна. Русия е виновна. За съжаление бг ще се населят такиз мизерни същества от миналия век. И по миналия да ви кажа. Те не знаят кво е интернет ко е технология па ще ми живеят тук да мизерстват и да ни тормозят и убиват и крадат техниката за да живеят те в сегашния 21 век. Няма да стане по добре да си *** там и готово. По добре да се предадат няма надежда за тех.

78

Анонимен

преди 5 години

Е тия хора ако идват масово в Европа, кво правим??? Дайте да напълниме Европа с такива ли като от снимките. Европа не е от ластик, все пак, да приема всякакви мизерабъли. Европа ли е виновна на цял свят за всичко??? аре у лево.

77

Др. Ливайн

преди 5 години

"Тоалетните и душовете са мръсни, а отходните води се стичат надолу по улицата."Албена Вулева - хигиена нулева е баш за там. Дайте да им изпратим новата мохамеданка на тия дето киснат пред женските тоалетни белким я начешат най-накрая тая неутолима пингвинка. Те че няма да се справят - няма, но на Лесбос има традиции и в женската любов. Все нещо трябва да изгаси тоя пожар между краката и. Надявам се. Пощръкля тук таз женица. България и е тясна.

76

Динко

преди 5 години

Изглежда мило и подредено в сравнение с квартал Изгрев в Пловдив.

75

Архангел Псувнаил

преди 5 години

"Тоалетните и душовете са мръсни, а отходните води се стичат надолу по улицата."Е, и? Да дойда да им ги изчистя ли? Арабин където и да отиде все така става. Който си ги е уссраал, той да си ги чисти. А най-добре мазохистите от дойче веле да им ги лъснат с език щом са толкова загрижени.

74

Европейка

преди 5 години

Пребиват ги и ги изнасилват техните мъже,а не европейци.Защо всички смятат,че Европа с нещо им е длъжна?Жал ми е за тях,но не съм виновна.Като дойдат тук продължават да искат хиджаби,бурки,шериат,мислят се за по-морални от нас,че ходят увити.Жените могат да помогнат,като искат да се промени системата у тях,не може целия свят да избяга в Европа,а правителствата да видят какви мъже пускат.

73

Анонимен

преди 5 години

Ах колко тъжно... Хайде сега да ги приберем по домовете. Ще се справим. Стига либерастия и толерастия бе жендъриииии

72

Леле мале

преди 5 години

Хора, кое е нецензурното на думата? Вие с Толкин ли ще спорите кое как се казва в неговите книги??? Ами така ги е нарекъл и затова така ги пиша и аз.

71

Анонимен

преди 5 години

Мюсюлмани. Това обяснява всичко.

70

Анонимен

преди 5 години

Ами що щат тука тогаз?

69

Хайхафте Сокересов

преди 5 години

"Дори генералният секретар на Амнести интернешънъл Куми Найду, който е свикнал да вижда такива картини, е шокиран от видяното при последното му посещение в лагера Мория"Тоя явно не е бил София види ул.Татарли, Факултето и кв. Левски. Ще се дошокира завинаги и ще изчезне безкрайно.

68

Циник до Додо

преди 5 години

Този африкански павиан за 8 години мандат разбърка арабския термитник - милиони *** - нападнаха Европа като марокански скакалци...а той - МИ ТОЙ ПОЛУЧИ НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР!И после - що съм расист!Всеки изминал ден - все по-убеден!