34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Гражданска отговорност - 500лв.!Винетка - 100лв.!Ако управлява Нинова, ГО > 1500 лв! Винетка > 350 лв!Може да си я докарате!

33

до ГЕРБ Активисти

преди 5 години

Всяка диктатура се нуждае.от.Враг.Насъсквате.хората.срещу БСП - това е Врагът.Вие - спасителите, нищо че 60% сте комунягиот най-лошите, пазите.си и червените.книжки,макар че.знамето ви е синьо.(*** първо смачкахте СДС)Грабете, убивайте, мачкайте хората - то все ще дойде ден за разплата.Не се.лъжете, че мълчат и търпят - то няма да е вечно.

32

Бсп са гадове

преди 5 години

До 35. 3 долара заплата, 2 долара пенсия. Ние не сме забравили, тарикат. Всеки може да си играе с разни цифри - показва само това, което на него му е угодно. Нищо не казваш за увеличените заплати на учителите, например, нали гад? И още има, ама това само като пример.

31

Изнервен

преди 5 години

До 29 червен анонимник. Ай стига с тази тъппа опорка, че ГЕРБ били комунисти - банална, писана вече хиляда пъти и невярна. Те затова са в ЕНП, а? И стига с тези 10 години управление на ГЕРБ (пак лъжа). 7 са, забрави ли Орешарски и трите служебни кабинета, които дърпаха назад. И фактите не важат ли за вас, бе да ва *** в мръссните позитанци?

30

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов и Красимир Каракачанов мишки ли са, или плъхове???ГОЛЕМИ, ТЛЪСТИ, УГОЕНИ, КРАДЛИВИ ПЛЪХОВЕ!Само да внимават, да не дойде котката...

29

Василев

преди 5 години

Селяни прости има няколко вида мишки!Има еврофондови крадливи мишлета, има аустсорсингови мишлета, има и офшорни пкъхове!А на мен ми се въртят бели мишки в главата!Според мен биологичният вид , който е създаден от природата, не може да бъде пример за човешкия вид!На мен ми се струва, че на човек му приляга , да му се каже или че е некадърник , или че е съвестен и кадърен!А в България има много некадърници на всякакво ниво, и за това държавата пълзи, а не се движи!!!Агент Дейзи Флипс!ЦРУ!!

28

Анонимен

преди 5 години

БКП (днес носещ името ГЕРБ) СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!ФАКТ!Всякакви други приказки, включително опитите да прехвърлят вината върху БСП, не струват нищо, ТЪЙ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА БКП (ГЕРБ), а България тъне в бедност и мизерия, и е най-тъмната, бедна и презряна дупка в цяла Европа!Румъния, която през 2007г. беше зад нас, сега е с десетки години напред

27

Анонимен

преди 5 години

Дрогарьо по-спокойно да не пукясаш от злоба,НЕМА КОЙ ДА ВИ ДАДЕ ПАРИ ВЕЧЕ ахахахаха,да ходите да се е/ете по разни вили с дрогарите директори,да си лакирате ноктите и да развратничите с млади дрогарки по мизерните цехове между струШките на "високоразвитата цоц економика"."УЧИ МАМА ДА НЕ РАБОТИЩ"-Какъв епохален ***/ОТИЗЪМ РОДЕН В ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ.Това време свърши А И ДРОГАРЬО БИЗНЕСМЕНЕТЕ СА ВАШИ,ОНИ НИ ПОСТРОИА ДЕМУКРАДЦИАТА.Баш по комундерски,ВСИЧКО ЧУЖДО СИ Е МОЕ!!

26

един

преди 5 години

Хубави времена ни чакат... Англия ще е извън ЕС! Тръмп премазва либералите, проповядващи антихристиянски ценности, ***, разваляне на семейството като институция, разврат и глобализация, демек те да управляват всичко... Сатанистите губят битката!!!

25

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са много по-големи комунисти от БСП, които са социалдемократи!При комунистически ГЕРБ отново както и преди 1989г. - БЛАГАТА ПАК СА ЗА ВЪРХУШКАТА, А НАРОДА ТЪНЕ В БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ!- медиите пак са казионни и обслужващи властта- отново единствената надежда е да избягаш в чужбина- правосъдието отново е за простолюдието, а за върхушката закони няма

24

Анонимен

преди 5 години

Професорът този път е единственият, който назова по име най-едрата мишка в Родината! Бравос!

23

Анонимен

преди 5 години

Дрогари,вие НЕ СТЕ ЧЕЛИ бюджета на БКП нали??Всичко написано го има там,ама не ви оттърва.Или нищо не разбирате най-вероятно от икономика,а просто сте путевчета.

22

Анонимен

преди 5 години

Каскети като се изпляка баба ви КУКУна праскате плюсовете,сега що траете,айде де ,оборете ме,напраскайте минусите,плъхчета такива.

21

Анонимен

преди 5 години

Да предположим дрогари че догодина средната заплата е 1250-1300лв,КОЛКО СА 60% ОТ НЕЯ-Дрогарката Корнела ПАК ЛЪЖЕ!Трагедията е че има много баламурници които като видят 640лв и Ше им светнат очичките,но пък за разлика от ГЕРБ Корнела нищо не казва за 2020,2021 а започва с ЕДНА ЛЪЖА.Освен това те ДПС и БКП имат ФУНДАМЕНТАЛНИ РАЗЛИКИ-БКП е за прогресивно облагане а ДПС за плосък данък.Как точно ще управляват,още на първия бюджет отлитат.Само дето са *** и управляват напук.

20

Анонимен

преди 5 години

...и друго манипулира дрогарката-казва така"От 2019 година минималната заплата да се вдигне до 640лв",като според нея минималната заплата трябвало да бъде 60% от средната.За увеличение на бюджетни заплати НИЩО,за учители,лекари НИЩО!За "богатите"с над 3000лв,заплати ТЕСЛА-3900лв,максимален осигурителен праг.А дрогарите бизнесмени се тръшкат за 3000?!Да кажем 1200лв ще е средната официална заплата тая година,60% колко са от нея бе дрогари?КОРНЕЛА ПАК ЛЪЖЕ-ДРОГАРКАТА ЛЪЖА!Не сме всички ......

19

Анонимен

преди 5 години

Гражданите за европейско развитие да кажат къде в Европа има плосък данък 10 процента и няма необлагаем минимум? Май са Граждани за анадолско развитие или африканско развитие. ГАРБ или ГРАБ?

18

ТРЯБВА

преди 5 години

Написах тези Лозунги от зората на Демокрацията в БГ - уж е демокрация .

17

Анонимен

преди 5 години

Всички са много опитни мишки.

16

ТРЯБВА

преди 5 години

Да Живее ДЕМОКРАЦИЯТА .

15

Анонимен

преди 5 години

Каскети,ако се заслушате в брътвежите на Ментата и на БКПдепутатите ТЕ СА ПРОТИВ ТОЯ БЮДЖЕТ ЗАЩОТО БИЛ ЩЕДЪР!!!Ха,Меатата вика не отговарял на икономическото състояние АЙДЕ БЕ,а пък комундерите викат бил предизборен МОЛЯ??Бандата на оушън е против ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,ФАКТ!Корнела от това което се впечатлих ПАК ГОВОРИ САМО ЗА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ПЕНСИИ а за тия дето ги изкарват заплатите ТЕСЛА!ВИжте им проектобюджета,няма нищо за увеличение освен минималната НИЩО!