127

Хан Крум

преди 5 години

А някой да ви е канил тук ? Защо не отидохте в някоя арабска държава която ви е по близка по религия и манталитет? Защото там няма да ви позволят да лежите на гърба на данъкщоплатеца ами ще трябва да бачкате за да живеете!Жалко, че нямаме човек като Кан Ювиги Тервел та да ги из.да.ви пак в Босфора и да спаси отново Европа от пара.зитите.

126

Анонимен

преди 5 години

Ислямските жени са същите фанатички като мъжете си.Ако искат права и свободи първо да се преборят със сатанинската си религия,тя е оковала душите и телата им.

125

Анонимен

преди 5 години

Къде са феминистките сега?Къде?Или само могат да се развяват по паради и купони?

124

Анонимен

преди 5 години

А защо гръцките власти допускат тормоза над жените и изнасилванията?Толкова ли не могат една стена с бодлива тел между жени и мъже да направят?Жените са тръгнали да бягат от терора и сега тези мъже се гаврят с тях,ами вкарайте ги тези престъпници в затвора,какво чакате?

123

Анонимен

преди 5 години

Преди много години до нас имаше изоставена сграда пустееща повече от 30 години.Решиха,че ще правят казарма.Дойдоха войници,работеха по цял ден и за няколко месеца преобразиха изцяло сградата.Та ако и на тях им дадат материали и им покажат кое как се прави мястото може да добие по културен вид.Нищо на тоя свят не идва даром-всичко е построено с труда на хората!Като студент лятото имахме бригади и нрочно се хващах на по тежката работа да изкарам по някой лев повече.

122

Анонимен

преди 5 години

Ей писателката ти защо не вземеш да напишеш нещо за селото от което си излязла.Пишеш за Италия пишеш за Гърция като че ли си някаква всемирна наблюдателка на грозните неща

121

Анонимен

преди 5 години

Работата те прави свободен!!!

120

Анонимен

преди 5 години

Из...раждат по няколко малчугана в рамките на 3 месеца. Нямат време от е..... да ги възпитат през първите седем години и после се оплакват като същите такива ги из чукат, вместо лошите европейки. Ай сиктир от тука. Дърпайте фереджета и терзайте.

119

???

преди 5 години

Е кой искат да им мие ке/нефите? Нали не ходят гърците да им ги цапат? Кой изнасилва жените? Нали са си техни, да се възпитават и да мълчат. Не стига че им дали подслон, ами и претенции.И каква война има в Йемен, че аз не си спомням? С кого воюват?

118

й

преди 5 години

"По-добре да бяхме умрели още по пътя!"и ние това казваме - по-добре да бехте умряли ама на не умряхте !и не само че не умряхте ами продължавате да се плодите като *** !

117

фифи

преди 5 години

Тези са от една порода с ***. Искат социални помощи и да се плодят като бълхи, а белият човек да плаща сметката

116

Анонимен

преди 5 години

...Сомайех смята, че Европа може лесно да реши проблемите на прокудените жени....____Европа единствено може да ви изпрати завинаги Меркел и сие както и НПОтата .Там на място във вашия ислямски свят да решават вашите проблеми. Нищо друго.

115

Анонимен

преди 5 години

До бялНе пич. Аз знам езици, имам умения, мога да работя и се разбирам с хората. Все ще намеря, да въртя парица и да си хвана царица!

114

Стар на мъдър!

преди 5 години

До Анонимен 116Но виж .. отдруга срана на мъжете и момченцата им е по-добре. Има ... баланс!

113

Расизъм

преди 5 години

До бял. Върви ти като толкова се правиш на мъж. Върви при тях айде. Ще те спукат от бой и ще те изнасилят знаеш ли защо? Защото кожата ти е бяла а тяхната е по друг модел. И тези които управляват лагера няма да ти позволят да стъпиш при тези условия защото и те са бели като тебе и те при по добри условия ще те оставят от колкото тях. Расизма спрямо расата и цвета никога няма да спре.

112

до 116

преди 5 години

До АнонименНапълно съм съгласна с теб.

111

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за жените и невинните дечица, собено момиченцата. Тяхната религия е изградена изцяло в полза на мъжа, а жената е считана за *** и въпреки това те я защитават, неграмотни и необразовани са затова. Защо обаче европейските феминистки не защитават тези жени, а защитават насилниците им? Жените затворени в лагери и не смеят да отидат до тоалетната, а мъжете всички знаем какво правят и как ги толерира властта и всякакви НПО-та?

110

бял

преди 5 години

Имам чувството, че се е напълнила родината с расистиМалко емпатия, съчувствие и разбиране към хората.Ако някой от вас го набутат в такъв лагер, ще се разквичи до небесата, убеден съмТрябва ви един-два месеца да постоите там откъдето са тръгнали да ви видя какво ще правите тогава...Единственото ви превъзходство е че сте се родили в Европа за което нямата никакви заслугиЗАСРАМЕТЕ СЕ!

109

питанка

преди 5 години

Мория не беше ли унищожена от Балрог ?

108

Ееееее

преди 5 години

А Африка е богата на ресурси и е пустош. И африканците се плодят като мравки. И Ко излиза ние европейците ли да им строим градовете. Ба защо все всичко се Европа трябва да върши и от туй нагорето искат да се пренаселят в Европа. Ееее ко толкова искат от нас. Има Америка да им строят сградите в Африка.