54

Iceblast88

преди 5 години

До анонимния 58И едните и другите комунисти сте все еднакви предатели! Единствената разлика е, че БСП не ги е срам да си признаят, че са предатели. А вие все на обидени се правите, когато ви кажат истината в очите: ЧЕ И ВИЕ СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ДЪРТИ ***!!! Ако забраним членове на БКП да се кандидатират за държавна длъжност, 99.9% от ГРОБ няма да имате право да се кандидатирате!!! Демократи с червени книжки в джоба и бюст на Ленин до леглото, това сте вие!!!

53

Iceblast88

преди 5 години

До анонимния 58Как да не е вярно, че Гроб са БКП-ци?Бай Тиквонии как мислиш е станал личния ореходържач на бай тошо? А Свинетзила, внучката на национален предател от БКП? Или Цвъчка Цвачева която си призна в ефир, че е била БКП-ски ***?До ония ден младежкото БКП (ГРОБ) се целувахте с дъртото БКП по конгресите и изведнъж станахте против комунизма? Я се скрий някъде! Какво се срамите да си признаете, че и вие сте *** като другите ? Поне един път имайте доблестта да си признаете

52

Анонимен

преди 5 години

До ИзнервенДо 29 червен анонимник. Ай стига с тази тъппа опорка, че ГЕРБ били комунисти - банална, писана вече хиляда пъти и невярна. Те затова са в ЕНП, а? И стига с тези 10 години управление на ГЕРБ (пак лъжа). 7 са, забрави ли Орешарски и трите служебни кабинета, които дърпаха назад. И фактите не важат ли за вас, бе да ва *** в мръссните позитанци?

51

Анонимен

преди 5 години

До Червените милионериСтранно но не видях Цецка Цачева - секретар на БКП-Плевен, Цецо Цветанов - г-н 10 апартамента, Б.Борисов - .......... за него всички знаят и други!Малко тенденционно се изказваш

50

правилно са наказани

преди 5 години

Трябвало е да ги нарече вредители.По-позорна и по деструктивна партия българия не е имала. Дори след 9 Х 1944 когато заграбват властта и имотите на хората, комунистите са се опитвали да придадат положителен образ на своите действия.Сега когато вече се знае престъпния характер на комунизма, дори не опитват да прикриват безочието, алчността, наглостта и все отрицателни качества така присъщи на членовете на престъпната организация.

49

Анонимен

преди 5 години

България е малка! Всичко се знае!

48

Анонимен

преди 5 години

До червените милионериРекетьора баце с няколкото милярда в офшорки къде го изпусна?

47

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

46

Анонимен

преди 5 години

Двете БКП-та разиграват цирк за пред народа.Довечера ще седят на една маса и ще пият!

45

Анонимен

преди 5 години

За съжаление ще се наложи да работодателят на политиците да упражни контрол върху дейността им. Ще има уволнения на крадци и мизерници.

44

Iceblast88

преди 5 години

Имаме крещяща нужда от закон, че които е бил член на БКП - да му е абсолютно забранено да се кандидатира за държавна длъжност или работа и така 99% от сегашния парламент ще остане извън него! Всичките са "другари", още 1989 са замислили едните другари да се боядисат в син цвят, а другите да си останат в червен и по телевизора да се плюят, а на общите конгреси вечер да се скъсват от любов. Какво си мислите? Че Герб и БСП нямат общо ли? "Другарите" ги обединява любовта към парата, на нея са верни!

43

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

42

Iceblast88

преди 5 години

Дали на власт ще са комунистите от БСП или комунистите от ГЕРБ,за гражданите все е зле.Комунист на снимка да видиш,трябва да се застреля,а ние на власт ги издигаме.Затова вече сме по зле от Африка.Зимбабве, държава която Бай Тиквонии неможе да намери на картата имат електронно правителство,а нашите *** упорито се дърпат и не го искат,защото ако го вкарат трябва да съкратят родата си от сладки държавно заплатополучателни местенца.Затова пълна лустрация и разстрел на всички червенокнижници!

41

Анонимен

преди 5 години

Пишете *** герберски, пишете, обаче положението е нетърпимо и ще има счупени глави на управниците.

40

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

39

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува какво е било. Сега е зле. Мишките да си дават оставката и да се махат, а кои ще са с раирани костюми за рекет на бизнеса и довеждане на хората до просешка тояга , съдът ще реши, ако съдът се ослушва , хората ще ги осъдят.

38

Ели

преди 5 години

Народът трябва да се обедини.Видя се, че политиците не могат.

37

алекс2

преди 5 години

При ново "управление" на БСП Нинова ще върне парите от Техноимпекс и ще ги дари на увредените майки ! Ако не вервате питайте цар Симеон !

36

Анонимен

преди 5 години

Само дето при убавия Станишев България фалира и инфлацията беше 5 000 %.

35

Анонимен

преди 5 години

ДАНАИЛ КИРИЛОВ НЕ Е СПОСОБЕН ЕДИН КАЧЕСТВЕН ЗАКОН ДА НАПРАВИ.ВСИЧКИТЕ НЕГОВИ ЗАКОНИ СЛЕД ДВА-ТРИ МЕСЕЦА СЕ РЕМОНТИРАТ-