68

Анонимен

преди 5 години

До От Германия Кажи каква заплата взимаш в Германия и после коментирай цените тука и там. Скоро бях в Германия аз велосипеди не видях само коли и големи задръствания

67

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден различни групи българи протестират за нещо си срещу не знам кой ей така за да си начешат крастата. Това се превърна в най-масовия и здравословен български спорт на чист въздух. Протестирайте, здравословно е.

66

От Германия

преди 5 години

При нас билетчето за рейса е 3.60 ? в едната посока , бензина е 1.5 ? а паркирането в центъра е 3 ? на час. Повечето германци се придвижват с велосипеди защото не могат да си позволят тези разходи. А богатия бай *** не ще и не ще да слезе от 10 годишния немски премиум ако ще и 5 лева да стане бензина и по 10 лева на час паркирането. Не виждам защо се оплаквате.

65

Анонимен

преди 5 години

"Според протестиращите няма реална причина за непрекъснатото покачване на цените на горивата." Протестиращите или са глупави и не могат да си отворят един сайт да видят как се движат цените на петрола, или са платени. Миналата година беше около 50$, в момента е към 70$ на барел. Тва ако не е разлика, здраве му кажи. Да ходят да протестират пред Лукойл - те горките живи да ги ожалиш - единствената нефтопреработвателна компания в света дето работи на загуба. Ама те тая власт с кръв са я взимали.

64

Анонимен

преди 5 години

*** , не ви е скъп бензина, ниски са ви заплатите.

63

Анонимен

преди 5 години

Комунистическия електорат протестира срещу бащицата си Путин че им е вдигнал цената на бензина . Е такъв цирк няма никъде по света.

62

dsadas

преди 5 години

*** протест, с *** тема и 0 ефект...простестирайте за по-високи доходи...

61

пазарджиклия

преди 5 години

От Англия. Продавам лютеница и съм на нови цени. Никога не ме плаши високото гориво на руснаците. Ако искам ползвам и Ромпетрол

60

Анонимен

преди 5 години

Нека всички гербави излезем на контро протест.

59

Анонимен

преди 5 години

Така като дикгаме и ние цените ще се изравним с централна Европа. И като отидем на почивка в Италия, Франция, Германия няма да си броиме стотинките а ще сме добре с цените в евро. Ще сме нормални туристи не просяци.

58

Анонимен

преди 5 години

Все комунистически градове.

57

бай Ганьо

преди 5 години

Дигат горивата дигам и розовото масло.Да му мисли Плюшкин.

56

мях

преди 5 години

Не се научи *** да мисли преди да пише и че скъпите горива оскъпяват всички продукти и услуги по веригата... Про ст *** така и ще си изчезне - про ст

55

марто

преди 5 години

Нищо не може да направите

54

Анонимен

преди 5 години

Тука има една щом некой дигне цената и тя дига краката.

53

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Днесе е неделя!Разпалил съм барбекюто и съм изстудил първака!А , ВИЕ СИ ПРОТЕСТИРАЙТЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА.....ЕГА , ВИ ЧУЕ ка.ПУТИН а, И ВИ НАМАЛИ БЕНЗИНА....!БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ!!!!!

52

смях

преди 5 години

Не се научи ***, че нещо като е скъпо вместо да протестира то може да спре да го потребява. Има градски транспорт, а в по-малки населени места едно колело е напълно достатъчно за придвижване (както е на запад между другото)....И на мен самолетните билети до Доминикана са ми много скъпи. Да организирам и аз един протест срещу лошите монополи от авиобизнеса, а?

51

дедо ви Ноко

преди 5 години

Хич да не се мотат, а да ходят да протестират пред руското посолство. Щото "Лукойл", "Газром" и прочее....

50

Един от Северозапада

преди 5 години

На дъжавата мислите ли че и пука за цените на горива, и за цените на другите стоки, които се увеличиха? Не, прибила си ДДС и акцизи от всичко, и потрива доволно ръце.Грешка, държава просто няма.Няма образование на всички нива-не че не чожем, а не искат да има-*** и лесноуправляем народ им трябва.Няма здравеопазване, не че не можем да го осигурим-не искат, народът не трябва да доживява до пенсия, само трябва да внася.Помните ли Ран -Ът? А говорехте, че е измислица.4,5 милиона, и територия само.

49

Анонимен

преди 5 години

Корпорацията Герб иска увеличение на всички ресурси, вкючително храната.