49

Анонимен

преди 5 години

Шит Брадър по Шит Бардак тв., а СЕМ с широко затворени очи.

48

Анонимен

преди 5 години

Гримйорката Цецка или Цура от Койнаре както му викат в гей средите какво прави в това формат.Ще кажа само за джуджето-ром, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им ***, техният имитатор, но не и създател на визии. И всъщност той е гримьорът, който петни професията , известен с това, че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците и алкохола.

47

Мислещ

преди 5 години

Алооо,Възмутения,щом коментираш явно и ти гледаш,а ?

46

Добър

преди 5 години

Най готина и точна е Жени !

45

Lina

преди 5 години

То за силиконите - ясно. А вулива явно е много зле финансово, след като и тя като тези от пазарджишкия регион си е продала религията, че и а.лах а...кбар каза. Л.удница.

44

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този клоун с преправен нос, мъртвешко червило и жълти зъби?

43

A.Н

преди 5 години

Трябваше и Луна да бъде поканена в къщата на Елита и циркът щеше да бъде съвършен..

42

Мимокмок

преди 5 години

Леле!!!Като във вица:Ега ти виповете!!!!Ега ти простотията!!!!!Ега ти държавата!!!!

41

Хахо

преди 5 години

Ей олооооо,и аз съм закъсал материално,и аз съм световно неизвестен,що не ме вземете и мен да си полежа един месец и да изкарам някой лев.

40

IVo_1

преди 5 години

Златка и Благо са като Барби и Кен, пластмасови и изкуствени, кухи и отгоре и отдолу. Вулева била приела исляма, ми да ходи в ИДИЛ да й пръснат ... да видим тогава дали ще говори арабски в национален ефир и ще пропагандира подобно нещо. А за останалите безлична история. Това което се влага във понятието VIP e пошло и много мизерно.

39

Възмутен

преди 5 години

Поредното още по-голямо ПАДЕНИЕ на Нова телевизия. Кой, освен най-ниско интелигентните и опростачени зрители би гледал тази помия? Как може толкова ниско да паднат създателите и водещите на това отвратително предаване?

38

Зиг

преди 5 години

До dfff: Щото на запад "материалът" е много по-добър в това отношение? Откъде ни дойдоха всички тези формати? Имаме още помия да копираме - като немското "Адам търси ***", например - дето всички са голи през цялото време. Или "Голо привличане" от РТЛ2, дето се избират по онези си работи. *** е пълна навсякъде.

37

Анонимен

преди 5 години

ДОКТОР ГЪЛЪБОВА ОТ КУРИЛО ДА ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА И ДА СИ ПРИБЕРЕ ПАЦИЕНТИТЕ- ДО ЕДИН СА С ИЗЯВЕНИ ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ- ПО ВЪНШНИЯ ВИД ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ.

36

dfff

преди 5 години

за да я има тази помия ,значи има кой да я гледа.явно "материала " е такъв

35

Горан

преди 5 години

Няма как Вулева да е най-големият интелект, доказа го сама! На интелекта религия не му трябва! Още по-малко пък ислям...

34

Горан

преди 5 години

Тая пък Вулева за какво е приела тоя ислям!? Да не би животът и да е зависел от това!? Хора, на които животът им е зависел от това само допреди 10-на поколения не са приемали исляма и са отивали на дръвника, че и на ченгел, а тая...

33

:(

преди 5 години

Това е сбирщина, която няма място в най-гледаното време. Накуп събрани възможно най-изпадналите човешки простотии.Само Гъмов не знам за какво се е натресъл там.

32

КикиБораро

преди 5 години

Значи силиконки, футбалери, коафьори, липсват само травастити и ушеви ...ииии направо можем да дръпнем връвчицата на тоалетното казанче за да отида мърсотията в канала. Не съм гледал нито една серия на ВИП-а както и няма да видя нито една серия от този шит.

31

Анонимен

преди 5 години

Този сезон Нова и Биг брадър удариха дъното,ама буквално,то бива,бива ама такава п.р.остотия няма по нито една тв.

30

Анонимен

преди 5 години

Наистина Тодор Колев е велик,но не всички сме от село.Това,че много хора гледат и коментират подобна помия е доказателство,че повечето българи са ***.Радвам се,че не познавам повечето от тези на снимките,но мисля,че някой от тях не са с български гени.