9

учуден

преди 5 години

цените на горивата ако са най ниски защо в пограничните райони по бензиностанциите няма опашки освен някой който не си е направил добре сметката ама пак ще кажат не е вярно

8

капитализъм

преди 5 години

В Европа е така и,аз живея в Германия и цената на горивата са различни.В града цената на бензина и дизела са по-високи,в малките населени места по-евтини.А отделно цените са различни по веригите.На shell и АRAL са най-скъпи над 1.50 евро.И освен това цената се мени през деня.Сутрин една, на обед друга, следобед и вечер също различна.

7

Смях

преди 5 години

Не напрежението, цената да намали.

6

Анонимен

преди 5 години

Искаме кзк за каналите

5

Usa

преди 5 години

Поздрави от Маями, на мен 3,8 литра са ми $2.40 при заплата чисто $3000. Вие му мислете ... в БГ 3.8 литра излизат $5 при заплата $500 чисто може би. Страхотен стандарт, блатото на Европа, дори в Сомалия бензина е по-евтин.

4

До 1

преди 5 години

А може и пак да накажат тоя с най-ниските цени, че подбивал пазара... първата серия на този сериал беше с бензиностанциите на Марешки, преди няколко месеца.

3

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕС ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА БЕШЕ ВИСОКА И ПОВЕЧЕТО ОТИВАШЕ ЗА ДЪРЖАВАТА НО ТОВА БЕШЕ ТАКА, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ПЛАЩАШЕ ЗА ПЪТИЩАТА! БЕНЗИН 1.60ЛВ 2002-РА ГОДИНА ПРИ 35 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ!ПОСЛЕ ИМАМЕ БЕНЗИН 1.80ЛВ 2008-*** ПРИ 75$ ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ!ДЪРЖАВАТА Е КРАДЯЛА ЯКО С ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА И ПРЕДИ БОРИСОВ!СЕГА ПЪТИЩАТА ГИ ПЛАЩА 90% ЕС!ПРАВИ СА ХОРАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ !РЕАЛНАТА ЦЕНА НА БЕНЗИНА Е ПОД 2 ЛЕВА ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА! НО БОРИСОВ И ЗЛАТЕВ СА ЗАЕДНО В КРАДЕНЕТО!

2

Уинстън Чърчъл

преди 5 години

Намалете ДДСто и ще паднат. Какво да кажа за народ, който си честити банята?

1

Ххах

преди 5 години

След дълга и обстойна проверка няма да открият нищо нередно,както винаги!