13

Анонимен

преди 5 години

И в Англия съм виждал една *** да записва детето на нейни "комшии от България" на училище, че тя да може да кандидатства за помощи после като "опекун", който се грижи за детето. Професията тарикат я играят навсякъде.

12

софиянец

преди 5 години

ако са от братята ромули-ще почакаме за връщане.Тия ромули са братя по съдба на ония другите с нечистите души и големи носове.Та тия вторите ,понеже са заробили света поучават *** и им позволяват да правят шмекерии за които аз и ти бихме получили дълги и тежки присъди.Но не и братята ромули-ако сте забелязали.*** регистрират по 5-7 чавта във всички европейски страни-Испания,Германия,Белгия,Швеция,Англия Норвегия -и точат социални,детски и получават КВАРТИРИ.Които веднага под наем

11

Сп??нс до 10

преди 5 години

До колкото разбирам, са се осигурявали на висок праг в Бг, после са ги пуснали на договор в Испания (чрез посредника) и са се писали безработни в Испания за да си получават парите за безработни (заработени в бг) там, след което са ги прехвърлили в бг. Явно така заобикалят "тавана" на максималното обезщетение в Бг, използвайки испанския таван, в бг кой взима 2300лв от борсата?

10

Анонимен

преди 5 години

До 10 Няма страшно, тия са измислили далаверата щом ДАНС ги е почнал. Прочети интервюто с г-н Ролман - как фабриката му в Гоце Делчев остава без работници , защото ходят по тая схема в Англия и после тук фирма ги записва фиктивно и ги съкращава, после на борсата година с над 1000лв на месец. Хитра схема.

9

Е....

преди 5 години

затова България не може да се оправи: не Бойко, СДС, демокрацията са виновни..Сигурно тези мошеници са добри членове на столетницата, ДПС...Аз съм висшист, цял живот съм работил, 2000г. се пенсионирах с коеф.18.4, но осигурит. доход за странат бе нисък.Пенсия 155лв.Постепенно за 18г. стана 370 с процентите всяка година.Но никога не съм озлобен, а гледам с жалка насмешка на заобикалящата отрицателна енергия.И се чудя на "хвърлянето на хиляди лв. от пенсионери"; вероятно глупави.Логичност.

8

До 10

преди 5 години

Прочети новината, преди да пишеш глyпocти.

7

Анонимен

преди 5 години

Това са глупости. В Испания не може да вземаш обезщетение за безработица за три дни работа. Вземаш обезщетение в продължение на три месеца за всяка проработена година и трябва да имаш стаж минимум 1 година, за което трябва да са внасяни осигуровки, пропорционални на размера на заплатата. Максимума е 2 години обезщетение, за което трябва да си работил 8 години преди това. Това в статията са просто глу.пости, изсмукани от пръстите. Вероятно става дума за нещо друго, а автора е недоразбрал.

6

Анонимен

преди 5 години

Селски тарикати .... Ще ядат чепатия

5

Анонимен

преди 5 години

Дребни Ганьовски въртели, недостойни за бели хора..

4

Анонимен

преди 5 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1В неделино не са турци.

2

Робин Худ

преди 5 години

За това всички пенсионери в България трябва да получава еднаква пенсия осигурена от държавата, т.е равана на сумата изчислена от НСИ за необходими средства за живот за месец. Който иска по- голяма пенсия да се осигурява в други фондове.Прави са хората в статията, всели гледа да докара някъкъв приличен доход за съществуване, нима е справедливо съдии, министри и народни предствители да получават максимални пенсии, или пък хора работещи в фалирали банки- пирамиди през 96-97 г. да получават масим

1

Анонимен

преди 5 години

.......на държавата?????