88

Маргарита

преди 5 години

Защо не протестирате пред бензиностанциите, които Ви продават скъпото гориво, пред Лукойл, ами ходите по улиците, и не знаете от къде идва злото.

87

точното място

преди 5 години

протеста трябва да е пред Лукойл и главния виновник Иван Костов който им подари Нефтохимическия комбинат Бургас без пари

86

Ментаки

преди 5 години

По 10 лева за литър трябва да стане цената и минимум 1000 за ГО. Винетки по 5000 лева. Какво сте ми се разпасали - половината държава работи на минимална заплата, а всички сте ми се качили на коли? Я бързо в строя! Ще си купите колела, ще се научите да ходите пеша. Като ви станат заплатите достатъчни, че да не мрънкате - тогава коли.Само Борисов ще ви оправи вас, маймунки недни! И Ментаки може да ви оправя, ама един по един!

85

Ментаки

преди 5 години

Като ви е скъпо не купувайте бе, другари!Масово карате неикономично - газ до ламарината на всеки светофар, масово до тоалетната ходите с колите едва ли не, после квичите на умрело - скъпи били горивата. И ще слежете от тези джиБ-ове и ще минете на смарт-чета. То не може и оная работа до края и душата в Рая...

84

Стига вече;

преди 5 години

Протести тук протести там съберете се всички ,ако сте много по 5 човека в кола--в багажниците си носете разни неща/ за ядене / идете пред голямата сграда направете си една мъжка среща с полицията и ,ако станете шампиони ви гарантирам ,че ще ви чуят и доста неща ще се променят ! Така си викате кат гламави и всеки чака да ви мине....

83

Анонимен

преди 5 години

Другарю *** дрогара КОРНЕЛОВ КЪДЕ РАБОТИ БЕ М??Какво си пляснал минус три секунди след написването на мнението ми а ***??КЪДЕ РАБОТИ КОРНЕЛОВ??ИЛИ и Златев не е дрогар, НИМА??

82

Анонимен

преди 5 години

Оплаквания при дрогара КОРНЕЛОВ той работи при другия дрогар Златев,питайте тех.Какво бучите на бензиностанциите,марш в Бургас при братушките на Корнела!

81

Анонимен

преди 5 години

Почнете да работите за високи заплати, кво само ми пречите да си джиткам с алфата!

80

Анонимен

преди 5 години

като стане барела 40 долара хич не бързат да свалят - ми то това не било главната част от цената, ми то акциз било най-вече, мотаене, кандърми - накрая 1,90 за литър. Кат стане 60 долара за барел - на другия ден 2,40, щото видите ли, цената се качила... и те така

79

Лук

преди 5 години

Всяко намаление на бензина значи намаление на печалбите на Лукойл. От Кремъл никога няма да се допусне това. Но не се притеснявайте братската дружба продължава. Само си плащайте на Лукойл за по високата цена на нефта, бензина , дизела.

78

Край

преди 5 години

Днеска за 1ч. една пресекох София от коли. Дигайте акциза на горивата по две че се задръстихме с коли и се издушихме.

77

Tiko

преди 5 години

Има нещо гнило тук - не протестират за заплати , а за бензин ???

76

читател

преди 5 години

Цените на всички горива ги определя НЕФТОХИМ, т.е. братска Русия.Ако се протестира срещу нещо, ясно трябва да се каже кой е виновния.И какво общо има м/у НЕФТОХИМ и майките с болни деца?Някой ако знае, нека обясни.

75

от смях до мях

преди 5 години

Така е, поскъпването на горивата може да увеличи цените на някои стоки и услуги, но и двамата знаем, че *** протестират единствено защото им е скъпо да зареждат Голфа и БМВ 3-ката....

74

Динята

преди 5 години

Тиквата,Тиквата-а...

73

Анонимен

преди 5 години

И преди многократно съм казвал, че блокирането на пътища е цървулски протест, все едно да крещиш в шепите си, да си книжен тигър, пречиш на други като теб да пътуват.

72

dSD

преди 5 години

Подкрепям хората за протест, даже лично протестирам, но......какво правите мамка ви та блокирате пътища. Протеста се прави на определени места - пред НС или рафинерията на лукойл. защо аз или други трябва да сме потерпевши от затварянето на пътищата. Айде стига - какво постигаме така.

71

ф

преди 5 години

Всяко намаление на бензина значи намаление на комисионните,които взима Бате Б.Как си мислите,че ще стане това???

70

гост

преди 5 години

с такива протести тук и там резултат НИКАКЪВ.в цялата страна организирано

69

Анонимен

преди 5 години

Тези като нямат пари за бензин защо не протестират пеша, а са пак с колите?